[Pomoc] Nemogu izbrisat m0d s0beit

Započeo [MX] MineCraft Kruno1407 SoaD Macaskill.cpp, Mart 05, 2011, 09:01:31 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Mikic95

OtiÄ'i tam gdje ti je GTA instaliran i uninstal mod s0beit i onda joÅ¡ obrisi sve fajlove koji su ti ostali, a da u sebi imaju riječ s0beit xD

Citat: [ED] ..Hawks.. poslato Mart 05, 2011, 09:16:43 PRE PODNE
OtiÄ'i tam gdje ti je GTA instaliran i uninstal mod s0beit i onda joÅ¡ obrisi sve fajlove koji su ti ostali, a da u sebi imaju riječ s0beit xD
Ljudi pomozite mi situacija je gadna :D

Ovako..otiso sam tamo di mi je GTA instaliran i izbriso mod sobeit..

poznaticovik

Citat: mafica .pwn poslato Mart 05, 2011, 09:32:08 PRE PODNE
Ljudi pomozite mi situacija je gadna :D

Ovako..otiso sam tamo di mi je GTA instaliran i izbriso mod sobeit..

Ti jednostavno moraš spamat? s0beit se ne obriše kad odete na "uninstall" on obriše fajlove ali ostanu vam još 3 fajla i njih morate obrisati -.-'

Jock eto samo uninstal tamo i nek ostane nekoliko fajlova nema to veze.Skinuo sam ga sad za 0.3c verziju da testiram jedan ac i samo idem uninstal i nestane kad ocu opet samo instal.

Evo rekao ti je ovaj sto je vjerovatno iskusan sa sobeitom xD :D
Now on CroHerza Roleplay/DM.

Nikad zaboravit: rk01, Capone, GooD, WixxeR, ShoX, Trmka, Leon, putic, Suki,Dane,  eRasmos, EMIR,Dupi, LUksa, Max, Amina, Jovana,Don Corleone,  Shooter..

Ludi Grad <3...

Nekad Ludi Grad Head Admin..

RazoR aka Razor_Sky aka RazoRSkY aka DestinY aka MoneY aha The Game aka Laquilla....

Mikic95

Treba imat znanja o svačemu, pa i o s0beitu haha

Dal si ga možda brisao dok si bio u igri?

Dear Diary,
A chipmunk asked me my name today
I told him it was Joe
That lie will haunt me forever...

Svaki vid hackova je zabranjen ovde. Lock