[POMOC]Ne otvara SaMp,pogledajte molim vas!

Započeo TheMonk, Novembar 15, 2010, 10:32:19 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: tWix poslato Decembar 02, 2010, 16:02:42 POSLE PODNE
Citat: Dux Correlli poslato Decembar 02, 2010, 07:11:24 PRE PODNE
ÄŒovjek je napisao:
Citat: Tommy_Diaz poslato Decembar 02, 2010, 00:25:22 PRE PODNE
Rjesio sam problem. Napravio jos jedan acc u Windowsima i sve radi bez reinstaliranja, s tog drugog acc.

Gl*pi zatucani Balkanci. PRVO pročitajte tekst 2x puta prije nego što išta napišete ili se počnete praviti pametne. Još bi razumio da ste žute rase pa imate problema sa očima da ne vidite dobro, ali ovako..
I ove zadnje dane samo čitam vaÅ¡e postove po forumu, muka mi doÄ'e kad vidim kakve sve budalaÅ¡tine piÅ¡ete ili postavljate pitanja a odgovor na to pitanje je odma iznad vaÅ¡eg novostvorenog posta.
Proveri IP ...
Temu je otvorio Monk i odjednom ovaj govori "resio sam problem napravio sam jos jedan acc u Windowsima" -.-!
Koliko znam Monk je imao taj problem,a ne on!  :-\ I zato mislim da je dupli acc! Opet mozda gresim
Da si procitao sve 3 stranice, vidio bi kako sam se ukljucio u ovu temu s slicnim problemom kao i autor teme. Zbog toga mi nije imalo smisla otvarati novu temu.
Sto bi trebao napisati kad rijesim problem? Sutiti i pustiti da mi pomazete i 2mj nakon rjesevanja problema?
Monk je imao problem pokretanja SA:MP klijenta, a meni se SA:MP klijent normalno otvori, ali ne zeli pokrenuti SinglePlayer (a ni MultiPlayer), odnosno, uopce ne pokrece aplikaciju San Andreas.

Citat: Derekonja poslato Decembar 02, 2010, 16:06:09 POSLE PODNE
mozda je ovaj imo isti problem pa je posto..
Nije bas isti, ali je vrlo slican pa nisam imao potrebu spamati forum otvaranjem novih tema, pa sam postao u ovu temu.
Na vecini foruma se zabranjuje otvaranje nove teme ako postoji tema koja govori o istom/slicnom problemu.

Citat: cristiane poslato Decembar 02, 2010, 18:43:20 POSLE PODNE
Citat: Dux Correlli poslato Decembar 02, 2010, 07:11:24 PRE PODNE
ÄŒovjek je napisao:
Citat: Tommy_Diaz poslato Decembar 02, 2010, 00:25:22 PRE PODNE
Rjesio sam problem. Napravio jos jedan acc u Windowsima i sve radi bez reinstaliranja, s tog drugog acc.

Gl*pi zatucani Balkanci. PRVO pročitajte tekst 2x puta prije nego što išta napišete ili se počnete praviti pametne. Još bi razumio da ste žute rase pa imate problema sa očima da ne vidite dobro, ali ovako..
I ove zadnje dane samo čitam vaÅ¡e postove po forumu, muka mi doÄ'e kad vidim kakve sve budalaÅ¡tine piÅ¡ete ili postavljate pitanja a odgovor na to pitanje je odma iznad vaÅ¡eg novostvorenog posta.
A da lijepe komentare dajes a mislim da ti nisi dobro procitao ovaj post koji mogu skontati i ljudi zute rase (procitaj tekst 2x)
Citat: Tommy_Diaz poslato Novembar 30, 2010, 18:06:43 POSLE PODNE
Ponovno imam problem:
Danas sam kupio novu graficku, obrisao drivere, ugradio novu karticu, upalim komp i BSOD. Jos 5 puta sam probao uci u Windowse, ali bezuspjesno. Probao sam u Safe mod i isto BSOD. Nakon 20ak puta je komp upalio i evo ga, radi vec sat-dva.
Instalirao sam drivere za novu graficku i restartao, sve se cini OK, ali:
kaze mi da Windows nije legalan i da je probni period istekao i da ga moram aktivirati i unjeti serijski kod ili tako neke stvari? Zna netko tko je tu lud? Windows je instaliran prije mjesec dana i uredno aktiviran.
I da, glavni problem: ne mogu vise otvoriti SA-MP (odnosno, ni SinglePlayer). A i otkad sam instalirao windowse, igrice se ruse (NFS Underground), a Dirt uopce ne zeli pokrenuti.

Bit cu vrlo zahvalan svakome tko mi pomogne :)

Ponovno imam problem zbog toga sto je par tema ispod moja tema o problemu otvaranja portova. Zbog toga ponovno imam problem i ponovno molim forumase foruma Balkan Samp Multiplayer da mi pomognu. Nesto nejasno?