lockdown-samp

Započeo noddy_, Avgust 01, 2023, 21:33:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 12 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: neshallon poslato Avgust 05, 2023, 01:21:45 PRE PODNE
Uopste mi se vise ne pridaje znacaj. Pricas konstantno da sam uzeo nesto sto smo emmet i ja napisali, sto znaci da kazes i da je emmet ukrao. Ako ti ima logike da je emmet ukrao nesto i da ima potrebu onda imas neki problem. Ti decko ne znas da razgranicis SAMP (igricu) i RL (nzm koliko je to tesko)...
Postaje mi muka vec od svega ovoga, prevrce mi se zeludac od toga koliko si pre svega nepismen, tek onda oko svega drugoga sto pricas bez ikakvog pokrica.
Ja nikoga nikada nisam zvao da stane na moju stranu, a ugasio sam dobro znas koga, ko nije klinac.
Poredis decko automobil i mrtvi code za samp sto nema logike, samp je nesto deseto i moje je dal cu dati full source code ili samo osnovu...
Ja ne udaram na nikog, ne prozivam nikoga, govorim realno stanje. Vi ste ti koji koristite moje ime da bi ste nesto postogli. Al vam nesto ne ide.
Ja mogu da pomenem jer nemam problem sa tim, bas nikakav.
Picka sam dvolicna sto sam se prozivao sa necim za sta i dan danas stojim za to vreme da je tako, dok licno nisam video koliko je napredovao i popravio stvari, koliko ja imam problem sa necim u vezi toga jer drugacije gledamo na koncept kodiranja. Nzm dal si previse glup da to skontas.
Ne postujem nikoga ako to nije zasluzio. Toliko od mene.

Nekako nadjes nacin da sve hejtujes sto neko radi, makar da je jedna linija koda, znaci uzeto je od rusa, nisam sposoban da napravim taj sistem ??

Pls urazumi se, laku noc.
Nije bitno dal sam ja nepismen bajo, bitno je da si ti PICKA DVOLICNA! ko pominje emmeta bre aj ne gubi se vise.

Nije isto autoindustrija i development ali sam uzeo samo za poredenje jer si ti uradio bukvalno tako... objavio si nesto sto niko ne moze iskoristit ako ne zna fixati. Koja je onda poenta tog includa? Uradi nesto u zivotu do kraja pa objavi nemoj se vaditi na ono "samo ja imam full verziju". Ovo je sve pcoelo jer si ti retard i mroas spomenuti svaki put kako imas nesto sto drugi nemaju i kako si superiorniji.

Urazumi se ti. Niko te vise ne voli svi moguci te hejtaju i smeju se na tvoj racun. Nabijas ljudima glupe komplekse, glavni argument za odbran uti je da imas direktorsku platu i milione od sampa.  To je to od mene sto sam imao reci ako buses nastavio necu cutati sve dok ne priznas da si PICKA DVOLICNA! Tek tad cu prestati. Na tebi je zelis li ovo zavrsiti odma ili za 5 dana. Meni nije nikakav problem da nekog ishejtam, sta vise i volim to... srat po debilima. laku noc <3

Citat: Detth poslato Avgust 05, 2023, 01:33:44 PRE PODNE
Nije bitno dal sam ja nepismen bajo, bitno je da si ti PICKA DVOLICNA! ko pominje emmeta bre aj ne gubi se vise.

Nije isto autoindustrija i development ali sam uzeo samo za poredenje jer si ti uradio bukvalno tako... objavio si nesto sto niko ne moze iskoristit ako ne zna fixati. Koja je onda poenta tog includa? Uradi nesto u zivotu do kraja pa objavi nemoj se vaditi na ono "samo ja imam full verziju". Ovo je sve pcoelo jer si ti retard i mroas spomenuti svaki put kako imas nesto sto drugi nemaju i kako si superiorniji.

Urazumi se ti. Niko te vise ne voli svi moguci te hejtaju i smeju se na tvoj racun. Nabijas ljudima glupe komplekse, glavni argument za odbran uti je da imas direktorsku platu i milione od sampa.  To je to od mene sto sam imao reci ako buses nastavio necu cutati sve dok ne priznas da si PICKA DVOLICNA! Tek tad cu prestati. Na tebi je zelis li ovo zavrsiti odma ili za 5 dana. Meni nije nikakav problem da nekog ishejtam, sta vise i volim to... srat po debilima. laku noc <3

Include mozes iskoristiti u osnovi ako si pametan.
Jel sam kriv sto jesam ispred svih vas mnogo i zato sto jesam superiorniji u pawn-langu od vas. Nemoj da zaboravis ko je uzeo i objavio te osnove, do tad ste gledali neke pokusaje i edite modova.
Pominjem emmeta jer govoris kako je gamemode preveden, a zapravo je razvijen od emmeta i mene, samo je razdvojen projekat jer sam sam otisao drugim konceptom od njega. Ako govoris da je ukradeno, ponavljam onda je i emmet ukrao... Gubis se u svojim lazima.
Naravno da su uvek imati nesto sto drugi nemaju, kao i mnogi drugi, a to necu podeliti sa vama na forumu.
Ja da bih dokazao da imam full verziju trebam vam je dati - odlicna logika da uzeti nesto kvalitetno dzaba. Da sam zeleo okacio bih na github kao rcon-samp...
Moras da shvatis da me ne interesuje sta drugi ovde misle o meni.
Mene oni koji trebaju postuju i znaju koliko znam i sta sve mogu.
To mi je dovoljno.
Nikada nisam rekao da imam direktorsku platu niti milione od SAMPA, to su tvoje reci.
Ja sam od SAMPa za tri godine zaradio lepu cifru, koja je opet jako mala zapravo kada uzmes kao prihod na godisnjem novou. To nije nista wow, ali vama jeste.
Ja ovo mogu da zavrsim kada zelim, samo nisi svestan toga.
Meni ovaj forum ne treba.
Ja ze izlogujem i boli me kurac.
Duzi period sam ulazio da bi se zezao sa Galardom u dm nesto interno.
Mislis da meni znaci nesto ovaj forum (bez uvrede SModovi).
Ja sam vama dao nesto, a odavde nisam dobio nista od nikog.
Nisam ni trazio. Niti cu.
Necu da pominjem druge poslove poput designa ali i tu sam lepu cifru zaradio i podelio sa prijateljem.
Jos jednom trebas nauciti sta znaci rec Dvolican, sta je Alterego...
Ponovit cu jos jednom. Stojim iza toga sto sam rekao za vostica za tada, to vreme. Ovo je pokojni SAMP. Mi smo se prozivali na SAMPu. Zivot je nesto drugo, to sto se ne slazemo oko necega u sampu i napusavamo kurcem ne znaci da smo losi. To ste vi zakljucili. Govorio sam da ne zna mnogo, za vreme kada sam govorio. Vostic je naucio, primenio dosta toga pametnog i skontao zasto nesto treba kao npr naming. Isto tako sam ja primenio nesto pametno od strane njega, da ne jurim perfekcionizam.
Ako to smatras dvolicnim, ti decko imas neke druge probleme.
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.

Citat: neshallon poslato Avgust 05, 2023, 01:48:18 PRE PODNE
Include mozes iskoristiti u osnovi ako si pametan.
Jel sam kriv sto jesam ispred svih vas mnogo i zato sto jesam superiorniji u pawn-langu od vas. Nemoj da zaboravis ko je uzeo i objavio te osnove, do tad ste gledali neke pokusaje i edite modova.
Pominjem emmeta jer govoris kako je gamemode preveden, a zapravo je razvijen od emmeta i mene, samo je razdvojen projekat jer sam sam otisao drugim konceptom od njega. Ako govoris da je ukradeno, ponavljam onda je i emmet ukrao... Gubis se u svojim lazima.
Naravno da su uvek imati nesto sto drugi nemaju, kao i mnogi drugi, a to necu podeliti sa vama na forumu.
Ja da bih dokazao da imam full verziju trebam vam je dati - odlicna logika da uzeti nesto kvalitetno dzaba. Da sam zeleo okacio bih na github kao rcon-samp...
Moras da shvatis da me ne interesuje sta drugi ovde misle o meni.
Mene oni koji trebaju postuju i znaju koliko znam i sta sve mogu.
To mi je dovoljno.
Nikada nisam rekao da imam direktorsku platu niti milione od SAMPA, to su tvoje reci.
Ja sam od SAMPa za tri godine zaradio lepu cifru, koja je opet jako mala zapravo kada uzmes kao prihod na godisnjem novou. To nije nista wow, ali vama jeste.
Ja ovo mogu da zavrsim kada zelim, samo nisi svestan toga.
Meni ovaj forum ne treba.
Ja ze izlogujem i boli me kurac.
Duzi period sam ulazio da bi se zezao sa Galardom u dm nesto interno.
Mislis da meni znaci nesto ovaj forum (bez uvrede SModovi).
Ja sam vama dao nesto, a odavde nisam dobio nista od nikog.
Nisam ni trazio. Niti cu.
Necu da pominjem druge poslove poput designa ali i tu sam lepu cifru zaradio i podelio sa prijateljem.
Jos jednom trebas nauciti sta znaci rec Dvolican, sta je Alterego...
Ponovit cu jos jednom. Stojim iza toga sto sam rekao za vostica za tada, to vreme. Ovo je pokojni SAMP. Mi smo se prozivali na SAMPu. Zivot je nesto drugo, to sto se ne slazemo oko necega u sampu i napusavamo kurcem ne znaci da smo losi. To ste vi zakljucili. Govorio sam da ne zna mnogo, za vreme kada sam govorio. Vostic je naucio, primenio dosta toga pametnog i skontao zasto nesto treba kao npr naming. Isto tako sam ja primenio nesto pametno od strane njega, da ne jurim perfekcionizam.
Ako to smatras dvolicnim, ti decko imas neke druge probleme.
Bajo moj podforum filteskripte i include fajlovi je namenjen da okacis nesto govtovo sto ce svi moci lagano ubaciti u svoj mod i iskoristiti, ti ako hocez mozes napraviti wip in progress za to otvoriti codepage i staviti to sto si uradio.

Kao sto nisam spomenuo emmeta nisam ni slagao, nisam nista pitvrdio za dream da je ukraden ali za lastparty znam da jeste. U celoj ovoj prici ti si najveci lazov... Postao si mim glavni smeje ti se brdo ljudi zbog ovakvih izjava.
Bajo kurcio si se momku sa gumama od 2 soma evra koje si kupio od sampa :). To je samo jedan od dokaza koji si mentol. A direktorsku platu si isto spomenuo tada. Budimo iskreni zaradio si kurac jebem ja svakog ako je ta cifra veca od 1000$. Ovo je zadnje sto sam napisao na ovu temu, sutra cu samo napisati nesto sitno nevezano uz tebe ali vecujem da ces se i u tome pronaci PICKO DVOLICNA!

vrlo dobro znas zasto govorim da si dvolican

Citat: Detth poslato Avgust 05, 2023, 03:30:06 PRE PODNE
Bajo moj podforum filteskripte i include fajlovi je namenjen da okacis nesto govtovo sto ce svi moci lagano ubaciti u svoj mod i iskoristiti, ti ako hocez mozes napraviti wip in progress za to otvoriti codepage i staviti to sto si uradio.

Kao sto nisam spomenuo emmeta nisam ni slagao, nisam nista pitvrdio za dream da je ukraden ali za lastparty znam da jeste. U celoj ovoj prici ti si najveci lazov... Postao si mim glavni smeje ti se brdo ljudi zbog ovakvih izjava.
Bajo kurcio si se momku sa gumama od 2 soma evra koje si kupio od sampa :). To je samo jedan od dokaza koji si mentol. A direktorsku platu si isto spomenuo tada. Budimo iskreni zaradio si kurac jebem ja svakog ako je ta cifra veca od 1000$. Ovo je zadnje sto sam napisao na ovu temu, sutra cu samo napisati nesto sitno nevezano uz tebe ali vecujem da ces se i u tome pronaci PICKO DVOLICNA!

vrlo dobro znas zasto govorim da si dvolican

Ko te je slagao da je PDF namenjen za to ?
Pa kako je lastparty ukraden ako tvrdis da su svi modovi isti ? Gde je logika... Kako moze biti ukradeno nesto sto je samo rework ? Ispadas glup.
Vec sam rekao da me ne zanimaju drugi, tkd me boli kurac.
Nikada nisam kupio felne od SAMPa niti sam to ikada rekao. Decko je poceo da me spusta i prica kako je direktorski posao mnogo dobar i plata velika, kako nemam za sibice, pa sam mu pokazao jedan od biznisa koje radim, jedne felne koje kostaju vise nego njegova plata...
Moja izjava je bila "sto ga banova, cekaj da flexam na direktorsku platu",.
Na kraju sta tebe interesuje dal jesam zaradio il nisam. Ja brate zivim svoj zivot i jako ga lepo zivim, ti veruj do prekosutra da nisam, ja znam koliko sam zaradio...

Nekako uvek imam normalan odgovor dok ti goris da postignes nesto, samo lazima to je moze. Nikada nisam lagao u zivotu niti cu, nemam potrebe. Keep it real  :)
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.

To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.

Raspravljate se oko SA:MPA i Developmenta koga boli uvo ko je superijoran u Pawn-Langu i ko je bolji i ko ima bolji kod u igrici staroj 19 godina, daj nemojte se ponasati ko deca, bar jednom budite ljudi i popustite dosta je drama kako u svetu i youtube-u, tako i na sampu jer samim tim ove novajlije skripteri koji oce da uce ce videti vase ponasanje i tako ce oni raditi i samp ce otici u propast prekinite ovo dok ne eskalira u nesto vece moj savet, za obojicu imam respecta , ali sto je mnogo mnogo je prepucavate se na forumu na kojem su dosli neki nesto da nauce i da vide mogu li nesto nauciti, a ti nejtane za tebe postovanje, ali ne znam cemu hvaljenje da si superiorniji u igrici staroj skoro pa 20 godina, okej stoji znas , ali ne moras bas tolko da se hvalis budes normalan, ako mozes pomognes, ako ne mozes nemoj ni pisati komentar to je moj savet. Inace LastParty >>> DreamServer >>> offline >>> LockDown su jedni te isti modovi, samo sto je lockdown ajmo rec malo izmenjen ima i mysql verziju eto u tome su razliciti , a ovako sve isto voleo bih od tebe videti nesto novo ili bar neki napredniji admin sistem znam da je to za tebe sitnica al' et voleo bi da vidim to, P.S prekinite ovu svadju i ponesite se kao odrasle osobe hvala dovidjenja !

Citat: trinty-less poslato Avgust 05, 2023, 10:43:48 PRE PODNE
Raspravljate se oko SA:MPA i Developmenta koga boli uvo ko je superijoran u Pawn-Langu i ko je bolji i ko ima bolji kod u igrici staroj 19 godina, daj nemojte se ponasati ko deca, bar jednom budite ljudi i popustite dosta je drama kako u svetu i youtube-u, tako i na sampu jer samim tim ove novajlije skripteri koji oce da uce ce videti vase ponasanje i tako ce oni raditi i samp ce otici u propast prekinite ovo dok ne eskalira u nesto vece moj savet, za obojicu imam respecta , ali sto je mnogo mnogo je prepucavate se na forumu na kojem su dosli neki nesto da nauce i da vide mogu li nesto nauciti, a ti nejtane za tebe postovanje, ali ne znam cemu hvaljenje da si superiorniji u igrici staroj skoro pa 20 godina, okej stoji znas , ali ne moras bas tolko da se hvalis budes normalan, ako mozes pomognes, ako ne mozes nemoj ni pisati komentar to je moj savet. Inace LastParty >>> DreamServer >>> offline >>> LockDown su jedni te isti modovi, samo sto je lockdown ajmo rec malo izmenjen ima i mysql verziju eto u tome su razliciti , a ovako sve isto voleo bih od tebe videti nesto novo ili bar neki napredniji admin sistem znam da je to za tebe sitnica al' et voleo bi da vidim to, P.S prekinite ovu svadju i ponesite se kao odrasle osobe hvala dovidjenja !

Ne znam koji put cu reci ovo, al neka bude i poslednji.
Nikoga ne diram, dok mene neko ne dira.

Nikada se nisam hvalio, pricao za sebe nesto, niti sam to pomenuo prvi.
Ja se samo branim od laznih insinuacija, prozivki i tome slicno.

Lockdown je radio nodi, dok su svi ostali gamemodovi ukljucijuci myserver ispeglani iz verzije u verziju... myserver je finalna i potpuno ispeglana.

Ja sve sisteme imam vec odradjene, samo ih ubacim ali zasto bih to dao nekome besplatno ? Da bi mi ljudi rekli bravo, trazili zamerke u code, principu programiranja i slicno tome ? Jer nije lako biti dobar u necemu, svi traze svaku sitnicu da bi te isprozivali.

pawn-lang mi vec godinu dana ne predstavlja izazov, smorio me je.
Radio sam i samppy (bolje da nisam), sampnode (fun ali fali mu dosta toga), pa sam presao u nesto sto ne znam. Bas jer je izazov.
sampsharp je odlican i svidja mi se, definitivno ce mi pomoci da savladam OOP (iako znam Ruby al to su dva razlicita sveta donekle) i pripremim se za jedan veci projekat, kako bih zaradio vise novca a napravio nesto brutalno.
sampsharp gamemode je u razvoju, stoji na fleski jer sam PC prodao, da odmorim od racunara...

Vidis ja sad da uzmem i objavim lockdown osnovu kao myserver samo u sampshsrp, koja je poenta ? Moze da razume to ovde 1% ljudi...

Opet kazem, samo se branim od drugih, nikoga nisam ja napao...

Skr skr svidja mi se majskuel :)