lockdown-samp

Započeo noddy_, Avgust 01, 2023, 21:33:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Oke je
P.S Dobar troll  :D
Poslednja Izmena: Avgust 01, 2023, 21:52:53 POSLE PODNE od Bontoni
SA:MP /q 2018-2024

Bacio sam brz pogled na sql verziju, izgleda ok. SQL escape karaktere, koristis command i dialog processor... Preporuka bi bila da koristis mysql_connect_file tako da ucitava podatke iz fajla, dobra stvar kad upload na host, ne treba da brines jesi compile sa dobrim podacima. Isto tako ako konecija fail, pokusao bih opet makar jos jednom posto nikad ne znas kad ce sta da vrisne i dje...

I primetio sam da imas paljenje/gasenje motora vozila, to jest koristis GetVehicleParamsEx. Imaj u vidu kada se kreira vozilo, parametri su unset, to jest funkcija ce vratiti -1 ili ti VEHICLE_PARAMS_UNSET. Tako da kada uporedjujes da li je vozilo ugaseno, verovatno ti se nece upaliti posto nije 0 nego -1 (ili ce samo uvek biti upaljeno, ipak je ovo samp, jebes logiku). Tako da ili uporedjuj da li je razlicito od 1 ili kada kreiras vozilo postavi parametre na 0.

Poslednja Izmena: Avgust 01, 2023, 22:50:19 POSLE PODNE od Bontoni
SA:MP /q 2018-2024

Citat: Bontoni poslato Avgust 01, 2023, 22:48:41 POSLE PODNE
Meni nisu izasli fajlovi gamemoda..

https://ibb.co/rfKN4kH

Zato sto je main rezervisan za sampsharp verziju, koju imam samo ja i niko vise...

Decko je lepo rekao da koristite brach da odaberete verziju koja vam treba...

#tema

Lep update myserver-a, hvala za credits. Code predobar, dobar ti mentor ;)

Citat: realnaith poslato Avgust 02, 2023, 01:27:22 PRE PODNE
Zato sto je main rezervisan za sampsharp verziju, koju imam samo ja i niko vise...
a bitno je da si to spomenuo

Citat: realnaith poslato Avgust 02, 2023, 01:27:22 PRE PODNE

Decko je lepo rekao da koristite brach da odaberete verziju koja vam treba...

#tema

Lep update myserver-a, hvala za credits. Code predobar, dobar ti mentor ;)
jos nisi zavrsio sa ovim forumum?Onda ne lazi ljude..

Nabijem obojicu na kurac, em sto ste prvo glupi, em ste retardirani.

Paradox prvi koji krade tudji rad, ovaj drugi novi profil koji je utripovao da sam rekao da napustam forum...

Citat: realnaith poslato Avgust 03, 2023, 00:11:35 PRE PODNE
Nabijem obojicu na kurac, em sto ste prvo glupi, em ste retardirani.

Paradox prvi koji krade tudji rad.
Malo kulture? ipak ce ovo citati neka deca... A sa time isto tako prikazujes sebe kao osobu.

Kako sam ukrao ako koristim open source radove. Kad vec kazes da kradem daj neki proof za to, na rec ti niko verovati nece.

Citat: Detth poslato Avgust 03, 2023, 00:16:29 PRE PODNE
Malo kulture? ipak ce ovo citati neka deca... A sa time isto tako prikazujes sebe kao osobu.

Kako sam ukrao ako koristim open source radove. Kad vec kazes da kradem daj neki proof za to, na rec ti niko verovati nece.

Ma boli me vise kurac, ja cu se ponasam kako ja hocu. Decu nisam ja duzan da vaspitavam, ako su na internetu svojom voljom, pazi sad, JEBE MI SE STA CE PROCITATI. Ovo za osobu je smesno.

Ukrao, kada maknes creditse ali pokazes kako je rad tvoj, iako nista nisi uradio osim prepakovao module... Dokaze sam postavio na toj temi, al cemu laganje. Jel ti krivo sto bi sve da budes neko al ti ne ide, jer si mizeran mali imbecil koji nema pojma o zivotu a ne o nekima ovde na forumu. Dok sam bio na forumu i pomagao drugima, za forum nisi znao, verovatno si tek prestao nositi pelene. Popusite mi kurac.

Citat: realnaith poslato Avgust 03, 2023, 00:22:39 PRE PODNE

Ma boli me vise kurac, ja cu se ponasam kako ja hocu. Decu nisam ja duzan da vaspitavam, ako su na internetu svojom voljom, pazi sad, JEBE MI SE STA CE PROCITATI. Ovo za osobu je smesno.

Ukrao, kada maknes creditse ali pokazes kako je rad tvoj, iako nista nisi uradio osim prepakovao module... Dokaze sam postavio na toj temi, al cemu laganje. Jel ti krivo sto bi sve da budes neko al ti ne ide, jer si mizeran mali imbecil koji nema pojma o zivotu a ne o nekima ovde na forumu. Dok sam bio na forumu i pomagao drugima, za forum nisi znao, verovatno si tek prestao nositi pelene. Popusite mi kurac.
Nekad nije stavar o vaspitanju nego o tome kako ces se ti predstaviti s tom izjavom, sa tim recima ce ljudi samo misliti da si debil. A vec i mnogo njih govori.

Niko te ne voli jer prozivas svakog... Bajo open source nisam duzan ostaviti credits ako ne zelim. Na ovo ostalo necu ni da se dovezujem jer je bas kriticno...

A kad vec pricamo o kradji sto nis iza dream server i lastparty reka oda su to prevedeni modovi? Naravno ti ces to i sada porekuti jer te je sramota takvo nesto izjaviti.

Citat: Detth poslato Avgust 03, 2023, 00:29:11 PRE PODNE
Nekad nije stavar o vaspitanju nego o tome kako ces se ti predstaviti s tom izjavom, sa tim recima ce ljudi samo misliti da si debil. A vec i mnogo njih govori.

Niko te ne voli jer prozivas svakog... Bajo open source nisam duzan ostaviti credits ako ne zelim. Na ovo ostalo necu ni da se dovezujem jer je bas kriticno...

A kad vec pricamo o kradji sto nis iza dream server i lastparty reka oda su to prevedeni modovi? Naravno ti ces to i sada porekuti jer te je sramota takvo nesto izjaviti.

Voleo bih videti source da su prevedeni, jer gamemode smo razvili emmet i ja :) (sto znaci da je emmet ukrao isto)

Boli me kurac za misljenje nebitnih...