[ ORG ] Yakuza Organization

Započeo sparrowww.aMx, Septembar 03, 2023, 15:40:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: Detth poslato Septembar 09, 2023, 11:34:40 PRE PODNE
decko ti poredis njegovu mapu koja ima rp pricu uz sebe sa nekom svojom sranje mapom za dm organizaciju...
Glup si nebitno ajde, hvala na komentaru

Citat: choppa100 poslato Septembar 09, 2023, 12:18:54 POSLE PODNE
Nemam potrebe obrazložavati zašto sam to rekao i objašnjavati zašto mapping ne valja.

Vertex coloring na odabranim objektima je jako loš kao i ova stakla koja ne koriste alpha channel.

Što se same ideje tiče očajna je jer si postavio mob HQ na Verona Beach, koji je ujedno gang teritorija (https://gta.fandom.com/wiki/Verona_Beach), gde si takođe napisao velikim slovima "Yakuza".
Da ne pričamo o tome da se nalazi na Verona (Venice) Beach Pieru.

Što se tiče modela koji si objavio gore, to je mapa koja se nalazi na GTA Chronicles serveru, koja se modding communityu svidela kao kvalitetan LT/LM model sa perfektno uklopljenim coloringom izrađen kao primer mrežastog prenosa podataka i SOLSovim poznatim env props objektima, a po ovom radu, nisi kompetentan pričati o izradi takvih stvari koliko god izgledale jednostavno.

Kakva gang teritorija jesil ti oboleo decko, pokusavas da ispadnes pametan bez razloga, ali se gubis u svojoj prici i dokazujes nama i sebi koliko si glup, ja i dalje stajim iza toga da se nešto promijeni na ovoj igrici, godinama unazad na svakom serveru, svaka organizacija, svaka mapa, svako ime je isto, mozes napamet da zatvoris oci i da pojedinacno pronalazis organizacije.

Ovo što kenjaš oko modelinga i oko ove gore mape, nemam pojma iskreno o cemu pricas i zaboli me kurac, ako ti nesto znas da radis sto ja ili neko drugi ne zna, ne znaci da je to bolje ili da si ti sposobnija osoba od nekoga, svaka cast razumijes se u to, profi si bla bla, ali na izgled je ko kurac i default, za mene je 0 bodova koliko god tesko ili lagano bilo za napravit.
2k18 - Underworld Developer
2k22 - RedRose Developer / Mapper

Citat: sparrowww.aMx poslato Septembar 25, 2023, 12:17:14 POSLE PODNE
Kakva gang teritorija jesil ti oboleo decko, pokusavas da ispadnes pametan bez razloga, ali se gubis u svojoj prici i dokazujes nama i sebi koliko si glup, ja i dalje stajim iza toga da se nešto promijeni na ovoj igrici, godinama unazad na svakom serveru, svaka organizacija, svaka mapa, svako ime je isto, mozes napamet da zatvoris oci i da pojedinacno pronalazis organizacije.

Ovo što kenjaš oko modelinga i oko ove gore mape, nemam pojma iskreno o cemu pricas i zaboli me kurac, ako ti nesto znas da radis sto ja ili neko drugi ne zna, ne znaci da je to bolje ili da si ti sposobnija osoba od nekoga, svaka cast razumijes se u to, profi si bla bla, ali na izgled je ko kurac i default, za mene je 0 bodova koliko god tesko ili lagano bilo za napravit.
CitatKakva gang teritorija jesil ti oboleo decko, pokusavas da ispadnes pametan bez razloga,
"Verona Beach is also a territory for the Ballas gang"... Zašto misliš da pokušavam ispasti pametan tako što sam ti rekao da ti mapa kurcu ne valja i dokazao zašto?

Citatdokazujes nama i sebi koliko si glup
Kako to, tako što iznosim činjenice?

CitatOvo što kenjaš oko modelinga i oko ove gore mape, nemam pojma iskreno o cemu pricas i zaboli me kurac
Naravno da nemaš pojma o čemu pričam, zato si se uvredio i zato ti mape ne valjaju kurcu.

Citatne znaci da je to bolje ili da si ti sposobnija osoba od nekoga, svaka cast razumijes se u to, profi si bla bla...
Nisam rekao da sam bolja ili sposobnija osoba od nekoga.

Citatali na izgled je ko kurac i default, za mene je 0 bodova koliko god tesko ili lagano bilo za napravit.
Tebi je na izgled "ko kurac" jer se ne razumeš, nemaš kreativnost niti znanje. Nakon pravljenja ovakvih mapa, nisi kompetentan da komentarišeš env jednog od najboljih GTA moddera u svetu. Pored toga, nauči smisao GTA environment moddinga.
Objavio si mapu, prokomentarisao sam je, za šta i služi forum. To što ne umeš primiti kritike znači da ne trebaš ni objavljivati svoja sranja.