[ ORG ] Yakuza Organization

Započeo sparrowww.aMx, Septembar 03, 2023, 15:40:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Totalno glup nacin razmisljanja, zasto ne bi trebao promjeniti lokaciju nekih organizacija, ne moraju npr Vagosi uvijek biti na jednoj lokaciji, velik je taj citav dio East LSa.

Citat: sparrowww.aMx poslato Septembar 03, 2023, 16:39:08 POSLE PODNE
Mama ti mutava
decko ti poredis njegovu mapu koja ima rp pricu uz sebe sa nekom svojom sranje mapom za dm organizaciju...

Citat: ironija poslato Septembar 09, 2023, 11:30:01 PRE PODNE
Totalno glup nacin razmisljanja, zasto ne bi trebao promjeniti lokaciju nekih organizacija, ne moraju npr Vagosi uvijek biti na jednoj lokaciji, velik je taj citav dio East LSa.
Okej, ja sam samo izneo mišljenje da mapanje organizacija nije preko potrebno jer ima dovoljno lokacija za organizacije
Aj napuni pun i vozi odavde,
na autoput u najveci krug,
da najbolje razmislim ko mi je drug.

Citat: sparrowww.aMx poslato Septembar 09, 2023, 10:36:39 PRE PODNE
Čekaj malo, jel ti znaš razlike izmedju kritike i vrijedanja ?

Za tebe je kritika ako ti neko kaze da si tesko sranje, glupan, idiot i tako dalje.

Ako mu se ne svidja mapa, ne mora ni komentarisat, a ako mora komentarisat zasto na taj seljački nacin i frajerski, kazes fino argumentovano, okej ovako mapa nije lijepa, fali koj to i to, popravi ovo i ovo, a ne da mi dodje pa slusaj kurac od mape, aaa bla bla, i ja kao trebam reci pa hvala ti <3
Nemam potrebe obrazložavati zašto sam to rekao i objašnjavati zašto mapping ne valja.

Vertex coloring na odabranim objektima je jako loš kao i ova stakla koja ne koriste alpha channel.

Što se same ideje tiče očajna je jer si postavio mob HQ na Verona Beach, koji je ujedno gang teritorija (https://gta.fandom.com/wiki/Verona_Beach), gde si takođe napisao velikim slovima "Yakuza".
Da ne pričamo o tome da se nalazi na Verona (Venice) Beach Pieru.

Što se tiče modela koji si objavio gore, to je mapa koja se nalazi na GTA Chronicles serveru, koja se modding communityu svidela kao kvalitetan LT/LM model sa perfektno uklopljenim coloringom izrađen kao primer mrežastog prenosa podataka i SOLSovim poznatim env props objektima, a po ovom radu, nisi kompetentan pričati o izradi takvih stvari koliko god izgledale jednostavno.

:( :( :( :( :( mrezastim prenosom podataka, sve sto trenutno vidis na racunaru je proizvod mrezastog prenosa podataka te nikako nije vezana za samo tvoju modifikaciju, isto kao da ja kazem da je ova poruka savrseno uklopljena sa emoji-ima ovog foruma te predstavlja odlican primjer mrezastog prenosa podataka  :-*

Ako ima neki maper ovde da je voljan da uradimo zajedno neku mapu,nek mi se javi.

Vriska ovo čitanje komentara  :D
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Citat: ironija poslato Septembar 09, 2023, 16:26:49 POSLE PODNE
:( :( :( :( :( mrezastim prenosom podataka, sve sto trenutno vidis na racunaru je proizvod mrezastog prenosa podataka te nikako nije vezana za samo tvoju modifikaciju, isto kao da ja kazem da je ova poruka savrseno uklopljena sa emoji-ima ovog foruma te predstavlja odlican primjer mrezastog prenosa podataka  :-*

CitatAlat za prenos podataka prenosi nekoliko tipova podataka iz jedne mreže u drugu. Tipovi podataka obuhvataju grupe vrhova, UV mape, atribute boja, prilagođene normale... Transfer funkcioniše generisanjem mapiranja između elemenata mreže izvora (vrhova, ivica, itd.) i odredišnih, bilo na bazi jedan-na-jedan, ili mapiranjem nekoliko izvornih elemenata do jednog odredišta interpoliranim preslikavanjem.

stvarno ne volim ljude koji pokusavaju ispasti pametni a dokazu da su glupi

Citat: ironija poslato Septembar 10, 2023, 10:19:50 PRE PODNE
stvarno ne volim ljude koji pokusavaju ispasti pametni a dokazu da su glupi
Šta, želiš reći da je blender dokumentacija glupa? Ne baviš se time, nemoj pričati.

Prevoditi blender dokumentaciju i slati samo dokazuje da ti nisi u mogucnosti shvatiti tu dokumentaciju da je mozes licno objasniti, a sa ovim sto sam do sada vidio, imas dosta hrdjav engleski pa sumnjam da je i razumijes bez translatea

Citat: ironija poslato Septembar 10, 2023, 10:52:30 PRE PODNE
Prevoditi blender dokumentaciju i slati samo dokazuje da ti nisi u mogucnosti shvatiti tu dokumentaciju da je mozes licno objasniti, a sa ovim sto sam do sada vidio, imas dosta hrdjav engleski pa sumnjam da je i razumijes bez translatea
Prevođenje dokumentacije je da bi ti razumeo šta znači, pošto si se pokušao napraviti pametan u vezi link/transfer mesh data modifikatora u blenderu, a blage veze nemaš oko istog. I gde si ti video moj hrđav engleski?