Samp Propao

Započeo jovan maestro, Februar 19, 2019, 14:00:28 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: GoldGeneration poslato Februar 23, 2019, 13:54:33 POSLE PODNE
Bas radim jedan projekat i hocu da napravim nesto normalno, i ljudi sa kojim radim su stariji sve 20+ , uradimo jednostavne tdove jednostavne mape, prosirimo radnju na citav ls i slicno,i svima se svidja koji sampa igraju duze i koji su stariji, svi hvale jednostavnost i tako,(pricam o ljudima koje znam koji takodje daju ideje i rade sa mnom) i objavim i dobijem komentare tipa , za tdove "ako si pocetnik solidno" , sad razmisljam svaki dan se otvaraju serveri sa prenabudjenim tdovima prenabudjenim mapama milion objekata milion boja u tdovima neke karafeke, i zatvaraju se, dok su komentari , odlicni tdovi odlicne mape bla bla, pa me interesuje , jel to normalno?
istina

jedini dobar balkanski simple rpg server je los balkan

Citat: v4yne1 poslato Februar 23, 2019, 22:16:26 POSLE PODNE
istina

jedini dobar balkanski simple rpg server je los balkan
U pravu si

Realno, pogledaj ruske servere, simple td-ovi ali mape su prebrutalne, tako nesto sam i ja hteo da uradim, preko noci me zeznuli ubacili mi td-ove neke umalo slog nisam dobio kad sam video

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

ako cemo vec spominjat 'propadanje' sampa, po meni samp je poceo propadat dodavanjem mapa sa custom texturama

ne uklapa se NIKAKO, pogotovo u pogresnim rukama. custom texture se ne mogu poredit sa stock objektima nikako

Citat: v4yne1 poslato Februar 24, 2019, 01:21:42 PRE PODNE
ako cemo vec spominjat 'propadanje' sampa, po meni samp je poceo propadat dodavanjem mapa sa custom texturama

ne uklapa se NIKAKO, pogotovo u pogresnim rukama. custom texture se ne mogu poredit sa stock objektima nikako

Ali ti tu odmah imas problem, ako otvoris server sa default uredjenim mapama, nisi u "Trendingu", los si, pocetnik si  i ne podrzava te ova "Nova generacija" sampera, znas kao nek je to sto vise sareno plava zelena ljubicasta i onda je mapa top, sjecam se prije igram na ch koji je 1000% default mapa uredjena nema remove kamo li texture meni brutalno bilo.

Evo kad vec vidim da ima vas par koji razumiju sta pricam , da mi kazu sta fali ovim tdovima da kaze neko "Ako si pocetnik ok je" ili sta fali mapi ispod da kaze da je losa. Tdovi stvarno nisu nista pretjerano ni losi ni prenabudjeni , neka sredina jednostavnosti i nekih elemenata "MODERNOG"

TDOVI:
https://i.imgur.com/os6UuPA.jpg
https://i.imgur.com/r8EkHMG.jpg
https://i.imgur.com/EiNmlQf.jpg

Mapa bolnice, osmisljena da bude na drugoj lokaciji i da bude nekako simple, ista zgrada isteksturirana u tim nekim bojama servera sa malim detaljima , opet simple al da je drugacije, argument je "Druga lokacija bolnice na drugom kraju grada do banke i vijecnice ides fagiom 5 10 minuta, ili trcis" jesmo li toliko zaostali da igraci zele sve npr naci posao , dobiti platu kupiti kucu u 1 dan?

https://imgur.com/a/Kra9Jyh
Poslednja Izmena: Februar 24, 2019, 01:25:48 PRE PODNE od GoldGeneration

Realno nije tako, pogledaj kako mapaju neki ljudi npr Jovan Boyant, Milan Brayant, Bashovski i tako neki dobri maperi, imaju momci oko za to.
@Gold
previse zuto xd

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

Citat: nikisb poslato Februar 24, 2019, 01:25:55 PRE PODNE
Realno nije tako, pogledaj kako mapaju neki ljudi npr Jovan Boyant, Milan Brayant, Bashovski i tako neki dobri maperi, imaju momci oko za to.
@Gold
previse zuto xd

Previse zuto iz zraka da slazem se, kada ides mapom ne zapada ti toliko ta "zlatna" zuta boja, samo su ti balkoni u njoj i druge texture odisu nekako jednostavnoscu i vjeruj mi da ne znam sta je tu problem.
Kao i tdovi potpuno se slazu uz igru i uz naziv servera, i nije toliko zapadljivo za oci kada igras iako kazu eto zuta jarka boja zapada za oko uopce nije istina.

Po koji put je propao ?  :D :D :D

Give Honor To The One Who Deserve It

Propada vec 7 godina, pa nikako da propadne.
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security