Trazim odlicnog scriptera!

Započeo Raya, Avgust 16, 2010, 00:27:31 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pocni od pocetka moj savet  :D :D :D Znaci prevodi neki gm onda uradi login/register kako ti zelis i to!

Evo ja ti iskreno preporučam ExtremePowera, on je stvarno super skripter.
Ok jest skup, ali kvaliteta je kvaliteta.
Poslednja Izmena: Avgust 17, 2010, 00:32:10 PRE PODNE od BloodMaster(Viky)

Citat: Raya poslato Avgust 16, 2010, 16:27:59 POSLE PODNE
a i to kaj kazete. sta je je bolje je sam.ali kad neznam gdje bih poceo

Sve imaš na ovom forumu. Board:
http://balkan-samp.com/forum/index.php?board=27.0

Ukoliko imaš dodatnih pitanja, možeš pitati ovde (ili u toj temi gde je tutorial):
http://balkan-samp.com/forum/index.php?board=11.0

imam ja prijedlog za tebe...i ja sam htjeo server pravit pa neznam odakle da pocnem samo mi reci bili to u tebe bio RP server [msm RP serveri za mene su medu boljima]mozemo se dog add me na msn ako ga iams [email protected] ako zelis mozemo zajedno?

Johnny

Ja ti preporucujem da prevedes i sredis GothFather,zoves JoeBulleta i covek nije skup al kida kazes mu ocu lupam u LS 1000 u fulu kuca sa sve kolima bez bugova,hocu da imam 200 bizeva da ja izaberem gde sta i interijere i kaze 15 evra i tako ti je bolje za 100 uradices full GF edit .....Mozes misliti kako kida kad je napravio skoro kopiju CroHerze i sta god mu kazes zna sve  :D

ko je taj..xD..aj daj mi njegov E-mail il nes njegovo

Citat: Johnny poslato Avgust 27, 2010, 17:17:57 POSLE PODNE
Ja ti preporucujem da prevedes i sredis GothFather,zoves JoeBulleta i covek nije skup al kida kazes mu ocu lupam u LS 1000 u fulu kuca sa sve kolima bez bugova,hocu da imam 200 bizeva da ja izaberem gde sta i interijere i kaze 15 evra i tako ti je bolje za 100 uradices full GF edit .....Mozes misliti kako kida kad je napravio skoro kopiju CroHerze i sta god mu kazes zna sve  :D

Balkan Stil nije bio ni blizu CH, ni po modu ni po ostalom..  :-\

Za tako male pare.?  ???

makelele

BS nije bio kopija CH zato sto im je dobro krenulu CH je napala kao da je kopija a jedino sto je bilo isto je UR i LCN nista drugo!!! Tako da niko nemoze pricati da je to kopija CH

Ja ti preporucujem da prevedes i sredis GothFather,zoves JoeBulleta i covek nije skup al kida kazes mu ocu lupam u LS 1000 u fulu kuca sa sve kolima bez bugova,hocu da imam 200 bizeva da ja izaberem gde sta i interijere i kaze 15 evra i tako ti je bolje za 100 uradices full GF edit .....Mozes misliti kako kida kad je napravio skoro kopiju CroHerze i sta god mu kazes zna sve  :D
kakve ti [cenzura]osti govoris odi na www.ubise.com  :D
i btw. trenutno radim na projektu za 1000kn tako da nista :P
Poslednja Izmena: Septembar 03, 2010, 10:55:00 PRE PODNE od JoeBullet v2.1