Trazim odlicnog scriptera!

Započeo Raya, Avgust 16, 2010, 00:27:31 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

8)
treba mi iskriptati cijeli server. zelim da bude odlicno napravljen. sve cu platiti. javite mi se na pm
Earn money for free!! community forum

moneitizingforum.com

nastoe

Oces da bude na sluzbenoj listi to je posao od 200/250â,¬ Bar ti ja nebi radio za manje  :-*
Poslednja Izmena: Avgust 16, 2010, 00:29:49 PRE PODNE od ExtremePower

kako mislis sluzbenoj listi? mislis pod hosted ili sto?

po mogucnosti da je scripter iz hrvatske

moneitizingforum.com

nastoe

Da dode na TOP servere balkana eto na to sam mislio

a gdje pise ta lista? i kako doci na nju?

moneitizingforum.com

nastoe

Dodes na nju samo ako imas preko 30 igraca, domenu itd. evo ti je na portalu odi skroz dolje

znaci da bude jako dobar ti trazis 250eura.    to je punosta nemoze malo manje

moneitizingforum.com

ZicMortal

Ajme lol ... ExtremePower, cijena jest velika ali i realna (mislim moze to malo manje al..)

Išo sam ja radit jednom liku mod za 200 kuna, radio sam malo kuće, komande itd... i onda sam shvatio da je to malo veći posao (treba bar dva tri tjedna ili više - mjesec dana). Mislim ako oćeš da bude dobro i da vrijedi te pare. A kad to sve napraviš skužiš da se za 200 kuna to ne isplati. Primjerice za dva dana čupaš repu (od 7 - 14 h) i evo ti 300 kunića.

CitatAjme lol ... ExtremePower, cijena jest velika ali i realna (mislim moze to malo manje al..)

Išo sam ja radit jednom liku mod za 200 kuna, radio sam malo kuće, komande itd... i onda sam shvatio da je to malo veći posao (treba bar dva tri tjedna ili više - mjesec dana). Mislim ako oćeš da bude dobro i da vrijedi te pare. A kad to sve napraviš skužiš da se za 200 kuna to ne isplati. Primjerice za dva dana čupaš repu (od 7 - 14 h) i evo ti 300 kunića.

Bash na repi mozes vise zaradit al ja mislim da se za nekih 100 eura isplati radit mozda i za 500 kn...

A bas se ne razumem u kune!500kn koliko je to eura??  :D

to je oko 66 eura  ako je odprilike 1 euro = 7,5 kn

dajte neka mi se neko javi bas zelim neki dobar server platit cu ali naravno necu bas preko 100eura , i ako bi moglo da je scripter iz hrvatske i moze scriptati vremenski koliko hoce
Poslednja Izmena: Avgust 16, 2010, 02:28:27 PRE PODNE od Raya

moneitizingforum.com

Gledaj ako otvaras server onda ti se ne isplati dati 100â,¬ za prosjecan mod jer ces s takvim modom propasti, ako želiÅ¡ otvoriti server koji će imati barem 30 igraća onda 200â,¬ minimalno. Ali mislim da je jednostavnije i bolje nauciti skriptati pa sam napraviti.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Lijenost je jako skupa prijatelju.

Istina,skriptanje nije tesko,barem ako imas malo mozga ali vrijedi mnogo (kao i svako drugo programiranje)  ::)
Ima tolko stvari na koje ljudi trose pare a nisu niti svjesni koliko su te stvari lagane samo treba provest vrijeme uceci  ;)

Dobro dinkO zbori. Skriptanje je vrlo jednostavno, ali onaj ko je lijen će misliti da je jako teško jer je tomu sve što nezna teško.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

a i to kaj kazete. sta je je bolje je sam.ali kad neznam gdje bih poceo

moneitizingforum.com