Kako izbasciti gamemode iz mysql

Započeo Martyn, Oktobar 25, 2017, 11:19:16 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: ☢ χÏ...ηdÑ"я_ ☢ poslato Oktobar 25, 2017, 22:39:51 POSLE PODNE
Citat: Unkovic2405 poslato Oktobar 25, 2017, 14:07:33 POSLE PODNE
Y_Less je izbacio y_nesto za povezivanje sa internetom, ali kao sto je ovaj momak dole napisao, jednostavmije ga je koristiti i nece doci do problema nanhostingu kao sto je na BE bilo, kad im se nike sacuvavalo. To da l' je brzi, to su milisekunde, bitno ti je da se tebi to sacuvava i da igraci imaju ACCove.

Elem, bolje ti prvo uci PAWN, pa se tek ti posle pozabavi mysqlom. Jako je lagano.

To da l' je brzi, to su milisekunde, bitno ti je da se tebi to sacuvava i da igraci imaju ACCove.
Bravo majstore!

Bio si sarkastican, je l'? :D
Unkovic.
- Ex. BlackStorm Founder, Owner & Developer
- Ex. Underground Developer.

Citat: Wiruspwns poslato Oktobar 25, 2017, 11:55:57 PRE PODNE
Citat: Slade poslato Oktobar 25, 2017, 11:51:15 PRE PODNE
MySQL je bolji od Y_INIa, jer imas potpunu web kontrolu kao i ingame (za razliku od Y_INIa), i takodjer je daleko brzi.

I sa Y_Ini-jem mozes imati potpunu web kontrolu, ali u tom slucaju moras sam da pises webaplikaciju.

Osoba koja ne zna prebaciti mysql u Y_INI čisto sumnjam da zna napraviti vlastitu webaplikaciju, a da ne govorim koliko je zapravo komplikovano isto napraviti. Ja sam radio UCP i potpise i znam koliko sam se smorio dok sam isto napravio...

Citat: Unkovic2405 poslato Oktobar 25, 2017, 22:56:59 POSLE PODNE
Citat: ☢ χÏ...ηdÑ"я_ ☢ poslato Oktobar 25, 2017, 22:39:51 POSLE PODNE
Citat: Unkovic2405 poslato Oktobar 25, 2017, 14:07:33 POSLE PODNE
Y_Less je izbacio y_nesto za povezivanje sa internetom, ali kao sto je ovaj momak dole napisao, jednostavmije ga je koristiti i nece doci do problema nanhostingu kao sto je na BE bilo, kad im se nike sacuvavalo. To da l' je brzi, to su milisekunde, bitno ti je da se tebi to sacuvava i da igraci imaju ACCove.

Elem, bolje ti prvo uci PAWN, pa se tek ti posle pozabavi mysqlom. Jako je lagano.

To da l' je brzi, to su milisekunde, bitno ti je da se tebi to sacuvava i da igraci imaju ACCove.
Bravo majstore!

Bio si sarkastican, je l'? :D

Logicno. Nije tacno da se radi o milisekundama, SAMP (raknet) je single-core tkd se svaka operacija vrsi "pojedinacno". Ako imas 100 igraca i nema AFKova (znaci svaki igrac radi nesto npr. pljacka, radi posao, pa cak i pomijera se (updateuje)) uticace ti svaka milisekunda, milisekunda po milisekunda, napuni se 1 sekund. Tebi ne smeta kada server "zabode" na 2 sec pa se vrati? Mozda ne ali uglavnom ljepse je kada je sve "smooth" nego kada laguje.

Najgore je sto pocetnici u skriptanju nece da rade mysql zbog "nerazumijevanja" queryja. Sad but true. :/