Kako izbasciti gamemode iz mysql

Započeo Martyn, Oktobar 25, 2017, 11:19:16 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Imperium Gaming by Dimi
Detaljan opis problema:Kako da izbacim skriptu iz mysql i ako izbacim oce sve raditi lepo
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://

Citat: Slade poslato Oktobar 25, 2017, 11:20:43 PRE PODNE
Kako mislis ?
Pa da gamemode vise ne bude u mysql sta trebam da uradim i oce sve raditi lepo

Pa prebaci spremanje i ucitavanje u Y_Ini i radit ce, naravno ako ga dobro napravis, zavisi od velicine moda, trebalo biti na Imperiumu nekih 10ak sati da to uradis sigurno, do 2 dana zavisi od brzine kojom radis, jer predpostavka je da mod radi odlicno sa PInfo Enumom, samo moras iskoristiti drugi nacin upisivanja

Ako prebacim u Y_ini oce mi trebati onda xampp?

Citat: Gajicc poslato Oktobar 25, 2017, 11:37:21 PRE PODNE

Nece, ali prebacivanje iz MySql u Y_ini bih uradio samo na samrti, cisto iz fazona. Ne postoji razlog zasto bi radio tako nesto absurdno.

“Without requirements or design, programming is the art of adding bugs to an empty text file.” - Louis Srygley

MySQL je bolji od Y_INIa, jer imas potpunu web kontrolu kao i ingame (za razliku od Y_INIa), i takodjer je daleko brzi.

Cim pitas kako znaci da ne znas, a samim time sto ne znas to ti je kao nuklearna fizika za tebe da ti banalno objasnim. Ja nisam skripter (samp) ali znam da tu ima mnogo posla svako cuvanje/citanje bi morao prebaciti u yini sto je totalna glupost jer svi rade suprotno prebacaju se iz yini u mysql. Mysql je mnogo bolji i jednostavniji za koriscenje.

Uploadujte svoje slike i fajlove brzo, lako i sa ocuvanim kvalitetom 100%

www.uploaduj.me

Owner Zara Gaming RPG! (Since 2014)

Citat: Slade poslato Oktobar 25, 2017, 11:51:15 PRE PODNE
MySQL je bolji od Y_INIa, jer imas potpunu web kontrolu kao i ingame (za razliku od Y_INIa), i takodjer je daleko brzi.

I sa Y_Ini-jem mozes imati potpunu web kontrolu, ali u tom slucaju moras sam da pises webaplikaciju.

“Without requirements or design, programming is the art of adding bugs to an empty text file.” - Louis Srygley

Moze, ali ne neuporedljivo to dvoje. Koliko samo vremena yiniu treba da radis tako nesto uz to treba se izmuciti dok sve to napises, i opet tu MySQL pici nad yini... U svakom slucaju decko ne zna ni sam sta pita, a kamo li da radi web prikaz tkd nema svrhe o tome ni pricati. :) Uz to preporucujem mu da uzme malo da se edukuje po pitanju sampa, drzanja servera i skriptanja...

Uploadujte svoje slike i fajlove brzo, lako i sa ocuvanim kvalitetom 100%

www.uploaduj.me

Owner Zara Gaming RPG! (Since 2014)

Citat: Wiruspwns poslato Oktobar 25, 2017, 11:46:34 PRE PODNE

Nece, ali prebacivanje iz MySql u Y_ini bih uradio samo na samrti, cisto iz fazona. Ne postoji razlog zasto bi radio tako nesto absurdno.
Jbg moram prebaciti jel mi neradi login/register sistem dok ne povezem sa databazom a to cu i na pravom srw morqati radit samo povezivat sa data bazom

Y_Less je izbacio y_nesto za povezivanje sa internetom, ali kao sto je ovaj momak dole napisao, jednostavmije ga je koristiti i nece doci do problema nanhostingu kao sto je na BE bilo, kad im se nike sacuvavalo. To da l' je brzi, to su milisekunde, bitno ti je da se tebi to sacuvava i da igraci imaju ACCove.

Elem, bolje ti prvo uci PAWN, pa se tek ti posle pozabavi mysqlom. Jako je lagano.
Unkovic.
- Ex. BlackStorm Founder, Owner & Developer
- Ex. Underground Developer.

Citat: Gajicc poslato Oktobar 25, 2017, 12:05:23 POSLE PODNE
Citat: Wiruspwns poslato Oktobar 25, 2017, 11:46:34 PRE PODNE

Jbg moram prebaciti jel mi neradi login/register sistem dok ne povezem sa databazom a to cu i na pravom srw morqati radit samo povezivat sa data bazom
Brze ces popraviti taj problem sa login/registrom nego izbaciti ceo mysql.

FYI Ne radi je tacno*

Citat: Unkovic2405 poslato Oktobar 25, 2017, 14:07:33 POSLE PODNE
Y_Less je izbacio y_nesto za povezivanje sa internetom, ali kao sto je ovaj momak dole napisao, jednostavmije ga je koristiti i nece doci do problema nanhostingu kao sto je na BE bilo, kad im se nike sacuvavalo. To da l' je brzi, to su milisekunde, bitno ti je da se tebi to sacuvava i da igraci imaju ACCove.

Elem, bolje ti prvo uci PAWN, pa se tek ti posle pozabavi mysqlom. Jako je lagano.

To da l' je brzi, to su milisekunde, bitno ti je da se tebi to sacuvava i da igraci imaju ACCove.
Bravo majstore!

Ja iskreno nisam neki amater MySQLa, mozda nesto ovako malo ali to nisu ni osnove, svaki sistem koji radim radim u y_ini, nisam ni njega savladao 100%, cijeli library od y_lessa polako idem da skontam sve kako funkcionise itd, po meni je y_ini jednostavniji (jer sam ga naucio logicno) a ne mysql (neko zna mysql ne zna y_ini u tome je fazon), preporucujem ti da prvo savladas osnove PAWN skriptnog jezika pa onda odma pocnes uciti MySQL a ne y_ini, imas mnogo tutorijala u vezi toga :)

Citat: Unkovic2405 poslato Oktobar 25, 2017, 14:07:33 POSLE PODNE
To da l' je brzi, to su milisekunde, bitno ti je da se tebi to sacuvava i da igraci imaju ACCove.
Nije ni milisekunda nevazna, ona je puno vazna, zamisli da sad je neko 'takmicenje' i odredjuje se koji je najbrzi, i jedan ima 50ms cuvanje 50 ms citanje, a drugi 51 ms citanje i 51 ms cuvanje, svaka milisekunda je vazna, kao i pikseli npr u slikama itd
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci