Prebacivanje u sql

Započeo ★ OneZero ★, Septembar 08, 2017, 21:48:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

O kakvom savjetu se radi: Želio bih prebaciti sadašnji y_ini u mysql
Detaljan opis savjeta: Zanimalo me jel je velika greška ako za svaki update u mysql ne radim poseban upit, odnosno jel greška ako imam nesto kao SavePlayer i time se update svi podatci o igracu ili moram raditi u stilu ako promijenim novac jedan upit za mijenjanje samo novca pa nakon bilo kakve druge promjene poseban upit
Komentar: //

Nema greške nikakve, šta više lakše je tako. Meni u modu ima NapraviAccount nakon rega, i SacuvajIgraca na svaku promenu i sve 5 :)

"I choose to have faith, because without that, I have nothing."

Citat: [CG] ogi corleone poslato Septembar 08, 2017, 22:40:56 POSLE PODNE
Nema greške nikakve, šta više lakše je tako. Meni u modu ima NapraviAccount nakon rega, i SacuvajIgraca na svaku promenu i sve 5 :)

Hvala na odgovoru, a jel se puno smanjuje brzina samog spremanja ako se tako koristi ili nije velika razilka? Koji program da koristim za izradu tablice jer ja sam do sad sve više-manje pisao ručno.
Poslednja Izmena: Septembar 09, 2017, 09:50:25 PRE PODNE od ★Manuel™★

Gle,nema greške.Ali mislim da je to nepotrebno,eventualno da spremi account kad izlazi iz igre,može i recimo svaki pay,ne igra veliku ulogu.Ali da svaki put kad se promjeni neka vrijednost spremati cijeli account je realno gledano nepotrebno i bolje je posebno napraviti.

Nisam veliki stručnjak pa ti nebi mogao reći koliko to utječe na brzinu,tako da ću to već prepustiti nekom drugom,no siguran sam da ima razlike,sad da li je značajna ili ne...

Citat: Paul Castellano poslato Septembar 09, 2017, 10:47:00 PRE PODNE
Gle,nema greške.Ali mislim da je to nepotrebno,eventualno da spremi account kad izlazi iz igre,može i recimo svaki pay,ne igra veliku ulogu.Ali da svaki put kad se promjeni neka vrijednost spremati cijeli account je realno gledano nepotrebno i bolje je posebno napraviti.

Nisam veliki stručnjak pa ti nebi mogao reći koliko to utječe na brzinu,tako da ću to već prepustiti nekom drugom,no siguran sam da ima razlike,sad da li je značajna ili ne...

Ima dosta tih promjena koje bi trebalo spremiti tako da bi dugo trebalo da se sve prebaci pa me je zanimalo jel je dovoljno samo ovako i gotovo