/postaviadmina

Započeo NS, Septembar 05, 2017, 19:20:38 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

NS

*

Skripta koju koristim:svoju
Detaljan opis problema:Naparavio sam sve u skripti i kad udjem u INGAME ja da ukucam /postaviadmina pise Unknow commad
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):https://prnt.sc/ghgis0

NS

*

Pa pise ti CMD:setlevel stavi cmd:postaviadmina
Respect to Muma187, Sivir, Ino420, Tosic, Shomy Script, σgí, [CG]Johnny, [WG]Danny
Alfa Gaming Community Owner & Skripter
Alfa Gaming mod edit:100%

Čudno ti je ovo grananje, pošalji kod cijele cmd ne sliku

Posalji kodove komande da ti ispravimo kolko ovdje vidim imas jedan else koji nicemu ne sluzi  imas jednu } bezveze

Uredno. Posalji cmd
Unkovic.
- Ex. BlackStorm Founder, Owner & Developer
- Ex. Underground Developer.

else if pa else? Zasto? Sto pravite CMD i modove od '0' kad ne znate osnove?

Nije bitno dal zna ili ne pomozi mu..

Evo ja mislim da je to to,pogledaj sta si zajebao
CMD:postaviadmina(playerid, params[]) {

if(IsPlayerAdmin(playerid))
	{
		new id, level;
	    if( sscanf( params,"ud",id,level)) return SendClientMessage(playerid,COLOR_RED, "/postaviadmina [ID/Ime] [Level Admina]");
		if(level > 6) return SendClientMessage(playerid,COLOR_RED, "Najveci Admin level je 6!");
		PlayerInfo[id][pAdmin] = level;
		SendClientMessage(id, -1,"Cestitamo postali ste admin!");
		SendClientMessage(playerid, -1,"Postavili ste igracu admina!");
	}
	else return SendClientMessage(playerid, -1,"Niste ulogovani na rcon admina!");
	return 1;
}

TRAXX
SAMP Professional Scripter
                  FB: https://www.facebook.com/traxxscript

Citat: Traxx poslato Septembar 06, 2017, 10:24:37 PRE PODNE
Nije bitno dal zna ili ne pomozi mu..

Evo ja mislim da je to to,pogledaj sta si zajebao
CMD:postaviadmina(playerid, params[]) {

if(IsPlayerAdmin(playerid))
	{
		new id, level;
	    if( sscanf( params,"ud",id,level)) return SendClientMessage(playerid,COLOR_RED, "/postaviadmina [ID/Ime] [Level Admina]");
		if(level > 6) return SendClientMessage(playerid,COLOR_RED, "Najveci Admin level je 6!");
		PlayerInfo[id][pAdmin] = level;
		SendClientMessage(id, -1,"Cestitamo postali ste admin!");
		SendClientMessage(playerid, -1,"Postavili ste igracu admina!");
	}
	else return SendClientMessage(playerid, -1,"Niste ulogovani na rcon admina!");
	return 1;
}

Eo ti si mu puno pomogao sa ovim haha

Naravno da ne radi /postaviadmina kada ti je komanda /setlevel

Pa jesam brt, sjebao je else if i treba samo da pogleda kod mene i shvatice a ne da mu pisem..

TRAXX
SAMP Professional Scripter
                  FB: https://www.facebook.com/traxxscript

Ipak mi se cini da ti ne radis mod od 0 jer znam da sam pre jednom liku sredjivao i prvo mu moras dat admina pa tek onda treba setat level izgleda da ti to ne znas..ukoliko  gresim oprosti

NS

*

Citat: Noki poslato Septembar 06, 2017, 13:09:59 POSLE PODNE
Ipak mi se cini da ti ne radis mod od 0 jer znam da sam pre jednom liku sredjivao i prvo mu moras dat admina pa tek onda treba setat level izgleda da ti to ne znas..ukoliko  gresim oprosti

Ovako braco ja sam amater slabijeg tipa u tome.Ovo je koliko sam razumijo je Razgovor i pomoc oko skriptanja,sto znaci ako sam nesto zezno u skripti i da ja to ne znam imam pravo da stavim neku temu ovdje.Logicno da ne znam ne morate mi to govoriti da ne znam.Znam ja da ne znam zato trazim pomoc da bi naucio to.Na greskama se uci jednostavno.Ja sam gledam tutorijale na yt.Da bi prosirio idem na ovaj PDF koji je namjenjen nekim pocetnicima koji ne znaju.Sto se tice sto ja radim mod od 0.Lakse mi je da se snalazim u skiripti neg da kradem neciji mod i editujem.Meni je bolje raditi neki mod godinu dana od 0,jednostavno ce biti moj mod.Pozdrav idem sada provjeravati sto ste mi savjetovali sta da uradim pa cu reci da li je uspjelo.