[pomoc]Komanda

Započeo Arnel_Bp, Maj 09, 2014, 19:45:28 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Moja od 0
Detaljan opis problema: Dolje
Dio skripte:
ovako imam komandu

CMD:dajswprava(playerid, params[])
{
   if(Ulogiran[playerid] == 0) return SendClientMessage(playerid, -1, "{FF0000}Moras se spawnati da bi mogao da koristis ovu komandu");
   new id, rank, string[128];
   if(!IsPlayerAdmin(playerid))return SendClientMessage(playerid,-1,"{FF0000}Zao nam je ali ne mozete koristititi ovu komandu, neispravna je. Kucaj /komande da vidis tvoje komande.");
   if(sscanf(params,"rd",id,rank)) return SendClientMessage(playerid, -1, "{808080}Koristi: /mswat [id] [rank]");
   if(!IsPlayerConnected(id))return SendClientMessage(playerid, -1, "{FF0000}Unijeli ste ID igraca koji nije online");
   if(rank < 1 || rank > 16) return SendClientMessage(playerid, 0x00FFFFFF, "SWAT rankovi se sadrze od 1 do 16. Za listu rankova kucaj /swranks");
   gTeam[id] = TEAM_SWAT;
   gRank[id] = rank;
   CanUseSWAT[id] = 1;
   format(string,sizeof(string),"Admin %s vam je dao S.W.A.T. prava. Tvoj novi rank je (%s)", GetName(playerid), GetRank(id));
   SendClientMessage(id, 0x00FFFFFF, string);
   format(string,sizeof(string),"Dao si swat prava igracu %s. Njegov novi rank je (%s)", GetName(id), GetRank(id));
   SendClientMessage(playerid, 0x00FFFFFF, string);
   return 1;
}

i posle dolje imam komande koje idu preko funkcje

if(gTeam[playerid] != TEAM_SWAT)

i ako nisam TEAM_SWAT normalno mi pise da ne mogu da koristim ovu komandu, a kada se ulugijem kao rcon admin i dam swat prava nekome igracu, evo recimo meni, onda mogu sa kojim god TEAM da koristim SWAT komande, a ako mu oduzmem SWAT prava onda opet ne moze da koristi SWAT komande, znaci samo posle ove koamnde, kada dam nekome prava, jel ima neko pomoc za to ? :P
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):