Kako provaliti sifru???

Započeo Perke, Oktobar 09, 2010, 16:24:20 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: ZicMortal poslato Oktobar 09, 2010, 19:28:04 POSLE PODNE
A ako na mislis ono u BIOSU (crni ekran), to ti ja kazem sta sve mozes upisat i neki od tih kodova moraju radit.[/color]

BIOS nije crni ekran, to je cmd, command prompt, BIOS ti je Basic Input Output System, to ti je namjestavanje reklo bi se 'maticne ploce'

http://www.bcot1.com/bios02.jpg i nije usher nego user :)

Da.. znaci napravi jednostavno sta ti je Alen reko + sta ti je reko ƨÑ,яακƨı

Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

mos kad ti je upaljen komp promjenit pw njimaa pa samo ti znat xD odes u start-> run -> cmd -> net user-> potgledas ime korisnika pa napises net user ime usera [najcesce administrator] *, znaci npr kod mene: Net user Administrator * i upises pw izgledat ce ko da nista ne pises ali pisat ces i kad se logas samo napises svoj pw

ZicMortal

Citat: LuKsA poslato Oktobar 11, 2010, 13:29:01 POSLE PODNE
Citat: ZicMortal poslato Oktobar 09, 2010, 19:28:04 POSLE PODNE
A ako na mislis ono u BIOSU (crni ekran), to ti ja kazem sta sve mozes upisat i neki od tih kodova moraju radit.[/color]

BIOS nije crni ekran, to je cmd, command prompt, BIOS ti je Basic Input Output System, to ti je namjestavanje reklo bi se 'maticne ploce'

http://www.bcot1.com/bios02.jpg i nije usher nego user :)

Da.. znaci napravi jednostavno sta ti je Alen reko + sta ti je reko ƨÑ,яακƨı

Dobro nisam baÅ¡ tolki geek da to sve znam (mada svi znaju na Å¡ta mislim)  ;)

Nece, ja imam win 7, i taj se zove Marko, al nikako nmgu da provalim sifru  :'(

The Writer

umjesto ovog pravljenja novog acc samo uÄ'i u admin acc pri logon

black_dota

scorpion nemoj se praviti pametan kad to nisi

lik koristi w7 kao i ja

e sad meni su moji stavili sifru i ja provalio (odvaljivao xD)
e kad te oni uloguju onda ti idi u control panel i upali guest account i tako stalno ga mozes gasiti i paliti da oni ne skontaju
to sam ja radio da oni nebi skontali

a to sa alt ctrl delete nemoze na w7
to moze samo na xp

ovo preko cmda mos na svim windowsima i potrazi na google nemoj se tu brukat... ak su ti stavili pass preko biosa samo izvadi baterijicu sa maticne na 2-3 minute vrati i pici a imas i foru da skines tocan jumper i pobrise ti passove iz biosa... to ti nece radit ako su stavili na useru na windows... onda ti je cmd najjaci... :) sretno!

United Rol3Play Back Online
www.united-roleplay.com

...pozdrav za kraj...

e imam jedno pitanje..

jedan lik je stavio pw na administator acc i zaboravio je a koristi win7 i sad kako on moze promijeniti ili te je saznat sto vec?

= jedan lik mi je rekao da skinem  OPHCRACK i da stavim na cd i ubacim u komp i da ce mi je on ocitat.. sad jel to tocno ili?

Najlakse ti je pobjec od kuce 10 i poslat starcima poruku : vratit cu se ak mi kazete sifru od komp...a oni ce sve ucinit za tebe kupit ce ti novi komp...ak treba ja sam to jednom ucinio                                       LJUBOMORNE DUÅ E MOGU DA MI PUÅ E

Ma ovako mores samo sjebat sve.

Uzmi mobitel, fotoaparat, kameru zastekaj je nedje nek snima tastaturu kad oni udju moraju ukucat sifru a kamera snima xd

moze li mi neko reci kako bi provalio sifru na caffe serveru u igraonici gdje radim sistem se zove Antamedia ceffe

Sto refreshas temu staru 2 godine?
Poslednja Izmena: Septembar 15, 2012, 16:11:47 POSLE PODNE od Dude

"Religija je samo iluzorno sunce koje se kreće oko čovjeka dotle dok se on ne kreće oko sebe samoga." - Karl Marx

"Nije glu.p onaj koji nezna da cita, nego onaj koji povjeruje u sve sto procita." - Ivo Andrić