Kako provaliti sifru???

Započeo Perke, Oktobar 09, 2010, 16:24:20 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Evo meni su moji roditelji stavili sifru na kompjuter i ja sad nikako ne mogu da upalim! Pa moze neko da mi kaze kako da ja saznam tu sifru, ali da je ne promenim?

Kad se pali komp, udji preko safe mode-a i napravi sebi novi user na kompu   ;)
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

Citat: [βР] AlÑ"Ñ"N MÑ"кA poslato Oktobar 09, 2010, 16:26:09 POSLE PODNE
Kad se pali komp, udji preko safe mode-a i napravi sebi novi user na kompu   ;)
Moze detaljnije? :D

Dok se pali komp klikci F8 i udji preko Safe Mode-a, onda idi na control Panel, User Accounts, Create a new account  ;)
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

TNX, napravio sam.. A jel ce oni moci da vide to kada budu palili?

Naravno da će vidit, jer će morat birati na koji profil žele ući.

Pa jel se moze namestiti (nekako) da oni ne mogu videti, a ja nekako negde da udjem i da udjem preko njega?

Može se napraviti da ne biraÅ¡, nego da ukucavaÅ¡ ime korisnika, a oin samo ukucaju svoje, ne znajući da i ti imaÅ¡  ;)  Al nezz tačno kako namjestiti to haha
..   

Ae pls saznaj, hitno je da hitnije ne moze biti :D

ZicMortal

Kada te pita lozinku za usher name na koji su ti stavili password stisni Ctrl + Alt + Delete i zatim ce te traziti da se ulogiras (mislim) i onda na Usher name napisi Administrator i samo stisni enter (na njemu ti vald nisu stavili lozinke)

Citat: ZicMortal poslato Oktobar 09, 2010, 19:07:07 POSLE PODNE
Kada te pita lozinku za usher name na koji su ti stavili password stisni Ctrl + Alt + Delete i zatim ce te traziti da se ulogiras (mislim) i onda na Usher name napisi Administrator i samo stisni enter (na njemu ti vald nisu stavili lozinke)
Ok to, ali kako da, kada se ukljcui komp, da oni vide samo onaj koji je pod sifrom, a ja nekako da vidim vaj koji nije :D

Ides na Controll Panel -> User Accounts -> Change the way users log on or off i iskljuci ono prvo...

ZicMortal

Citat: gonss.pwn poslato Oktobar 09, 2010, 19:18:21 POSLE PODNE
Citat: ZicMortal poslato Oktobar 09, 2010, 19:07:07 POSLE PODNE
Ok to, ali kako da, kada se ukljcui komp, da oni vide samo onaj koji je pod sifrom, a ja nekako da vidim vaj koji nije :D

Onda procitaj ponovo moj post i isprobaj to.

A ako na mislis ono u BIOSU (crni ekran), to ti ja kazem sta sve mozes upisat i neki od tih kodova moraju radit.

Ma gle, ja ocu kada se upali komp da se vidi samo onaj pod sifrom.. Eh kako sad da ja mogu negde odem i vidim ovaj koji nije :D
PLS POMOC!

Ok
Naravno da te necu unban, mozes dobiti jos 2 dana
Necemo off