Pomoc u vezi laptop-a

Započeo hudiga, Jul 05, 2012, 20:53:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pa igraj ih na kompu  :D  ako nemas ,skupi 40e nisu to neke pare i kupi pristojan polovan komp i moces samp bez problema..
Citat: Marley poslato Jun 16, 2012, 17:11:23 POSLE PODNE
Kurcina  :P

Citat: Dude poslato Jun 16, 2012, 17:14:21 POSLE PODNE
čobane šta je ovo?

Respect for David (Sabljak) A.k.A SABO(T)

Ma kad bi vec kupovao komp..kupio bih neki od 500-600e da moze biti dugo..a razmisljao sam kupovati sve komponente posebno..tj postepeno..prvo kupim matičnu pa procesor itd..i tako sebi sklopim komp po mojim zahtjevima :)

Ovako mogao bi dobar com sastaviti sa 2500 kn no sad je problem ako se bas ne razumjes , Trebao bih bas pogoditi da sve pristaje , te ti je dosta velik problem to spojiti
Trebao bih onda dobro hladenje imat ako mislis ove novije i jace procesore , graficke itd jer ove nove se stvarno brzo zagriju Tako da ti je to dosta velik problem ako nemas neko znanje

Btw jedno pitanje
Jel igras kojim slucajem na krevetu ako igras na krevetu to ti je razlog pregrijavanja , stavi na stol i malo ga podigni tako da ima zraka
Copy Cat :)

Citat: â,,›4Vâ,,°N poslato Jul 05, 2012, 23:40:12 POSLE PODNE
Ovako mogao bi dobar com sastaviti sa 2500 kn no sad je problem ako se bas ne razumjes , Trebao bih bas pogoditi da sve pristaje , te ti je dosta velik problem to spojiti
Trebao bih onda dobro hladenje imat ako mislis ove novije i jace procesore , graficke itd jer ove nove se stvarno brzo zagriju Tako da ti je to dosta velik problem ako nemas neko znanje

Btw jedno pitanje
Jel igras kojim slucajem na krevetu ako igras na krevetu to ti je razlog pregrijavanja , stavi na stol i malo ga podigni tako da ima zraka

Razumijem se dosta u racunare..vec sam sklapao i prodavao to..
A ne drzim ga na krevetu nikako..evo sad sam uzeo da ga ocistim i mogu ti reci da je bilo prilicno dosta prasine :)
Poslije cu probati jel se gasi u igrama jer trenutno nemam nijednu instaliranu :)
A inace iz bosne sam :D

EDIT:Evo ga..vise se ne gasi display..sigurno kad udjem u neku igru on ga preoptereti,puno se zagrije i ugasi se...sad se ne gasi vise odkad sam izvukao iz njega tonu prašine :) :D
Poslednja Izmena: Jul 06, 2012, 00:56:06 PRE PODNE od нυDιgα™

laptopi su dobri
Just Balkan Gaming
Forum link: www.justbalkan. smfnew. com
IP: 46.4.126.76:7783
Otvorenje je u petak (6.7.2012. u 20:00)  ocekujemo Vas

jaro moj probaj moju ideju uradit 99% ce ti pomoc jesi ikada gledao kako se pece graficka kartica??
ako nisi evo ti uputa
1.izvadi maticnu plocu iz laptopa i oslobodi je od plastika koje se mogu skinuti
2.zagriji strujnu pecnicu na 200°C
3.napravi od aluminijske folije 4 kuglice kako bi na njih mogao staviti maticnu plocu
4.ako je pecnica zagrijana uzmi neku tepsiju stavi te 4 kuglice i onda stavis maticnu plocu na njih
5.to je potrebno drzati oko 9 minuta i 30 sekundi
6.kada si to odradio ostavis maticnu plocu da se ohladi na sobnoj temperaturi
zatim je ubaci i probajj :D
Moj prijatelj je tako uradio i popravio laptop ;))) POZZ...

Citat: [BC]IkoMan poslato Jul 07, 2012, 11:44:23 PRE PODNE
jaro moj probaj moju ideju uradit 99% ce ti pomoc jesi ikada gledao kako se pece graficka kartica??
ako nisi evo ti uputa
1.izvadi maticnu plocu iz laptopa i oslobodi je od plastika koje se mogu skinuti
2.zagriji strujnu pecnicu na 200°C
3.napravi od aluminijske folije 4 kuglice kako bi na njih mogao staviti maticnu plocu
4.ako je pecnica zagrijana uzmi neku tepsiju stavi te 4 kuglice i onda stavis maticnu plocu na njih
5.to je potrebno drzati oko 9 minuta i 30 sekundi
6.kada si to odradio ostavis maticnu plocu da se ohladi na sobnoj temperaturi
zatim je ubaci i probajj :D
Moj prijatelj je tako uradio i popravio laptop ;))) POZZ...

hahahah..najbolje da ga ubacim u rernu kad je zagrijana i nek stoji unutra..samo izvadim display i tastaturu da se ne sprzim i tako derem xDD

Rijesio sam problem, moze LOCK