San Fierro ili Los Santos

Započeo [AOB] LukSha, Maj 16, 2012, 19:03:38 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: [SS] Speedy poslato Jun 06, 2012, 13:55:02 POSLE PODNE
Citat: K4[Я]!K3â,,¢ poslato Maj 16, 2012, 19:07:35 POSLE PODNE
Napravi dinamično pa premjeÅ¡taj svaki dan ili napravi da svaki dan prebacuje u drugi grad.  :D

I za svaki grad imaju druge akauntove  8)
Evo ovako npr. dva dana u LS , dva dana u SF i tri dana u LV za svaki grad drugi acc ....Znaci odredi se ponedeljak i utorak za LS , sreda i cetvrtak za SF ,a petak,subota i nedelja za LV :D

Marrko_Millojevic

Los Santos...Jer pola igraca neznaju sve ulice u San Fieru...Ali dobro moze da se nauce...Kako bi bilo da stavis da se jedan igrac spawn u Los Santos, drugi u San Fiero... Tako bi bilo vise realnije..Kad zelis da kupis od nekog auto mora da ides u drugi grad..Ili da se sastanete izmedju gradova...Pa da napravis kao Drzavni oglasi koje mogu da vide pripadnici oba grada.. A posebno oglase za Los Santos i San Fiero...Smisli nesto..

Iz iskustva ti predlažem da zaboraviš na selo ili countryside ako želiš napraviti balkanski server, djelom zbog toga jer naši igrači žele igrati samo u LSu, ali najviše zbog toga jer ti je za izgradnju servera na selu potrebno puno mašte kako bi interpretirao seoske poslove u SA-MP skriptu. Naprimjer, u gradu postoji oko cca 10 benzinskih pumpa dok u selu nemaš ni jednu, moraš ih sam mappati.

Ali opet, ako želiš strani server, možeš pokušati sa San Fierrom jer se vani više cjeni unikantnost i inovativnost.

DzajaVu

Preporučujem SF
Meni bi bilo zanimljivije igrati tamo gdje ne znam lokacije.

Mogao si i napraviti neki unikatan server da se radi daleko u budućnosti u Las Venturasu , on je baš ono luksuzan i bio bi super za takav neki server.

Inače raÄ'e bi volio SF vidjeti jednom , ako već nebi LV.

Los Santos.
Igrači su navikli na njega i doći će sigurno ako vide da se tamo odvija radnja, kad kod San Fierra nitko nezna gdje je šta i nitko ti neće doći igrati...

Napravis u SF,ali napravis ogroman tutorial gdje ce igracu sve biti objasnjeno.Primjer tutoriala.
Da nije na samom pocetku,vec da negdje na displaju pise /tutorial.
Kada ukuacs cmd Tutorial da se pojavi sendclientmessage npr ovakav
Org Tutorial 1
HouseTutorial 2
BusinessTutorial 3
GunTutorial 4
JobTutorial 5
I tako dalje bla bla,da igrac ne mora na pocetku da gleda tutorial jer to igracve smori,vec kad ukuca npr /tutorial 5 da mu se pojavi tutorial za job,tutorial da bude siroko objasnjen.

Ja mislim da vise nema smisla radit RolePlay server jer ih je mali milijon.

PA ovako , pazljivo sam iscitao svaki komentar i vidim da je odgovor na moje pitanje vec uveliko dat , ali zanima me sta mislite o tome da se radnja odvija na moru , na ostrvima ali da bude onako malo stare vreme da nema gunova i toga ostalog ...

[/center]

Citat: [AOB] LukSha poslato Jun 21, 2012, 22:42:14 POSLE PODNE
PA ovako , pazljivo sam iscitao svaki komentar i vidim da je odgovor na moje pitanje vec uveliko dat , ali zanima me sta mislite o tome da se radnja odvija na moru , na ostrvima ali da bude onako malo stare vreme da nema gunova i toga ostalog ...
ubaci za buy i ostalo samo ona stara auta,zipa hustler itd,stavi da su moguci samo neki od skinova,tj oni stari skinovi sto podsjeca na stara vremena,stare poslove i tako to. Nabaci i oruzje al samo pistol,deagle,mp5,palice i tako te zajebancije,a ne neka divlja oruzja tipa m4..

Vama je server unikatan samo ako je drugi grad ?
Govorite , ljudi neznaju mjesta sva u SF i to + ? To je veliki minus. Nide veze SF , ako 90 % servera koristi LS to znaci samo jedno . Da je LS bolji . Takoder svi ovi veliki serveri sto su uspjeli su bili u LS . GeForce , Cro Herza , City of Angels i ostali svi su u LS . Vi ste glupi sto govorite SF . A jos gluplji sto govorite i LS i SF . I LS je prevelik , sta vi mislite sad imate 20 igraca na serveru 5 ih je u LV , 10 ih je u LS , 5 ih je u SF ? I prazno sve .  Nide veze

Citat: GeForce Javier & Vega poslato Jun 23, 2012, 16:23:31 POSLE PODNE
Vama je server unikatan samo ako je drugi grad ?
Govorite , ljudi neznaju mjesta sva u SF i to + ? To je veliki minus. Nide veze SF , ako 90 % servera koristi LS to znaci samo jedno . Da je LS bolji . Takoder svi ovi veliki serveri sto su uspjeli su bili u LS . GeForce , Cro Herza , City of Angels i ostali svi su u LS . Vi ste [cenzura]i sto govorite SF . A jos [cenzura]lji sto govorite i LS i SF . I LS je prevelik , sta vi mislite sad imate 20 igraca na serveru 5 ih je u LV , 10 ih je u LS , 5 ih je u SF ? I prazno sve .  Nide veze
Ako je server dobro uradjen niej bitno koji je grad  ;)