"morphinc" pomoc

Započeo [MX] MineCraft Kruno1407 SoaD Macaskill.cpp, Jul 16, 2010, 14:09:40 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako..imam gamemode i sada idem compilirat i izbaci mi ovako

C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\Preuzimanja\The_GodFather_LS__SF(2)\The GodFather LS & SF\gamemodes\mojgm.pwn(18) : fatal error 100: cannot read from file: "morphinc"

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.

imam u include datoteci taj file ali mi opet izbaciva to

Pomoc brzo..samo ko zna..nemojte mi sad govorit neznam  sta je to  :-[

skini morphinc ga skini u ubaci pawno/include pa otvori gm  pa ka COMPILE

Johnny

Citat: Kruno1407 poslato Jul 16, 2010, 14:12:12 POSLE PODNE
i izbaci mi ovo gore sta je u code-u
Nemoguce moras skinuti taj include ubacitga pawno/include otici u GM i F5...mora da radi...

1.Skines morphinc : http://www.megaupload.com/?d=ZJWOYY20
2.Odes u folder pawno pa u include i stavis morphinc
3.Kada si to uradio udji ponovo u folder pawno i pokreni  pawno
4.Imas gore u uglu File klikni na to i nadji Open i klikni na to
5.Pojavice ti se prozor i tu nadji svoj MOD selektuj ga i klikni na OPEN
6.Kada si to uradio onda klikni na COMPILE
______________________________________________________________________________________________________________________________
7.Nadam se da sam ti pomogao i da ces uspeti da se snadjes  ;)

Ok pomogo si mi a sada mi izbacuje

C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\Preuzimanja\The_GodFather_LS__SF(2)\The GodFather LS & SF\gamemodes\mojgm.pwn(28563) : error 004: function "NameTimer" is not implemented
C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\Preuzimanja\The_GodFather_LS__SF(2)\The GodFather LS & SF\gamemodes\mojgm.pwn(30195) : warning 203: symbol is never used: "GetPointDistanceToPointExMorph"
Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.

nadji di je nametimer i samo izbrisi

Zao mi je sta vam bumbap temu al sad ja imam isti problem i isto tako vec imam morphinc u include ali izbacuje error

Skinuo bi ono sta si stavio al megaupload je zatvoren...

moze drugi link?!

EDIT nasao sam na http://sampfiles.weebly.com/downloads.html ali svejedno jos uvijek neradi.. :(
Poslednja Izmena: Februar 25, 2012, 19:06:30 POSLE PODNE od KiCo_aka_Kristijan
Perfect Life

Nikad zaboravit: Razor, rk01, Capone, GooD, WixxeR, ShoX, Trmka, Leon, putic, Suki,Dane,  eRasmos, EMIR,Dupi, Doda, N1xYy, Nedac, Ena, Apo LUksa, Max, Amina, Jovana,Don Corleone,  Shooter, GOCA, Kukac..

L u d i   G r a d DM <3 2008-2012

Eh, kad bi svi ovako koristili search to bi bilo super

Moras da otvoris preko pawna kojeg koristis.

Znam skuzio sam... to me sad na sedmici zaje... na xp-u nije ... sad svaki put moram pawno run as administrator i onda trazit... fala svejedno
Perfect Life

Nikad zaboravit: Razor, rk01, Capone, GooD, WixxeR, ShoX, Trmka, Leon, putic, Suki,Dane,  eRasmos, EMIR,Dupi, Doda, N1xYy, Nedac, Ena, Apo LUksa, Max, Amina, Jovana,Don Corleone,  Shooter, GOCA, Kukac..

L u d i   G r a d DM <3 2008-2012