Prvi Balkanski Hard Roleplay server

Započeo V_More, Septembar 15, 2011, 17:23:22 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: ÄŒakijaâ,,¢ poslato Septembar 15, 2011, 20:30:29 POSLE PODNE
GF se ne zeli ovde reklamirati, ali je najveci RP server na balkanu, i eto vidite da su uspeli bez reklamiranja na BSu.

OT: Svejedno mislim da nece dugo izdrzati kao Hard RP, na skoro svakom serveru forsiram to, ali tesko da ce neko to tako raditi, vecina ide na prijave za bande na forumu (rofl) itd.

Joj sto brate  baljezgas... Moderator si ovdje spammas ne malo nego previse... GF server je  postojao i prije BS-a...  A i BS navlaci samo botove na RP servere nekima  to godi a nekima ne.

Citat: [GG]Jeffrey poslato Septembar 15, 2011, 20:50:34 POSLE PODNE
Ma gf je jedini hard rp,a svi idu forum prijave jer nemogu drugacije uspijeti sa 10 igraca

Sony ime je ok

Neskonta ja ovaj tvoj post al nimalo :S
Poslednja Izmena: Septembar 15, 2011, 21:57:29 POSLE PODNE od [EM] FyoDoR

SoNNix

Citat: [EM] FyoDoR poslato Septembar 15, 2011, 21:57:09 POSLE PODNE
Citat: ÄŒakijaâ,,¢ poslato Septembar 15, 2011, 20:30:29 POSLE PODNE
GF se ne zeli ovde reklamirati, ali je najveci RP server na balkanu, i eto vidite da su uspeli bez reklamiranja na BSu.

OT: Svejedno mislim da nece dugo izdrzati kao Hard RP, na skoro svakom serveru forsiram to, ali tesko da ce neko to tako raditi, vecina ide na prijave za bande na forumu (rofl) itd.

Joj sto brate  baljezgas... Moderator si ovdje spammas ne malo nego previse... GF server je  postojao i prije BS-a...  A i BS navlaci samo botove na RP servere nekima  to godi a nekima ne.

Citat: [GG]Jeffrey poslato Septembar 15, 2011, 20:50:34 POSLE PODNE
Ma gf je jedini hard rp,a svi idu forum prijave jer nemogu drugacije uspijeti sa 10 igraca

Sony ime je ok

Neskonta ja ovaj tvoj post al nimalo :S

a kako si ti siguran da botovi dolaze??

Citat: Čakija™ poslato Septembar 15, 2011, 18:13:01 POSLE PODNE
Jel si cuo kad za Geforce? Nisi?

Sorry, ali Geforce nije ni R od roleplaya :)

Bezveze radis takav server je to NIKAD nece uspjeti s Balkancima, ali doslovno NIKAD, vjeruj mi, jer su Balkanci(djeca, ne stariji) tako maloumni ljudi (ne vrijedam nikog sa foruma i ne ciljam na nikakvu direktnu osobu) koji jednostavno uvijek zele admina ili gamemastera ili lidera i sl. na serverima :)
Poslednja Izmena: Septembar 16, 2011, 00:10:49 PRE PODNE od LuKsA
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

cristiane

Citat: LuKsA poslato Septembar 16, 2011, 00:09:46 PRE PODNE
Bezveze radis takav server je to NIKAD nece uspjeti s Balkancima, ali doslovno NIKAD, vjeruj mi, jer su Balkanci(djeca, ne stariji) tako maloumni ljudi (ne vrijedam nikog sa foruma i ne ciljam na nikakvu direktnu osobu) koji jednostavno uvijek zele admina ili gamemastera ili lidera i sl. na serverima :)
VaraÅ¡ se lega,približava se otvaranje jednog dugo očekivanog balkanskog servera,koji će oboriti sve sa nogu,na kojim neće igrati sve i svakakvi tzv. balkanski botovi,tj. oni koji imaju u cilju samo vrijeÄ'ati,krÅ¡iti RP pravila,žicati za neki status i td.
Sve se može uspjeti al sa dobrom administracijom.
Poslednja Izmena: Septembar 16, 2011, 01:36:08 PRE PODNE od Koksildo

Citat: LuKsA poslato Septembar 16, 2011, 00:09:46 PRE PODNE
Citat: ÄŒakijaâ,,¢ poslato Septembar 15, 2011, 18:13:01 POSLE PODNE
Jel si cuo kad za Geforce? Nisi?

Sorry, ali Geforce nije ni R od roleplaya :)

Geforce je najveci roleplay server na balkanu i ne moze se porediti ni jedan server na balkanu sa njim. Svi sebe smatraju pro rpere, kad bi dosli na Geforce vidi li bi kakav im je RP. GeForce se mozda ne moze porediti sa LSRP, ali je bez sumnje najveci roleplay na nasim prostorima.

Igrao sam na Geforceu, Project Realityu, LSRPu jako dugo, i mogu ti reci da je Geforce jako los sto se tice RPa, istina je da je najbolji na balkanu, ali je i dalje los, sama ta cinjenica dokazuje da je tesko imat 'hard roleplay' server.

Citat: Koksildo poslato Septembar 16, 2011, 01:35:17 PRE PODNE
VaraÅ¡ se lega,približava se otvaranje jednog dugo očekivanog balkanskog servera,koji će oboriti sve sa nogu,na kojim neće igrati sve i svakakvi tzv. balkanski botovi,tj. oni koji imaju u cilju samo vrijeÄ'ati,krÅ¡iti RP pravila,žicati za neki status i td.

Sumnjam, ali vidjet cemo..
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Citat: LuKsA poslato Septembar 16, 2011, 09:41:38 PRE PODNE
Igrao sam na Geforceu, Project Realityu, LSRPu jako dugo, i mogu ti reci da je Geforce jako los sto se tice RPa, istina je da je najbolji na balkanu, ali je i dalje los, sama ta cinjenica dokazuje da je tesko imat 'hard roleplay' server.

Citat: Koksildo poslato Septembar 16, 2011, 01:35:17 PRE PODNE

Sumnjam, ali vidjet cemo..

Pa ja i kazem na balkanu, ali sad ce Global restart i nova skripta sa UCP-om pa nece biti botova.

koksildo, a koji se to server otvara uskoro ako nije tajna?

vlado_plavsic

Koliko god da ti je skripta dobra,Koliko god da imas unikatnih ideja, Uvek ce da dodju neki botovi sa po 10-11 godina koji ce da kvare igru i dozivljaj. Tako da ako imas zivaca da budes 24/7 aktivan(ne moras ti nego tvoj admin tim) i da banujes i kaznjavas one koji krse pravila onda otvori i uspeces(Valjda ^^)...Pozdrav

to je problem sa svim serverima kod nas, trebas jako dobar admin team sto i nije tesko sastaviti ali trebaju ti ljudi koji mogu biti jako puno aktivni, a da nisu nezreli klinci, a danas je gotovo nemoguce naci malo stariju i zreliju osobu koja ima vremena za samp

cristiane

Citat: [ST] saBo aKa DieseL poslato Septembar 16, 2011, 13:15:25 POSLE PODNE
Svima vam je dobro poznat taj naziv servera.

Citat: Koksildo poslato Septembar 16, 2011, 15:09:58 POSLE PODNE

Ja Mislim da je LI:RP od coreli-a....
Vratio sam se ponovo ocekjute novi server...

Od ovoga svega sto si naveo dobro je ono Balkan Hard RolePlay il kako se vec zove

Citat: Koksildo poslato Septembar 16, 2011, 15:09:58 POSLE PODNE

A ne zaboravi da je taj server ovde zabranjen tako da ta administracija njegova bas i nema efekata ovde ;)

mada, dajem glavu da ce Cor i tamo nastaviti sa nacionalizmom i pricanjem o istoriji Hrvata, hrvatskom "korienskom" govoru - sta god to znacilo i o ostalim politickim glupostima i da taj server nece zaziveti, iako ga pravi vec 2 godine (pa pitanje je da li ce se i otvoriti uopste)
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

cristiane

Citat: Gotti747 poslato Septembar 17, 2011, 00:09:35 PRE PODNE
A ne zaboravi da je taj server ovde zabranjen
Ne zaboravljam.

tako da ta administracija njegova bas i nema efekata ovde ;)
Zar bi trebala imati nekog "efekta" ovdje?!

iako ga pravi vec 2 godine (pa pitanje je da li ce se i otvoriti uopste)
Raditi gamemod 2 godine,pa na kraju baciti taj sav rad i uloženo vrijeme u vodu je jednostavno nezamislivo,pa tako da to što pišeš u zagradi nema nikakvog smisla.

Lock.
Poslednja Izmena: Septembar 17, 2011, 01:09:04 PRE PODNE od Koksildo