Prvi Balkanski Hard Roleplay server

Započeo V_More, Septembar 15, 2011, 17:23:22 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav,

Nakon duzeg vremena razmisljanja, odlucio sam da otvorim prvi balkanski Hard Roleplay.
Evo, okupio sam team(ostalo mi je da nadjem nekog za forum) i pocinjemo sa radom vec od sutra. Odlucio sam da forum ne otvaram odmah, nego tek nakon nekog duzeg vremena. Mod se radi od 0, a glavni Skripter je Nxidza sa pomocnim skripterom gonss-om. Nxidza je zajedno Owner sa mnom, dok je Co-Owner gonns. Na serveru se nalaze posebne mape, te nekoliko stotina unikatnih ideja, poput poslova koji nikad nisu vidjeni, sistema telefona, sistema pomoci, telefonskih kompanija, i mnogo toga, sto jos necu da otkrivam.

No ovu temu nisam otvorio sam da bih najavio server, nego zbog ankete za ime.

Prijedlozi su sljedeci:

Omega Gaming

Balkan Hard Role Play

Best Generation Role Play

Sigma Gaming

Sony Gaming

Molim glasajte u anketi.

Poslednja Izmena: Septembar 15, 2011, 17:23:55 POSLE PODNE od [GTX] Makaveli aka Make
Last nick: Vectro64

umm, sta mislis na Los Santos Hard RolePlay? Ili dodas jos Life? (( Los Santos Hard Life RolePlay ))

Citat: WizzlY poslato Septembar 15, 2011, 18:17:41 POSLE PODNE
umm, sta mislis na Los Santos Hard RolePlay? Ili dodas jos Life? (( Los Santos Hard Life RolePlay ))
I sta sad u prevodu Los Santos Tezak zivot roleplay, lol.

Ajde ja ti skidam kapu ako kazes Los Santos Roleplay (LSRP)

OT: Nije ti to prvi balkanski hard RP, informisi se.

Citatprvi balkanski Hard Roleplay
Citatnekoliko stotina unikatnih ideja

Nemojte se odma u startu preseravat, nekoliko stotina unikatnih ideja.... ma da, stavim ruku u vatru ako ih bude deset, ne znam sto uopce pisete ovakve stvari bez potrebe....

Citat: Ivan_Bjedic poslato Septembar 15, 2011, 18:28:54 POSLE PODNE

Nemojte se odma u startu preseravat, nekoliko stotina unikatnih ideja.... ma da, stavim ruku u vatru ako ih bude deset, ne znam sto uopce pisete ovakve stvari bez potrebe....

Vidjeces i sam, a Geforce se ne vodi kao Hard roleplay, te na ovom forumu nije priznat. ;)
Last nick: Vectro64

Citat: [GTX] Makaveli aka Make poslato Septembar 15, 2011, 18:35:42 POSLE PODNE
Citat: Ivan_Bjedic poslato Septembar 15, 2011, 18:28:54 POSLE PODNE

Vidjeces i sam, a Geforce se ne vodi kao Hard roleplay, te na ovom forumu nije priznat. ;)

Ovako znam o cemu se radi tu msm valjda znam .. :P

GF je dozvoljen na ovom forumu kao i LB ja msm da su oni dozvoljeni samo nisu vlasnici hteli da se reklamiraju tako da nije i nesto tu lose da se kaze cak nije priznat za GF svi znamo i mislim da trebamo samo da se ponosimo na taj server jer se nalazi na nasim prostorima i izuzetan je dobar rp ja sam inace tamo igrao ali rp dosadi nekad ali mi se u svakom slucaju mnogo vise svidja nego ovi drugi ( bez uvrede svi :D )

alo makaveli sto znas laggat gonss nije co-owner i kao preko 100 unikatnih ideja nemoj mi lagat to nece biti ni u LI-RP a kamoli na tvom sta pricas ti?

Ma nisam ja nikog spustio niti bilo Å¡ta, pitao me je on da budem taj owner ili co-owner, ali ja nisam prihvatio. Pa ne znam kako je to mogao da objavi :)

GF se ne zeli ovde reklamirati, ali je najveci RP server na balkanu, i eto vidite da su uspeli bez reklamiranja na BSu.

OT: Svejedno mislim da nece dugo izdrzati kao Hard RP, na skoro svakom serveru forsiram to, ali tesko da ce neko to tako raditi, vecina ide na prijave za bande na forumu (rofl) itd.

dragan12

Citat: ÄŒakijaâ,,¢ poslato Septembar 15, 2011, 20:30:29 POSLE PODNE
GF se ne zeli ovde reklamirati, ali je najveci RP server na balkanu, i eto vidite da su uspeli bez reklamiranja na BSu.

OT: Svejedno mislim da nece dugo izdrzati kao Hard RP, na skoro svakom serveru forsiram to, ali tesko da ce neko to tako raditi, vecina ide na prijave za bande na forumu (rofl) itd.
Slazem se sa tim. Cak sam i ja poceo da igram na GF zbog RP.
Gonss ko da je bitno da li hoces ili neces on tebe odmah ubaci :D
Srecno vam sta drugo da kazem. Nz za ime nije mi nijedno nista posebno
Nesto od ova tri kako odlucis vec:
Omega Gaming
Sigma Gaming
Sony Gaming

Ma gf je jedini hard rp,a svi idu forum prijave jer nemogu drugacije uspijeti sa 10 igraca

Sony ime je ok
[/center]