[Pomoc] Auta upgrade!

Započeo Tong Po, Jul 29, 2011, 22:28:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Vako iman jedno pitanje u vezi MTA auta.
Vako zanima me ako auto stvorim u MTA promiminim u zeljenu boju nadogradim spoljere,nitro itd i save kasnije oceli li mi to bit na kucnom server ako stavin bude isto ka sta sam stavija u MTA.
Pitanje kad u MTA stvaram objekte zasto kad ga stvorim ne stoji ravno nego mi stoji ukoso ako me svacate ne stoj pod pravim kutom.
Jeli mi mozete dat link za download nove objekte da iman sve iman najnoviji MTA ali cini mi se da nema svi objekti volija bi da iman vise ako mi moze neko dat link da skinem !

HVALA!

1. Nece, imas AddVehicleComponent
2. To ti je do nekih objekata, primjer onaj ottoshamsh ja nemogu nikako rotirati ono da je plognut jer to taakv
3. Sta nema svih objekata?MTA nema sve objekte ali ima ih 95% tako da nemozemo tu nista + MTA Officaial page
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

Zar nema MTA sve moguće objekte? Koje to nema?

Citat: Nik Delgad.lua poslato Jul 29, 2011, 22:55:31 POSLE PODNE
Zar nema MTA sve moguće objekte? Koje to nema?
ap nema neke ograde itd.

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

Jeli mi mozete dat link di mogu skinit te objekte?

Citat: Tong Po poslato Jul 29, 2011, 23:18:51 POSLE PODNE
Jeli mi mozete dat link di mogu skinit te objekte?
pa nemozes ih skinuti omg

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Nisu ubaceni u MTA uopste...Tako da ih nema...

Citat: Tong Po poslato Jul 29, 2011, 22:28:13 POSLE PODNE
Vako iman jedno pitanje u vezi MTA auta.
Vako zanima me ako auto stvorim u MTA promiminim u zeljenu boju nadogradim spoljere,nitro itd i save kasnije oceli li mi to bit na kucnom server ako stavin bude isto ka sta sam stavija u MTA.
Pitanje kad u MTA stvaram objekte zasto kad ga stvorim ne stoji ravno nego mi stoji ukoso ako me svacate ne stoj pod pravim kutom.
Jeli mi mozete dat link za download nove objekte da iman sve iman najnoviji MTA ali cini mi se da nema svi objekti volija bi da iman vise ako mi moze neko dat link da skinem !

HVALA!

Vako koristi trazilicu. (+ neki objekti imaju razlicitu rotaciju)
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri