[Savjet] Pušenje

Započeo Kiki_Radeon, Maj 30, 2011, 23:11:57 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Stari tesko ces se odvic, evo ja pusim 2 godine, i mogu ti reci da sam 10 puta probao tako kao ti, al opet izadjem sa drustvom popije se, pa opet ispusim 2 kutije dnevno, to je zavist :D

Umoci cigaru u pivo i kad se osusi popusi i zgadice ti se. Tako je moj brat prestao.

Moj tata, je prestao tako što je trćao i vozio biciklu. Pa kad se vrati kući jede voće i povrće. Ali to je samo u tvojoj glavi (da li ti želiš ili ne), a ne u nekoj hemiji itd.

npr ja sam poceo pusit kad sam krenuo u srednju skolu ;D mogu prestat kad god ocu :D.

savjet kani se toga sto prije jer ces kasnije najebat mozda ne za 1/2 god al za 20/30 oces i to ozbiljno.

moj savjet kupi si flastere ili one zvake nezz dali to ima kod vas al vjerovatno ima.

Posjetite nas i osjetite razliku
www.balkan-city.info

193.192.59.151:7788

Game monitor nije u 100% tocan tj uvjek pokaziva manje

hhaha evo ja pusim mozda vise od 3 god u 7 razredu osnovne sam poceo al nisam uvlacio nego pufkao i prije 2 god sam poceo da uvlacim i evo me prestao sam da pusim....

Da ti ja kazem kako ces....PRESTANI DA PUSIS Lezi Da Spavas Kada ti se pusi ustanes Pojedes nesto kada izadjes napolje ako ti se pusi uzmes semneke krckas i sve tako....za 1 dan ako ne budes pusio onda nikotin nestaje iz ORGANIZMA i kada zapalis cigaru ako 1 dan nisi pusio vrti ti se u glavi znaci jedan dan je tezak 1 DAN NE ZAPALI I SPASEN SI POSLE TI JE LAKSE URADI KAKO SAM TI REKO I BACI GOVNA!

Balkan United Community and Hosting for YOU

Uskoro Balkan United Roleplay
Kvalitetan i Povoljan Hosting www.bug-hosting.com
Balkan United Community www.bug-hq.info
Uskoro Prijave za Gmodove,GameMastere,Lidere za RPG
Za Ostale Informacije Kontaktirajte [email protected]

Proverite Zasto Smo Najbolji

nije to lako, kad odes na rucak dobro se najedes bude odlican rucak, fin itd. pa ti onda jedan duvan sjedne ka aš na tricu :D
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

Johnny

Jednostvano baci go*no u kantu.  ;)

http://www.forum.hr/showthread.php?t=293291  prije da ces tu naci savjet.. ja sam smanjio pusenje s tim da sam si nabavio par novih igrica pa nisam imao vremena za pusenje hahahah  :D  :D

...Neno...

Kreni trcati,pocni jesti povrce i voce,piti mleko...Tako je moj stari prestao,a pusio je od svoje 13. godine i nepusi vec preko 6. mjeseci!
Poslednja Izmena: Maj 31, 2011, 16:33:39 POSLE PODNE od |ЯPF i CH-FR|...Neno...

Citat: [LYG].:RTV:. poslato Maj 31, 2011, 07:38:32 PRE PODNE
kupi 2 kutije i sve ih popusi u sat vremena,tolko ce ti se zgadit da vise ih neces moc ni pogledat!

Podrzavam! Ali uzmi one najvise sto volis i onda ih duvaj qme dok ti se nezgade :)
//

Citat: [AG] System32 poslato Maj 31, 2011, 08:18:20 PRE PODNE
reci staroj/starome da pusis pa da te oni izbatinaju pa ces vidit oces pusit, bar sam ja tako prestao
hahahahahhahah pravi savjet i ja sam bio tako i jednostavno sam prestao xDDD ali sam pusio 2 dana hahahahahahhahahah

www.Game-State.eu" style="border-style: none;

Ovako kupi u trgovini dosta mentol bombona, mislim da znas na koje mislim, onda kad ti se pusi stavi tu jednu metol bombonu i uzmi cigaretu stavi usta al nemoj je palit vec nako naprazno pusi. Ne zezam te, imam druga koji je tako prestao pusit, ne pusi vec 8 mjeseci.

Citat: [Qwertz] poslato Maj 31, 2011, 00:13:27 PRE PODNE
Ja sam cuo da ces prestati ako uzmes cigaretu i natopis je u melko i kad se malo osusi popusis :DD
glupost,,, samo je ruzna cigara i moras odma novu uzet :D

Citat: |ЯPF i CH-FR|...Neno... poslato Maj 31, 2011, 16:33:12 POSLE PODNE
Kreni trcati,pocni jesti povrce i voce,piti mleko...Tako je moj stari prestao,a pusio je od svoje 13. godine i nepusi vec preko 6. mjeseci!
nema veze os ti sjedit u kuci ili vozit avion ako neces pusit onda neces ni kod kuce ni u avionu...

Citat: Mike the one poslato Maj 31, 2011, 18:45:59 POSLE PODNE
reci staroj/starome da pusis pa da te oni izbatinaju pa ces vidit oces pusit, bar sam ja tako prestao
hahahahahhahah pravi savjet i ja sam bio tako i jednostavno sam prestao xDDD ali sam pusio 2 dana hahahahahahhahahah
OMG

Citat: [AG] Johnny poslato Maj 31, 2011, 18:53:18 POSLE PODNE
Ovako kupi u trgovini dosta mentol bombona, mislim da znas na koje mislim, onda kad ti se pusi stavi tu jednu metol bombonu i uzmi cigaretu stavi usta al nemoj je palit vec nako naprazno pusi. Ne zezam te, imam druga koji je tako prestao pusit, ne pusi vec 8 mjeseci.

bravo ti... ali ne...

Imaj svoje ne i jednostavno nemoj uzimat cigaru.. imaj ih u sebe kupi si kutiju i probaj da ne uzmes ni jednu cigaru iz kutije... najgore ti je oko sedmog i 21.og dana... popusio bi govno tada al ako tad nebudes zapalio cigaru presto si 99%... naravno mozes ti probat ove metode koje su ti savjetovali "pusaci" al to ti nista nece pomoc ako ti u svojoj glavi ne kazes da neces vise pusiti... nadji curu koja nepusi pa onda neces smjet pusit ak se os ljubiti :D haha salim se... napiso sam ti a ti sada odluci... (btw pusim vec 6 godina)
STRANICA U IZRADI

haha znaju oni da ja pusim...a dobro pokusat cu s ovim flasterima ili zvakacama.... hvala svima na savjetima :)