[Pomoc] Par poruka za admine

Započeo System32, Maj 28, 2011, 12:34:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: iStunt
Detaljan opis problema: Napravio sam kad se admin konekta da mu pise ako je GM da je GM, ako je admin da je admin a ako je owner da je owner, ali normalno te ne radi, isto tako pokusao sam napraviti ako je igrac GM i vise da mu pise Upišite /ahelp da vidite listu admin koamndi ali nece, se sam isprobavao
Dio skripte:
Sve je to pod OnPlayerConnect

{
if (PlayerInfo[playerid][pAdminLevel] >= 1) return SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE, "Prijavljen si kao Gamemaster!");
if (PlayerInfo[playerid][pAdminLevel] >= 2) return SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE, "Prijavljen si kao Administrator!");
if (PlayerInfo[playerid][pAdminLevel] >= 3) return SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE, "Prijavljen si kao Owner!");
}

{
if (PlayerInfo[playerid][pAdminLevel] >= 1) return SendClientMessage(playerid, 0x80FF0099, "Koristite /ahelp za listu administratorskih komandi!");
}

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

Probaj ovako:
    {
   if (PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 1)
   SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE, "Prijavljen si kao Gamemaster!");
   }
   {
   if (PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 2)
   SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE, "Prijavljen si kao Administrator!");
   }
   {
   if (PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 3)
   SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE, "Prijavljen si kao Owner!");
   }
   {
   if (PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 1)
   SendClientMessage(playerid, 0x80FF0099, "Koristite /ahelp za listu administratorskih komandi!");
   }

Mislim da bi tako trebalo raditi,...

gledaj brene, nije kod mene u modu pAdmin nego pAdminLevel, i tako sam vec provao pa nece

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

Ma ne,to sam ja testao u svom modu pa sam stavio pAdmin i radi,promeni u pAdminLevel....Sorry...

svejedno nece ://

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

//Nisam video
Stvarno neznam zasto nece,meni radi...
Poslednja Izmena: Maj 28, 2011, 13:20:25 POSLE PODNE od Mafia Sused

a neeee bokte pa vidis sto sam gore napisao

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Dodaj pod onplayerlogin to radit ce ti

neam on player login ali probat cu tamo pod dialog

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

moras ti spamat, ne radi

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Citat: [AG] System32 poslato Maj 28, 2011, 12:34:06 POSLE PODNE
Skripta koju koristim: iStunt
Detaljan opis problema: Napravio sam kad se admin konekta da mu pise ako je GM da je GM, ako je admin da je admin a ako je owner da je owner, ali normalno te ne radi, isto tako pokusao sam napraviti ako je igrac GM i vise da mu pise Upišite /ahelp da vidite listu admin koamndi ali nece, se sam isprobavao
Dio skripte:
Sve je to pod OnPlayerConnect

{
if (PlayerInfo[playerid][pAdminLevel] >= 1) return SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE, "Prijavljen si kao Gamemaster!");
if (PlayerInfo[playerid][pAdminLevel] >= 2) return SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE, "Prijavljen si kao Administrator!");
if (PlayerInfo[playerid][pAdminLevel] >= 3) return SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE, "Prijavljen si kao Owner!");
}

{
if (PlayerInfo[playerid][pAdminLevel] >= 1) return SendClientMessage(playerid, 0x80FF0099, "Koristite /ahelp za listu administratorskih komandi!");
}

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
Ovo za admine probaj ovako
new string2[64];
if (PlayerInfo[playerid][pAdmin] > 0)
{
format(string2, sizeof(string2), "Admin Level: %d",PlayerInfo[playerid][pAdminLevel]);
SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE,string2);
}

ma ja zelim da ako je lvl 1 da pise Gamemaster ako je 2 admin ako je 3 owner itd.

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim: