[VAZNO] Restartiranje servera

Započeo BalcanNation, Januar 13, 2011, 21:19:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Eto sada me jedan igrac pitao zasto su mu se jucer igraci trebali ponovno registrirati na server jer ga je samo restartirao.

Ukoliko restartirate server sa /rcon zvat ce vam se OnGameModeExit i OnPlayerDisconnect te spremiti ce vam se sve statistike ako ste tamo napisali.
Ukoliko server testartirate na hostu nece vam se to zvati te je neophodno prije napraviti neku komandu sa kojom spremate statistike (obicna kick komanda za kickanje svih igraca biti ce dovoljna, naravno morate napraviti i za spremiti bizzove i kuce, statistike, vlasnike i to)

Ili mozete jednostavno /rcon gmx, i onda brzo otici na host i kliknuti restart.
Ukoliko koristite /rcon gmx morate u OnGameModeExit unistiti svaki textdraw, auto, objekt jer ce vam se inace na ucitavanju zbugati sve.
Ukoliko restartirate na hostu server ce vam se ponovno pokrenuti tako da to nije potrebno.

Naravno ukoliko uploadate novi gm i restartirate pokrenut ce vam se taj novi gm tako da vam dode na isto sto napravite, sako restart na hostu je pouzdaniji.

Znaci napravite komandu kojom kickate sve igrace, ukljucujuci sebe, spremite statistike te onda restartirate server :)

Nije mnogo al pomoc ce onima koji neznaju zasto im se ne sprema nesto na restartu :D
Ukoliko imate pitanja pitajte u PM :)

Kr0s3
is back...

[FilterScript] BizzSystem
[FilterScript] Dinamicno Rotiranje Objekata

[MAP] BalkanNation: BalkanTV

[Tutorial] VrsteVozila
[Tutorial] Razne boje sa starim bojama
[Tutorial] Radenje RPG moda "od 0"

Ukoliko trebate pomoc u skriptanju, neznate nesto napraviti ili neznate popraviti neki bug slobodno me PM...
Voljan sam pomoci svakome, jer kada sam ja ucio meni nitko nije...

Ukoliko nas podupires stavi na svoj profil,
skripta online uskoro

www.balkan-nation.com

I sta si ti nama s ovim porucio?  :)

Razumijem te ko Å¡eherezadu bez titlova :)

Si ti cuo za zareze?

Edit:

Ako je ovo tut, treba ici u "Tutoriali u vezi SA:MP-a"
Poslednja Izmena: Januar 14, 2011, 00:23:14 PRE PODNE od [Saw]BloodMaster

Jednostavno napravis komandu /updateall, i poslije toga restartas server jednostavno.. Preko bilo cega.
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.