Cinjenice o Novoj Godini Koje Sigurno Niste Znali !!!

Započeo Bakir, Decembar 11, 2019, 20:53:41 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Galardo poslato Decembar 12, 2019, 18:07:19 POSLE PODNE
Nemoj da se lazemo,svi uzivamo za novu godinu,kad se otkacimo ko kanisla  :D
svi mi koji se otkacimo kao 'kanisla' svaki izlazak u provod aka 3 puta sedmicno minimum (to dok sam pio heh)

prosle godine sam tolko izlazio po gradu i pio gotovo svako vece tak da mi prosla godina bila u fazonu 'izlazak ko izlazak', mada sam se opet ubio ko stoka

( ENORMOUS RESPECT Ino420 / Xunder)
( tutorial )
> Sublime Text 3 > Atom.io
( includes & fs )
> Moving Textdraw > Daily Collect [With FS] > Custom GameText > Duel System
( gamemodes )
> Ganton Wars > Arcadius RPG > Light Matrix > Old Nation

Iskreno mislim da je krajnje glupo razmisljati na taj nacin paganski praznici i ostalo.
Svi su neki vjernici niko ustv ni ne zna 90% stvari svoje vjere, samo eto u takvom okruzenju odrastamo da je nauceno da su neki kataolici, neki muslimani ovo ono njih treba ugl mrzit ni sami ne znamo zasto i eto, nije bukvalno ali sustina je svagdje se kroz pricu starijih pogotovo ovih 50-60god provlace te rijeci balija isl...
Da se za noc vjestica pije ja bih i to slavio al ovk nista...  :D :D

Evo ko ima vremena neka baci oko na ovaj video koji ustv dovodi u pitanje postojanje svake vjere

Druzenje i opustanje da, alkohol, droga, kurvaluk i ostale stvari za mene nisu primjerene pa bilo koji dan da je praznik sta vec.
Iskreno nemam nikakva osjecanja il neko "uzbudjenje" prema toj novoj godini ili bilo kojem drugom prazniku osim bajrama jer sam tako ucen. Ipak smatram da ko zeli, nek radi, nek slavi i nek obiljezi kako sta hoce. Nemamo mi pravo sudit o nekim stvarima preko youtube informacija koje su boga pitaj iz kojeg izvora.

Citat: ghost1337 poslato Decembar 18, 2019, 22:10:10 POSLE PODNE
Druzenje i opustanje da, alkohol, droga, kurvaluk i ostale stvari za mene nisu primjerene pa bilo koji dan da je praznik sta vec.
Iskreno nemam nikakva osjecanja il neko "uzbudjenje" prema toj novoj godini ili bilo kojem drugom prazniku osim bajrama jer sam tako ucen. Ipak smatram da ko zeli, nek radi, nek slavi i nek obiljezi kako sta hoce. Nemamo mi pravo sudit o nekim stvarima preko youtube informacija koje su boga pitaj iz kojeg izvora.

Lepo reko gospodn, slicna situacija je i kod mene, samo sto su meni osecanja prema Bozicu. Po meni najlepsi praznik.