Pomoc oko mysql!!

Započeo Nixa63, Septembar 01, 2019, 18:17:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: Nixa63 poslato Septembar 04, 2019, 15:51:19 POSLE PODNE
Probo sa crashdetectom nista ne izbacuje.
Koristim mysql verziju r4-2 jer vidim u logovima da je s tom verzijom spojeno i funkcioniralo nekome. Pokusao sam stavit iste verzije tako gdje je uspjesno uslo al i dalje nemam srece, probat cu na neki drugi hosting pa da vidim jel do toga.
Pošalji mi anydesk u PM
My tutorials: y_inline & y_dialog, Ternary Operator, y_flooding, y_bit, samp-logger, Pawn Plus I Deo ( Dynamic Strings ), Map Zones, TextDraw Buttons, y_iterate, easyDialog, samp-plugin-timerfix
My includes: TextDraw Buttons

Respect: Bunta, Vedran, Ivan Bagarić, Itz.Yansi, Rade Ćurić (ni ja ne verujem)
Biggest respect goes to: ADRFranklin

Citat: Vodka PlayObožavam te "skriptere" koji probleme rešavaju tako što menjaju mod svaka 2 dana, tako će sigurno naučiti.
Neko im nacrta u temi Å¡ta treba uraditi, al' ne vredi nisu svi za skriptanje.

Prije toga jel imas neku stranicu za preporuciti za cpanel da ima. xampp koliko vidim ima skinit samo za win 7, a ja sam na 10

Ubaci nativechecker pa vidi koji pluginovi nisu uredu. To zna biti problem sa svim editima NL moda

Već sam ti rekao' , nisi lijepo spojio mod sa bazom , ostavi mi anydesk u pm.

Citat: ʙᴜɴᴛᴀ ꜰᴜᴊɪᴡᴀʀᴀ poslato Septembar 02, 2019, 17:45:24 POSLE PODNE
Da ne koristis mozda mysql r7 ili tako nesto?
daj kod ucitavanja necega iz baze

Koliko postova u tema i samo jedan čovek je postavio pravo pitanje (citat iznad), a ostali trljaju kurac i nabijaju postove, a nisu ni pogledali prvi log koji je dečko ostavio.

Ni streamer, a ni mysql ti nisu dobre verzije, razlikuju ti se plugin fajlovi od include fajlova.
MySQL funckije su se menjale kroz verzije i ne mozes tek tako da se prebacis na novu verziju, ili pronaÄ'i na kojoj verziji je raÄ'en gamemode ili sve prebaci na novu verziju (izmeni sve mysql funkcije u modu), mada verujem da ćeÅ¡ ovo prvo uraditi jer je manje posla.

Progress doesn't come from early risers — progress is made by lazy men looking for easier ways to do things. - Robert A. Heinlein