Modrica kod Slepoocnice / Help hitno

Započeo Vasic, Jul 07, 2019, 01:27:02 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Kao što su već napisali najbolje je otići kod doktora da pogleda.

ÄŒekanjem možda proÄ'e, a možda bude i gore pa ćeÅ¡ zažaliti Å¡to nisi otiÅ¡ao prije.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Kasika metalna i drzi, leda malo i eto. Nije ti nista sve dok pogadjas svako slovce, zamisli mene pre 2-3 godine kada sam skocio sa tog sranja sto se vrti jer mi se gadi.. xd

Citat: MR. Programer poslato Jul 07, 2019, 14:44:07 POSLE PODNE
Buraz "slicno iskustvo"? Nisu ovo oni "zenski forumu" gde pisu o svemu i svacemo, mislim da medju nama nema ljudi koji su zavrsili medicinu i rade taj posao, jebes slicno iskustvo, tebi bi bilo pametno da odes kod doktora i da vidis, jer takve stvari nisu naivne ni malo, ne daj boze moze ti se nesto desiti sa okom jer to nije bila pesnica kao sto si i sam rekao vec sipka sto moze dovesti do vecih povreda, zato bi ti bilo pametno da odes kod doktora.

Evo ja na primer studiram medicinu, a verovatno sam i jedini na ovom forumu ko je u toj sferi.

Sto se tice modrice, ukoliko nije intezitet udarca bio toliko jak da moze da poremeti unutrasnje strukture lobanje, vec je samo povrsan otok ili modrica, dovoljno je da stavis nesto hladno preko toga, led, rashladjenu krpu ili sta vec.
Ukoliko je na nezgodnom mestu, u blizini oka npr, ili potraje duze vreme, javi se svom lekaru. Ako ti je lakse, mozes mi i na PM poslati da pogledam
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Eto slavicbeast ti moze pomoc. Problem solved. Inace ja sam u pravnim vodam pa ako budes planiro tuzit tog lika sto te klepio, javi mi se  ;)

Citat: Aaron poslato Jul 07, 2019, 20:12:56 POSLE PODNE
Eto slavicbeast ti moze pomoc. Problem solved. Inace ja sam u pravnim vodam pa ako budes planiro tuzit tog lika sto te klepio, javi mi se  ;)
Ako treba napravit da izgleda ko da je još jače udario, javi mi se ;D

Citat: SLAVICBEAST poslato Jul 07, 2019, 19:38:04 POSLE PODNE
Evo ja na primer studiram medicinu, a verovatno sam i jedini na ovom forumu ko je u toj sferi.

Sto se tice modrice, ukoliko nije intezitet udarca bio toliko jak da moze da poremeti unutrasnje strukture lobanje, vec je samo povrsan otok ili modrica, dovoljno je da stavis nesto hladno preko toga, led, rashladjenu krpu ili sta vec.
Ukoliko je na nezgodnom mestu, u blizini oka npr, ili potraje duze vreme, javi se svom lekaru. Ako ti je lakse, mozes mi i na PM poslati da pogledam
Hvala na savetu, momci, nemam vise modricu, ostala je rana, ali mi se zato produzilo na oko, svo je crveno, mislim okolo je crveno, kao da sam dobio direkt pesnicu u oko..
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security