Modrica kod Slepoocnice / Help hitno

Započeo Vasic, Jul 07, 2019, 01:27:02 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Poz ljudi, bio sam pre nekoliko minuta na Ringispilu (vrteski kako god..) tu kod nas koja je skoro stigla.. Sad, posto je njih dosta bilo, bukv. sve je bilo popunjeno od mesta, bas je velika visina, oko 3-4 metra u visinu ide... Kako je krenuo "da se vrti", meni je neki "manijak" dosao s' ledja ili kako god, i bukvalno mi je usao u "sedaljku" sa svojom i roknuo me u glavu... Toliko je bio jak udarac, bukvalno sam oci zatvorio samo sam neke "zvezde" video kako god, zamalo da ispadnem iz te "sedaljke", naravno, taj "vodic" je zaustavio ringispil, sisao sam, tu su me poceli ispitivati itd.. dok nisam zapravo uzeo telefon i video koliko je "to" veliko.. Bukvalno pored Slepoocnice, modro je i trenutno, okrnjeno je dosta, vidi se malo krvi, kuci sam isprao alkoholom, ali nista ne pomaze. I dalje je bas velika modrica, krug bukvalno, sad ako bi neko od vas mozda znao kako da skinem to, jer stvarno me boli sad i jedva sam uzeo napisati ovo. Doktor mi nije nesto u blizini da ga posetim, tako da ono, ako neko moze da mi od vas napise slicno iskustvo i kako ga je resio, hvala puno <3
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Klasicno kad te neko udari u arkadu da te nisu napali migranti :P Boxeri bi rekli , samo leda i caja od kamilice na to i proci ce:D

Citat: Riv3R4 poslato Jul 07, 2019, 01:30:26 PRE PODNE
Klasicno kad te neko udari u arkadu da te nisu napali migranti :P Boxeri bi rekli , samo leda i caja od kamilice na to i proci ce:D

Priznaj da si se fightao  :D

Give Honor To The One Who Deserve It

Procice ti to za par dana, nije nista strasno.

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

Nije to nista. Ne trebas nista koristit jer prodje samo od sebe ko i svaka modrica

Udari jace da prodje xd
[pawn]
= Ex Owner & Developer у Acuzio Gaming Online Community
= Ex Developer у Perfect Gaming Community
= Ex Developer у Smart Project Community
= Ex Developer у Athlone Community[/pawn]

Udari se nokom od nogu od stola i onda ce te bolit noga a ne sljepocnica bol rjesena na tu modricu namazi pudera ono lopatom ko picke kad mecu i rjesio si belaj

[Filterscript] Simple Treasure Hunt
[Filterscript] Sistem pecanja
[Filterscript] Meditacija
[Filterscript] Molitva
[Include] Alarm
[Include] Posao Taxi

Citat: Esc0bar poslato Jul 07, 2019, 10:06:58 PRE PODNE
jesi li se ti ikad tukao?
Jesam, drugo je metal na kom sedi neko a drugo pesnica.

Nasao si ovde da pitas sta da radis.Imas li kuci roditelje ti? Kazes daleko ti doktor koliko daleko pa ne mozes da odes, je'l pada sneg pa ti je tesko da odes?
Ladi samo tu modricu i spasce za 3 4 dana...
Es ist nicht alles Gold, was glänzt

Svakako najbolje resenje je da odes kod strucnog lica da to pogleda, da nije doslo do ozbiljnijih povreda.
Hladi u medjuvremenu, nisam strucan.

Citat: Agent 47 poslato Jul 07, 2019, 13:47:13 POSLE PODNE
Nasao si ovde da pitas sta da radis.Imas li kuci roditelje ti? Kazes daleko ti doktor koliko daleko pa ne mozes da odes, je'l pada sneg pa ti je tesko da odes?
Ladi samo tu modricu i spasce za 3 4 dana...
Roditelji mi nisu kuci, na duze vreme su u inostranstvu, neman polozeno za B kategoriju, videcu veceras da odem busom do lekara.
Jel problem sto sam pitao? Radim ceo dan, danas imam slobodno pa cu videti da odem kod privatnog, pitao sam ovde dok ne odem kod lekara ako je neko imao slicno iskustvo
Poslednja Izmena: Jul 07, 2019, 14:24:50 POSLE PODNE od Vasic

Citat: Vasic poslato Jul 07, 2019, 14:23:30 POSLE PODNE
Roditelji mi nisu kuci, na duze vreme su u inostranstvu, neman polozeno za B kategoriju, videcu veceras da odem busom do lekara.
Jel problem sto sam pitao? Radim ceo dan, danas imam slobodno pa cu videti da odem kod privatnog, pitao sam ovde dok ne odem kod lekara ako je neko imao slicno iskustvo

Buraz "slicno iskustvo"? Nisu ovo oni "zenski forumu" gde pisu o svemu i svacemo, mislim da medju nama nema ljudi koji su zavrsili medicinu i rade taj posao, jebes slicno iskustvo, tebi bi bilo pametno da odes kod doktora i da vidis, jer takve stvari nisu naivne ni malo, ne daj boze moze ti se nesto desiti sa okom jer to nije bila pesnica kao sto si i sam rekao vec sipka sto moze dovesti do vecih povreda, zato bi ti bilo pametno da odes kod doktora.

Hello World, can I help you?
If it's true, send me a message