[Pomoc] 0.3b

Započeo [MX] MineCraft Kruno1407 SoaD Macaskill.cpp, Septembar 01, 2010, 20:13:02 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako imam problem..kako da pravilno convertiram neki GM iz 0.3a u 0.3b

Ja sam napravio ono s includovima..skinuo novi server sa sampove stranice convertiro
i radilo je..ali ja dok pokusam uci u server pise mi da ne radi..a i sastrane mi spise version 0.2x

Prilikom Compiliranja trazio me fajlovfe utils,morphonic uzeo sam tu s foruma..a mozda su ti 2 fajlovi za 0.2x??

Ako je u tom stvar mogu li gdje nabavit te includse za 0.3b

Ili mi mozete link dat..

Eto..Hvala unaprijed!

Ako ti u SAMP Klijentu piše da je 0.2x onda to ne znači da imaš stare includesove, već stare server fajlove. Skini ceo novi server sa oficijalne SAMP Stranice i to je to.

Citat: mikec poslato Septembar 01, 2010, 20:45:16 POSLE PODNE
Ako ti u SAMP Klijentu piše da je 0.2x onda to ne znači da imaš stare includesove, već stare server fajlove. Skini ceo novi server sa oficijalne SAMP Stranice i to je to.
skinuo sam sa njihove str. Server..ali trebaju mi ovi gore navedeni fajlovi za 0.3b   zisku?

Otvoris mapu gdje ti je server, skines novi samp server i prebacis samp-server.exe announce i samp-npc u taj folder, tj zamjenis ih sa starim fileovima i server ce ti biti na 0.3b ;)