KERONITH.PW | CEO STRESSER | 25 DEDICATED SERVERA |

Započeo zakE_, Februar 14, 2018, 11:28:11 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: zakE_ poslato Februar 14, 2018, 15:11:56 POSLE PODNE
ti si vec vredjao tikvo glupa
jadan si pretis banom
ionako ugasim forum za 10 sekundi
Ahahahahahahaaha, aj mi ugasi net.. Bedan si, haj vi posle recite nije propao Balkan..
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Februar 14, 2018, 15:13:50 POSLE PODNE
Ahahahahahahaaha, aj mi ugasi net.. Bedan si, haj vi posle recite nije propao Balkan..

ae bezi celavi nisi vredan trosenja bandwitha na kidare

Citat: zakE_ poslato Februar 14, 2018, 15:16:08 POSLE PODNE
ae bezi celavi nisi vredan trosenja bandwitha na kidare
Celavi? Msm da zasluzujes jos jedan bod, aj mi ugasi net. Imas ip u pmu..
SlavicBeast, sta mislis koliko je nagradnih bodova do sad skupio?
Cekam 24h za 'rusenje' mog neta.
Oduvek sam se pitao:

daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

@SlavicBeast  @Cadilab  resite ovo vredjanje.

“Without requirements or design, programming is the art of adding bugs to an empty text file.” - Louis Srygley

Citat: zakE_ poslato Februar 14, 2018, 15:23:16 POSLE PODNE
resim vam ja rusenje celog foruma na 48h :D
Hajde breee, dusooo <3. Imas ip mog neta u pmu. Pa srusi, voli tebe tvoj babo <3.
Ne mozes srusiti ni praznu flasu Votke, a kamoli ceo forum <3.
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

Citat: zakE_ poslato Februar 14, 2018, 15:23:16 POSLE PODNE
resim vam ja rusenje celog foruma na 48h :D
HAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Pa dobro jebem mu nisi morao ovo da napišeš, nisi svestan koliko ljudi ti se smeju upravo čitajući ovo.
Prvo, neću uporeÄ'ivati tvoje znanje sa tvojim godinama, mislim da su svi u ovoj temi bar pola decenije stariji od tebe tako da je veoma nekulturno da vreÄ'aÅ¡. Druga stvar, to Å¡to si pogledao par tutorijala na internetu, skinuo par stressera, veruj mi ni 2% nisi zakoračio u taj svet, te klinačne "stress" fore sam proÅ¡ao odavno, na fejsu se zoveÅ¡ "Zake Carder", znači bukvalno mi se smuči od vas.
Daću ti prijateljski savet, nemoj da se glupiraš po internetu jer će te koštati, ako ne danas, sutra. Veruj mi da mnogo više znam od tebe o tim stvarima iz svog i iz iskustva drugih, molio bih te da se ne prosipaš ovde "hakeru" jer veruj mi ni pod navodnicima ne mogu da te navedem u tu grupu, kažem ti, jedva da si 2% zakoračio u "taj svet" već se prosipaš, kad ovo pročitaš što si pisao za koju godinu smejaćeš se kakav si bio, ali dobro. Nego dobro, hajde igrajte se malo :)
Graphic & Web Designer

TakoÄ'e ceo website im je izraÄ'en u Mobirise aplikaciji i kod je uzet, tako da te priče da je sa drugom kodirao odmah u vodu!
Graphic & Web Designer

Citat: Ognjenð"­ð"®ð"¼ð"²ð"°ð"· poslato Februar 14, 2018, 16:44:59 POSLE PODNE
TakoÄ'e ceo website im je izraÄ'en u Mobirise aplikaciji i kod je uzet, tako da te priče da je sa drugom kodirao odmah u vodu!
Fora uzeo streeser, a ladno se moze naci source. :D
Takodje sam naisao na isti ovakav 'njegov' stresser.
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

Citat: Ognjenð"­ð"®ð"¼ð"²ð"°ð"· poslato Februar 14, 2018, 16:39:51 POSLE PODNE
HAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Pa dobro jebem mu nisi morao ovo da napišeš, nisi svestan koliko ljudi ti se smeju upravo čitajući ovo.
Prvo, neću uporeÄ'ivati tvoje znanje sa tvojim godinama, mislim da su svi u ovoj temi bar pola decenije stariji od tebe tako da je veoma nekulturno da vreÄ'aÅ¡. Druga stvar, to Å¡to si pogledao par tutorijala na internetu, skinuo par stressera, veruj mi ni 2% nisi zakoračio u taj svet, te klinačne "stress" fore sam proÅ¡ao odavno, na fejsu se zoveÅ¡ "Zake Carder", znači bukvalno mi se smuči od vas.
Daću ti prijateljski savet, nemoj da se glupiraš po internetu jer će te koštati, ako ne danas, sutra. Veruj mi da mnogo više znam od tebe o tim stvarima iz svog i iz iskustva drugih, molio bih te da se ne prosipaš ovde "hakeru" jer veruj mi ni pod navodnicima ne mogu da te navedem u tu grupu, kažem ti, jedva da si 2% zakoračio u "taj svet" već se prosipaš, kad ovo pročitaš što si pisao za koju godinu smejaćeš se kakav si bio, ali dobro. Nego dobro, hajde igrajte se malo :)
Godine nisu mjerilo inteligencije ;)

btw samo kazem za te godine, boli me neka stvar za ovog retarda napacenog, nisam ni na cijoj strani tkd lock ovdje
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci