Da li se isplati uciti PAWNo?

Započeo Deko, Januar 29, 2018, 13:15:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: Bašovski poslato Februar 01, 2018, 10:44:29 PRE PODNE
Pawn je najlaksi programski jezik za nauciti, dobro bi ti dosao kao uvod.
To stoji, meni pomaze u skoli ( IT ) trenutno, znam mnogo stvari zbog pawn, ali po mn je to i dalje gubljenje vremena, jer, dok on nauci pawn dobro, naucio bi i C++ :D Moje neko misljenje

Facebook - Klik

Ja kad sam prvi put uzo pawno u ruke da radim u njem nisam znao nista ni editovat s vremenom na vreme iso sam na yt i naucio sam editovat itd editujem jedan mod objavit cu ga ovde za 1 dan il 2 tacnije radim update popravljam bugove
a i pored pawna imas skripte i to ti pomaze imas i samp forum ja ne mislim otvarat server jer bi samo dosli pozicioneri ja editujem iz dosade

Ja sam poceo cisto iz zabave malo da radim na ovom, a mogu ti reci da sam naucio poprilicno puno, toliko da sam napravio svoju skriptu od 0. Sve je do volje, ja sam imao volju iz zabave da to radim, ni zbog novca ili tako nesto, a pomalo gledaj wiki, tako sam i ja naucio, uglavnom ako gdje zapnes uvjek na google mozes naci rjesenje, upamtit ces ga i sam, i tako ces ucit stvar po stvar.

Citat: Bašovski poslato Februar 01, 2018, 10:44:29 PRE PODNE
Pawn je najlaksi programski jezik za nauciti, dobro bi ti dosao kao uvod.
BASIC je najlaksi, ne pricaj gluposti
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Kako ja znam pawn nije programski jezik vec neki 'editor gde se primenjuju slicne funkcije C - jezika, tako sam ja nesto skontao sad, tipa public , define enum itd itd...
/\

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=119126.msg814872#msg814872 date=1517488257]
BASIC je najlaksi, ne pricaj gluposti
Gdje se to basic primjenjuje pametnjakovicu?

bilo je lijepo dok je trajalo.

Citat: KSHM Nicky poslato Februar 01, 2018, 13:44:24 POSLE PODNE
Kako ja znam pawn nije programski jezik vec neki 'editor gde se primenjuju slicne funkcije C - jezika, tako sam ja nesto skontao sad, tipa public , define enum itd itd...
Pawno je editor a pawn je jezik, sam dokaz da je pawn jezik je kod sacuvanja modova u pawnu. ( Dobijas .pwn  fajl sto je skracenica za pawn )
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Februar 01, 2018, 14:54:22 POSLE PODNE
Pawno je editor a pawn je jezik, sam dokaz da je pawn jezik je kod sacuvanja modova u pawnu. ( Dobijas .pwn  fajl sto je skracenica za pawn )
https://www.compuphase.com/pawn/pawn.htm

bilo je lijepo dok je trajalo.

Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Bašovski poslato Februar 01, 2018, 14:46:25 POSLE PODNE
Gdje se to basic primjenjuje pametnjakovicu?
Maloumniku ja kazem da je on najlaksi a nije pitanje jel se on cesto koristi ili ne, iq-200
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Bilo bi najbolje da ovo moderator zaključa da ne doÄ'e do svaÄ'a, jer mislim da je autor teme dobio sve moguće odgovore. Na njemu je da izabere i da odluči.
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |