Problem u komandi

Započeo Neckiy, April 22, 2021, 01:20:26 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

poz, imam problem sa ovom komandom. Da li iko moze da vidi problem. Komanda izbaci da sam popravio vozilo igracu drugom ali samo vozilo se ne popravi.

CMD:rtvp(playerid, params[])
{
	if(UlogovaniIgrac[playerid] == 0) return SCM(playerid,-1,"{FF0000}[GRESKA] {FFFFFF}Niste ulogovani.");
	new name1[MAX_PLAYER_NAME],name2[MAX_PLAYER_NAME],id,msg1[128],msg2[128];
	if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] > 0 || PlayerInfo[playerid][pHelper] > 0)
	{
		new Float:health;
		new veh = GetPlayerVehicleID(id);
		GetVehicleHealth(veh, health);
		if(aduty[playerid] == 0 && hduty[playerid] == 0) return SCM(playerid,-1,"{FF0000}[GRESKA] {FFFFFF}Nisi na duznosti!");
		if(sscanf(params,"u",id)) return SCM(playerid,-1,"{FF0000}[GRESKA] {FFFFFF}Ukucajte: /rtvp [ID]");
		if(!IsPlayerInAnyVehicle(id)) return SCM (playerid,-1,"{FF0000}[GRESKA] {FFFFFF}Igrac nije u vozilu!");
		if(!IsPlayerConnected(id)) return SCM(playerid,-1,"{FF0000}[GRESKA] {FFFFFF}Igrac nije online.");
		if(health == 1000) return SendClientMessage(playerid, -1, "{FF0000}[GRESKA] {FFFFFF}Vozilo ima full HP.");
		else
		{
			RepairVehicle(veh);
			GetPlayerName(playerid, name1,sizeof(name1));
			GetPlayerName(id,name2,sizeof(name2));
			format(msg1,sizeof(msg1), "{FF0000}[GS:RP] {FFFFFF}%s {FFFB00}ti je popravio vozilo!",name1);
			format(msg2,sizeof(msg2), "{FF0000}[GS:RP] {FFFB00}Popravio si vozilo igracu {FFFFFF}%s{FFFB00}!",name2);
			SCM(id,-1,msg1);
			SCM(playerid,-1,msg2);
		}
	}
	else return SCM(playerid,-1,"{FF0000}[GRESKA] {FFFFFF}Nisi ovlascen!");
	return 1;
}
Poslednja Izmena: April 22, 2021, 15:08:49 POSLE PODNE od M Ө M Σ N Z I
Mnogo ljudi mi govori da sam autistican.
U pravu su...

nevidim u ovo doba ali evo ti moja komanda prilagodi sebi kako ti ide ostatak

CMD:pfv(playerid, params[])
{
	if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 1 && PlayerInfo[playerid][pHelper] < 1) return Greska(playerid, "Nemate dozvolu da koristite ovu komandu!");
	new id;
	if(sscanf(params, "u", id)) return Koristi(playerid, "/pfv [ID Igraca kojem zelite popraviti vozilo]");
	if(id == IPI) return Greska(playerid, "Pogrijesili ste ID!");
	if(!IsPlayerInAnyVehicle(id)) return Greska(playerid, "Igrac mora biti u vozilu!");
	if(IgracNaEventu[playerid] != 0) return Greska(playerid, "Taj igrac je na Eventu!");
	if(PlayerInfo[playerid][pHelper] >= 1 && PlayerInfo[id][pLevel] > 4) return Greska(playerid, "Ne mozete porpaviti vozilo igracu koji je veci level od 4!");
	new Float:angle, veh =  GetPlayerVehicleID(id);
	GetVehicleZAngle(veh, angle); SetVehicleZAngle(veh, angle);
	RepairVehicle(veh); F_SetVehicleHealth(veh, 999.0);
	F_SCMF(playerid, -1, ""IGBOJA"| PFV | "BIJELA"Uspesno ste popravili i okrenuli vozilo igracu %s!", GetName(id));
	new status[7];
	if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 1) status = "Admin";
	else if(PlayerInfo[playerid][pHelper] >= 1) status = "Helper";
    F_SCMF(id, -1, ""IGBOJA"| PFV | "BIJELA"%s %s Vam je popravio i okrenuo vozilo!", status, GetName(playerid));
	return 1;
}
CitatNe idite uokolo tumačeći kako vam svijet duguje život. Svijet vam ne duguje ništa. On je bio prvi ovdje.

Hvala
Mnogo ljudi mi govori da sam autistican.
U pravu su...