Sistemi za RP u selima

Započeo Kamberovic, April 19, 2021, 16:06:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav, drzim vec nekih 4 mjeseca server u selima i dodao sam neke sisteme koje sam smatrao za sela.
Pitam vas, šta vi mislite da bi se dobro uklopilo u sela, kao i da pogledate ovaj sistem i kažete šta bi tu trebalo promijeniti/dodati/obrisati.
Hvala!

https://www.youtube.com/watch?v=gE__9VW0u3o&ab_channel=AmazingGamingRoleplay
Amazing Gaming ~Bayside~
Owner & Developer

amazinggamingrp.e-gear.net:7737

Prvo iz videa makni tu pjesmu hahaha

Druga stvar sve je super odlicno mada mogo si samo dodat kada izvuce iz kolibe nesto tipa jabukovace da mu ispise koliko jos ima litara rakije

Cemu mats????
CitatNe idite uokolo tumačeći kako vam svijet duguje život. Svijet vam ne duguje ništa. On je bio prvi ovdje.

Citat: yeet poslato April 19, 2021, 17:05:43 POSLE PODNE
Prvo iz videa makni tu pjesmu hahaha

Druga stvar sve je super odlicno mada mogo si samo dodat kada izvuce iz kolibe nesto tipa jabukovace da mu ispise koliko jos ima litara rakije

Cemu mats????
Mats je bio tu jos 2018.te na underpoint modu.Kad sam radio kolibe vidim da nisam izbrisao mats, pa reko da iskoristim.Mats se dobija zauzimanjem zona.Takodjer gore ima workshop u kojem se preradi mats, ne znam vidi li se na videu.Naknadno sam dodao komandu za pustanje muzike(u kolibi svim igracima) i takodjer razmiljam kako bi mogao odraditi takmicenje u eksiranju(s textdrawima) pod time mislim 1vs1 u kolibi
Poslednja Izmena: April 19, 2021, 20:37:48 POSLE PODNE od Kamberovic
Amazing Gaming ~Bayside~
Owner & Developer

amazinggamingrp.e-gear.net:7737

Za RolePlay sisteme u selima možeš dodati Sheriff Department i da bude povezan sa ljudima i da reguliše tamo u selima.
Dodati neke pijace/tržnice da se ljudi mogu opskrbljivati ili nadješ na internetu jednostavno sela iz USA i vidiš tamo šta oni imaju i staviš kod sebe.
Video nisam pogledao zbog mogućnosti phisinga.
Tema lock.
I meni kasnije kažu ja lud,retardiran,mangup i ostalo a ono pogledaš LAW organizaciju koja se zove Sheriff Department i u njoj je najveći rank Director umjesto Sheriffa