Pomoc spawn freeze

Započeo Neckiy, April 19, 2021, 19:08:11 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Imam problem, kad god mi se character spawna bilo gde bude freezovan i tek kad se portam negde on se unfreezuje. Pregledao sam svuda i posle logovanje nema nista sto ga freezuje.
Poslednja Izmena: April 19, 2021, 23:32:54 POSLE PODNE od M Ө M Σ N Z I
Mnogo ljudi mi govori da sam autistican.
U pravu su...

TogglePlayerControllable(playerid, 0); // freeze

TogglePlayerControllable(playerid, 1); // unfreeze

e sad pogledas sta ti pise kad se spawnas jel 0 ili 1 isto tako pogledas timer koliko je
CitatNe idite uokolo tumačeći kako vam svijet duguje život. Svijet vam ne duguje ništa. On je bio prvi ovdje.

To ti kazem, nema nista, imam TPC ali samo na stvarima gde ulazim/izlazim iz interijera i tjt. Ne znam u cemu je problem.
U pravu su...

Citat: Neckiy poslato April 19, 2021, 19:18:27 POSLE PODNE
To ti kazem, nema nista, imam TPC ali samo na stvarima gde ulazim/izlazim iz interijera i tjt. Ne znam u cemu je problem.

TogglePlayerControllable crtl+f i trazi di imas to naci ces sigurno ne freeza te bez razloga ima nesto sigurno natjeraj se :)
CitatNe idite uokolo tumačeći kako vam svijet duguje život. Svijet vam ne duguje ništa. On je bio prvi ovdje.

Prvo sto sam uradio kad si mi rekao je CTRL+F. Radim mod od 0 tkd znam gde sam i sta stavljao i kazem ti nasao sam ih 3-4 samo na timerima.
U pravu su...

Trazi ovako u skripti , pa dok ne naletis negdje na welcome poruku ili nesto.
SetPlayerControllable(playerid , 0)

I to stavis na 1.
slucaj obradit sud ce druze ne budi glup

Nemam to u skripti..
U pravu su...

Reseno, dodao sam kad se loginas
TogglePlayerControllable(playerid, 1);
Mislio sam da mi nesto u skripti nije dalo da se pomeram al ceo kod sam procitao nema nista... hvala svakako momci
U pravu su...