Pomoc oko ts-connectora

Započeo Martyn, Septembar 03, 2020, 01:49:52 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Kako u plugin "tsconnector" da dodam komande i sistem da me prebaci u sobu koju ukucam ?
Deo skripte:
Dacu sta bude trebalo  ;)

Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): //

Nikada se nisam susreo ranije sa ovim pluginom, ali mislim da sam protumacio kako otprilike radi :

CMD:join(playerid, params[]) {

new ChannelName[36];
	if(sscanf(params, "s[36]", ChannelName)) return SendClientMessage(playerid, -1, "/join [Name]");
	new ChannelID = TSC_GetChannelIdByName(ChannelName); //Napravimo varijablu u koju stavljamo ID kanala na osnovu imena
	if(!TSC_IsValidChannel(ChannelID)) return SendClientMessage(playerid, -1, "Ne postoji kanal!"); //Proverimo da li kanal sa datim imenom postoji
	TSC_MoveClient(clientid, ChannelID); //Pomeramo klijenta u ChannelID
	//E sada ovde u liniji iznad je problem varijabla clientid koja je trenutno prazna
	//Koliko sam uspeo da protumacim, ne moze se uzeti ID od igraca na osnovu njegovog Samp ID-a ili imena na TS-u
	//Jedina solucija je da igrac sam stavi svoj UID i ti ga sacuvas kao string preko Y_INI-ja ili MySQL-a
	//I zatim tako sacuvanog koristis, neki primer toga bi bio :

TSC_MoveClient(PlayerInfo[playerid][clientid], ChannelID); // Y_INI klasican primer\

return 1;
}

Ovo bi trebalo da funkcionise, ali trebalo!! Objasnjeno ti je sta je sta i nadam se da je tako :D