POMOC

Započeo MraZz923, Avgust 28, 2020, 18:33:30 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Trebate mi pomoci ne mogu da napravim da komandu prepreka moze koristiti admin 5 i 6

CMD:prepreka(playerid, params[])
{
	if(!ClanPolicije(playerid)) return Greska(playerid, "Samo clanovi PD / FBI!");
    if(PolicijaDuznost[playerid] == 0) return Greska(playerid, "Morate biti na duznosti da bi mogli koristiti ovu komandu!");
	if(PlayerInfo[playerid][pRank] < 2) return Greska(playerid, "Morate biti rank 2+ da bi mogli koristiti ovu komandu!");
	if(GetPlayerVirtualWorld(playerid) > 0) return Greska(playerid, "Ne mozete kreirati prepreku u Enterieru!");
	if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 5) return Greska(playerid, "Ne mozete koristiti ovu komandu!");
	new pid, string[156];
	if(sscanf(params, "i", pid))
	{
Poslednja Izmena: Avgust 30, 2020, 01:02:32 PRE PODNE od Švabо

if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 5) return Greska(playerid, "Ne mozete koristiti ovu komandu!");

Ne radi pise Samo FBI/PD to sam i prije pokusavao ali nije radilo pa sam postavio temu ovde
Poslednja Izmena: Avgust 28, 2020, 19:11:20 POSLE PODNE od MraZz923

daddyDOT

*

Balkan SA:MP designer

if(!ClanPolicije(playerid) || PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 5) return Greska(playerid, "Nemate dozvolu za koriscenje ove komande");

daddyDOT

*

Balkan SA:MP designer

Pa jel vidiš da imaš dole provjeru da ako je admin lvl 5 ili više da ne može koristiti komandu .....
Ukloni je

if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 5) return Greska(playerid, "Ne mozete koristiti ovu komandu!");

Maknuo sam je i stavio sam manje od admin 5 i opet ne radi

{
    if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] <= 4) return Greska(playerid, "Nisi ovlascen.");
	if(GetPlayerVirtualWorld(playerid) > 0) return Greska(playerid, "Ne mozete kreirati prepreku u Enterieru!");
	new pid, string[156];
	if(sscanf(params, "i", pid))
	{

Ne radi opet opet [GRESKA] Samo pd i fbi

{
    if(!ClanPolicije(playerid)) return Greska(playerid, "Samo clanovi PD / FBI!");
    if(PolicijaDuznost[playerid] == 0) return Greska(playerid, "Morate biti na duznosti da bi mogli koristiti ovu komandu!");
    if(PlayerInfo[playerid][pRank] < 2) return Greska(playerid, "Morate biti rank 2+ da bi mogli koristiti ovu komandu!");
    if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] <= 4) return Greska(playerid, "Nisi ovlascen.");
Poslednja Izmena: Avgust 28, 2020, 21:48:48 POSLE PODNE od MraZz923

Legendo zalepi sta sam ti ja posalo ???

Onda nema provjera za pd i fbi

A jesi probao da prvo stavis proveru za admina pa tek onda za fbi/policiju?

Ili jednostavno
if(!ClanPolicije(playerid) || PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 5) return Greska(playerid, "Nemate ovlascenje!");