Pomoc oko compilera

Započeo saviic, Jul 26, 2020, 21:24:10 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Nije warning error,to znam fix nego oko pawn-a
Deo skripte: [ pawn ]Compiler[ /pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): comlider
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): ja kada stisnem ono gore da se compiluje ovo mi izadje https://ibb.co/ZHvW9q0

Skripta ti ima mnogo errora , proveri da li si svugde zatvorio zagrade.

Skripta ti ima verovatno mnogo errora  proveri da li si svugde zatvorio zagrade,i gledaj gde se nalaze ti error-i pa ih probaj fixati

Hm, 1. pokusaj ubaciti novi pawno, ili 2. krenuti koristiti Sublime Text 3, jer ti skripta sigurno ima previse linija, i ne moze se ucitati.. probaj pod 1. ili 2. sigurno ce raditi.

Citat: _maxy poslato Avgust 20, 2020, 16:55:38 POSLE PODNE
Skripta ti ima verovatno mnogo errora  proveri da li si svugde zatvorio zagrade,i gledaj gde se nalaze ti error-i pa ih probaj fixati

kako da proveri majke ti kada mu se compiler ne ucitava, tj not responding, procitaj malo pre nego sto odgovoris -.-

Citat: ᴛᴏᴍᴀ poslato Avgust 20, 2020, 18:02:47 POSLE PODNE
kako da proveri majke ti kada mu se compiler ne ucitava, tj not responding, procitaj malo pre nego sto odgovoris -.-
jer ti skripta sigurno ima previse linija    ovo cu samo ostaviti ovde

Pa valjda zna sta je radio pa ce proveriti po tome, uostalom kako bi resio problem ako ne proveri poslednje izmene koje je uradio, lol ne blamiraj se.
Poslednja Izmena: Avgust 20, 2020, 18:33:55 POSLE PODNE od XACK
Those parts of the system that you can hit with a hammer (not advised) are called hardware; those program instructions that you can only curse at are called software

#endinput I vidi odakle kreće da kreša compiler :)

Skini Missing bracket finder program i importaj skriptu i vidi koliko imas otvorenih i koliko zatvorenih zagrada/linija!!