Bug

Započeo Kenan1921, Maj 19, 2020, 02:28:54 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Da li neko moze da mi popravi bug oko pickupova pocetnik sam i fakat ne znam posto ih u skripti nema nikako. Bio bi zahvalan ako neko moze poslat cuu link moda u pp
Dio skripte:
Pawno cod:
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log):
Kod:
//
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): //
Poslednja Izmena: Maj 20, 2020, 15:35:51 POSLE PODNE od daddy.

Kakav problem imaš sa pickupima?
Citat: CheezItFollow your heart and own style.
Citat: PottusThat is perfectly fine, I'm just pointing out where you made mistakes what does hearing "good job" get you? Absolutely nothing. You need to hear the problems otherwise you'll keep making the same mistakes :)

Citat: Shadow. poslato Maj 19, 2020, 08:57:39 PRE PODNE
Omg pa kako to da ne znas, pa mi smo svi vidoviti mi moramo to da znamo, oni ne moraju da navedu problem a mi treba da im resimo omggggggg  :o

Citat: Shadow. poslato Maj 19, 2020, 08:57:39 PRE PODNE
A pickupovi za ulaz u pd, autoskolu i zlataru nisu na svom mjestu. Premjestio sam labele tamo gdje trebaju biti al ovo ne znam nikako posto ne mogu da ih nadem u skripti

Šta ti ne želi uči ili šta? Ne razumijem problem.
Citat: PottusThat is perfectly fine, I'm just pointing out where you made mistakes what does hearing "good job" get you? Absolutely nothing. You need to hear the problems otherwise you'll keep making the same mistakes :)

Citat: Shadow. poslato Maj 19, 2020, 11:10:34 PRE PODNE
Šta ti ne želi uči ili šta? Ne razumijem problem.

Sve ulazi sve je kako treba samo sto pickupovi nisu na svom mjestu npr: ulaz za zlataru je na putu za sf, autoskola pickup na staroj mapi a za pd pickup ispod stepenica

Pronađeš tamo gdje piše ili:
CreateDynamicPickup

Ili:
CreatePickup

Citat: Shadow. poslato Maj 19, 2020, 11:56:22 PRE PODNE
Pronađeš tamo gdje piše ili:
CreateDynamicPickup

Ili:
CreatePickup

A to je fazon znaci ima za svaki pickup npr grafiti imanje posao itd ali za ovo nema nista

Pa probaj ih naći, inače kad statično kreiraš pickupe red bi bio da ostaviš komentar za što su, uostalom ako ih ne možeš naći ili ne postoje, napravi nove.

Ako si toliko voljan da ih nađeš, /save kod stare lokacije i traži slične koordinate, kada nađeš portaj se In-Game do tih koordinata dok ne nađeš svoj pickup, onda ih promjeni u nove i dodaj komentar kao podsjetnik.

Pomerio je pickupove ali kada pritisne f na tim pickupovima ne moze uci, mora ih biti u modu negde nadji stare kooridante pickupova i paste ih u ctrl + f.

Problem je mod sto sam uzeo je dosta neuredan i nije naveo s komentarom sta je za sta bukv samo nabacani pickupovi

Citat: Jesteibice poslato Maj 19, 2020, 15:54:44 POSLE PODNE
Pomerio je pickupove ali kada pritisne f na tim pickupovima ne moze uci, mora ih biti u modu negde nadji stare kooridante pickupova i paste ih u ctrl + f.

Pogledaj ispod za 'KEY_CROUCH'
OnPlayerKeyStateChange

Dok sam kenjo sam skonto šta sam napiso  :D nije KEY_CROUCH nego eventualno KEY_SECONDARY_ATTACK  :-X

Nadjes ID Pickup-a koji bi trebao da stoji tamo , stisnes CTRL+F , uneses taj ID pickup-a i ides redom skriptom , dok ne ustanovis da li pickup-ovi postoje , ili ne postoje . Ukoliko postoje , nacices ih , ukoliko ne , napravices ih i tjt.

Napravio sam hvala svima moze lock