Mysql

Započeo X-Skyz, Maj 18, 2020, 15:47:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem/warning = MYSQL & Meanwhile mod
Opis problema : Posto nisam neki doktor za MYSQL,ovako mod sam uspjesno  povezao sa bazom podatak i ono je ocitalo server.exe i ping radi normalno vrti kucni server,kada ulazim ingame samo mi pise mi joined connecting to the game i nakon par secundi server closed the connection
Pokusao sam se konektovat preko klasicnog server.exe i onog phpmyadmin sto dodje ip koji takodjer isto normalno radi
Dio skripte : MYSQL
Slika/Video : //
Poslednja Izmena: Maj 18, 2020, 18:25:31 POSLE PODNE od daddy.
I meni kasnije kažu ja lud,retardiran,mangup i ostalo a ono pogledaš LAW organizaciju koja se zove Sheriff Department i u njoj je najveći rank Director umjesto Sheriffa

Daj nam server log da vidimo sta ti ispise :)
One And Only
Old Member
Since AVGUST 2013. :)
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2025

I meni kasnije kažu ja lud,retardiran,mangup i ostalo a ono pogledaš LAW organizaciju koja se zove Sheriff Department i u njoj je najveći rank Director umjesto Sheriffa

Sta pokusavas ovo connectovati?
[15:55:49] [connection] Privatna ip adresa requests connection cookie.
One And Only
Old Member
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2025

Moja IP adresa kad se klasicno logujes na kucni server

Vidim sta je problem - mod ima dosta toga za ucitavati i tebi verovatno pokusavas se connectovati cim pokrenes moras sacekati da se sve ucita ... :)
One And Only
Old Member
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2025

Nece se konekt,ostavi sam 5-10 minuta da server sve ocita udjem ingame kad opet isto
Joining to the game
Ko nesto ocitava 5 sec i onda opet server close connection

One And Only
Old Member
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2025

Koju verziju mysql koristiš?

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

R39-5 Mysql
Tako pise na start server.exe

Ajde obriši server log, uđi na server nek te izbaci i pošalji čitav server log

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

i posle tutoriala opet ne razumes kako to da uradis?

Jednostavno :
Nadji u modu ovo :
mysql_log(LOG_ALL);
Izmeni LOG_ALL u LOG_ERROR i compile scriptu
One And Only
Old Member
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2025

Mod uspjesno povezan i radi sad kako treba
To je to,temu necu lokat jos par minuta ukoliko bude nekih problema sa MW mod i MYSQL

Jos ovo i da zavrsimo sa topicom
Server sada radi uspjesno povezano za MYSQL
E sada ko je radio na ovom modu gdje se nalaze korisnici
Gledao sam po PHPMYADMIN i nisam uspjeo naci svoj acc a gdje ono treba da se nalazi ?
Ono ima kreiran fajl mwk kada sam registrirao acc na srw ono ga nije tu spremilo ?

u bazi pa tabela users
One And Only
Old Member
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2025