Dini citanje fileova

Započeo Zorchines, Mart 19, 2020, 14:26:46 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim : ch djurina u dini-u
Problem : Ubacujem sistem radara, sve je ok, cuvanje je u redu, medjutim kod ucitavanja imam problem.. Ne mogu da provalim kako da prebacim ucitavanje iz INI_ParseFile-a u Dini.. lupam glavu vec dosta dugo
Kod:
for(new b = 0; b < sizeof(RI); b++)
	{
		new gFile[60];
		format(gFile, sizeof(gFile), "radari/Radar_%d.ini" ,b);
		if(fexist(gFile))
		{
			INI_ParseFile(gFile, "UcitajRadare", .bExtra = true, .extra = b);
			if(RI[b][rPostavljen] == 1)
			{
			    radari++;
			    CreateDynamicObjectEx(18880, RI[b][rRadarX], RI[b][rRadarY], RI[b][rRadarZ], RI[b][rRotX], RI[b][rRotY], RI[b][rRotZ], STREAMER_DISTANCE, STREAMER_DISTANCE);
                format(string,sizeof(string),"{F81414}(Radar {FFFFFF}[%d]{F81414})\n{FFFFFF}- Max. speed: %dkmh -",b,RI[b][rBrzina]);
				RadarLabel[b] = C3D(string ,-1,RI[b][rRadarX], RI[b][rRadarY], RI[b][rRadarZ]+6.35,70);
			}
		}
	}

Slika/Video : //

PS. zamolicu samo bez komentara dini je star spor itd.. mod pravim za svoju dusu kad imam slobodnog vremana...
Poslednja Izmena: Mart 19, 2020, 14:28:17 POSLE PODNE od Zorchines

Bolje uzmi sve prebaci u mysql

Github: Momenzi
Pikaboot: Website

Citat: Zorchines poslato Mart 19, 2020, 14:26:46 POSLE PODNE
Skripta koju koristim : ch djurina u dini-u
Problem : Ubacujem sistem radara, sve je ok, cuvanje je u redu, medjutim kod ucitavanja imam problem.. Ne mogu da provalim kako da prebacim ucitavanje iz INI_ParseFile-a u Dini.. lupam glavu vec dosta dugo
Kod:
for(new b = 0; b < sizeof(RI); b++)
	{
		new gFile[60];
		format(gFile, sizeof(gFile), "radari/Radar_%d.ini" ,b);
		if(fexist(gFile))
		{
			INI_ParseFile(gFile, "UcitajRadare", .bExtra = true, .extra = b);
			if(RI[b][rPostavljen] == 1)
			{
			    radari++;
			    CreateDynamicObjectEx(18880, RI[b][rRadarX], RI[b][rRadarY], RI[b][rRadarZ], RI[b][rRotX], RI[b][rRotY], RI[b][rRotZ], STREAMER_DISTANCE, STREAMER_DISTANCE);
                format(string,sizeof(string),"{F81414}(Radar {FFFFFF}[%d]{F81414})\n{FFFFFF}- Max. speed: %dkmh -",b,RI[b][rBrzina]);
				RadarLabel[b] = C3D(string ,-1,RI[b][rRadarX], RI[b][rRadarY], RI[b][rRadarZ]+6.35,70);
			}
		}
	}

Slika/Video : //

PS. zamolicu samo bez komentara dini je star spor itd.. mod pravim za svoju dusu kad imam slobodnog vremana...

Zastarila tehnologija burazeru prebaci se na mysql, ne samo zbog sampa nego generalno mnogo više možeš sa mysqlom i izvan sampa :)

Hvala na pomoci, ocekivani odgovori ?