Imam Problem oko spawna

Započeo S@vke, Decembar 07, 2019, 17:14:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Oh,sada sam vidio da je njemu bio problem kod logiranja a ne kod registracije..Moja greska,nisam citao do kraja lol..Valjda su ti objasnili ovi profesionalni skripteri gore
Doš'o da GunShopa vadi plaću prvu,ima punih dvjesta miliona na računu (:

Citat: Rejk.inc poslato Decembar 08, 2019, 10:23:06 PRE PODNE
Oh,sada sam vidio da je njemu bio problem kod logiranja a ne kod registracije..Moja greska,nisam citao do kraja lol..Valjda su ti objasnili ovi profesionalni skripteri gore
Jedina osoba koja nešto zna u ovom četu sam ja a mene nesto boli kurac da sa telefona gledam UP kod jer nisam kući do večeras :)

Sirah says
Chillin' in Kyoto grand with my man Skrill
Chain smokin' nicotine sayin' fuck a fast deal
We got that white girl so we make those skrill checks
Fuck a white girl, talk ill, neck karate chop her grill, bitch I kill
Born from the center of a storm
All these boys flappin' gums about how they're hard, bitch I'm harder
Martyr to the swag on the corner
Beat your girl with the drums as the bass makes that bitch cum
Bass makes that bitch cum

Laughin' at the world.

Citat: Vasic poslato Decembar 07, 2019, 18:40:11 POSLE PODNE
Tutorial6 ti je zadnji stepen registracije ::)
Ovo:
SetSpawnInfo(playerid, 0, PlayerInfo[playerid][pSkin], RandomSpawn2[rand][0], RandomSpawn2[rand][1], RandomSpawn2[rand][2], 1.0, -1, -1, -1, -1, -1, -1);
		SpawnPlayer(playerid);

stavljas pod fdialog(2) ili ako je cisti UP pod DIALOG_LOGIN.

Odradio sam sve kako si rekao i isto je...

Citat: Skrillex. poslato Decembar 08, 2019, 15:00:15 POSLE PODNE
Jedina osoba koja nešto zna u ovom četu sam ja a mene nesto boli kurac da sa telefona gledam UP kod jer nisam kući do večeras :)

Zasto se ondah javljas, moderatori resite ovog..

Pogledaj dio koda ili funkciju koja ti snima tipa pare igraca u bazu, mora da ti ne snima koordinate spawna ili ih pogresno ucitava, zato ti na spawnu pri registraciji spawna na pravom mjestu jer su to trenutno aktivne varijable pozicije x,y,z... kad izadjes i ponovo udjes problem moze bit ili da ih nije snimilo dok si bio u igrici ili ih ne ucitava pri loginu...

A opet mozda sam ja glup i neam pojma sta pricam.

Citat: Skrillex. poslato Decembar 08, 2019, 15:00:15 POSLE PODNE
Ne seri drug..Ispises public i mislis da si profesor.Daleko si ti od Corelija  ::)
Doš'o da GunShopa vadi plaću prvu,ima punih dvjesta miliona na računu (:

Citat: S@vke poslato Decembar 08, 2019, 19:39:27 POSLE PODNE
Zasto se ondah javljas, moderatori resite ovog..

Mogli bi resiti tebe ?

Mozes sam lockati , toliko o tvom znanju icega.

Give Honor To The One Who Deserve It

Citat: Rejk.inc poslato Decembar 08, 2019, 21:13:05 POSLE PODNE
Ne seri drug..Ispises public i mislis da si profesor.Daleko si ti od Corelija  ::)
Slusaj, prvi put kada sam cuo za Little Italy pre da kažem god i po (kada je BloodMaster komentarisao onaj video na Emilijovom kanalu) bio sam šokiran ali tada nisam znao Michaela, Southclawsa, Illidana i ostalo družinu od kojih sam naučio nešto što ti nećeš za 5 godina jer ne znaš gde da gledaš, istina je da znam napraviti sve i što Corelli (sada, tada sam samo drkati mogao kada dam "učio" od vas balkanaca) zna čak sam bio pozvan da skriptam na LIRP i to mogu ovde zalepiti. (ss chata).

Ne kazem da bolje skriptam od njega alj znam napraviti sve kao i on a i porediš mene koji ima 16 godina i skriptam od 2K17 i njega koji skripta kolko ja imam godina, ja mislim da je svima ovde poznato kako skriptam, dovoljno je samo jednom da udjes na TW/AD i gledash :)

@V01D @BitchLasagna drkaju na moj kOdich gehe

Sirah says
Chillin' in Kyoto grand with my man Skrill
Chain smokin' nicotine sayin' fuck a fast deal
We got that white girl so we make those skrill checks
Fuck a white girl, talk ill, neck karate chop her grill, bitch I kill
Born from the center of a storm
All these boys flappin' gums about how they're hard, bitch I'm harder
Martyr to the swag on the corner
Beat your girl with the drums as the bass makes that bitch cum
Bass makes that bitch cum

Laughin' at the world.