Prelazenje sa WIN7 32 bit na WIN10 64 bit

Započeo ich., Decembar 09, 2019, 20:30:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Poz, presao sam sa win7 na win10 I sacuvao celu d particiju gde mi se nalazi LoL igrica ali kad hocu da pokrenem izbaci mi ovo:

Da li mogu da resim ili moram da skidam novi lol

Galardo

*

mgWhosyGD

Nisam siguran,ja kad sam radio ponovo sistem,mogao sam uci ali sam morao da skinem patch od 1,5gb tako nesto...
Pokusaj uz pomoc Hextech repair tool-a da popravis ili potrazi na yt konkretno za taj error...

daddyDOT

*

Balkan SA:MP designer

Nisam siguran, možda griješim, ali možda ti se nisu sačuvali neki fileovi koje si imao na onom winu nakon instalacije ( nisam siguran da li stvara nesto u registry-u i slično ), skini ponovo, raditi će 100%, šta da ti kažem :D

Citat: daddy. poslato Decembar 09, 2019, 20:33:14 POSLE PODNE
Nisam siguran, možda griješim, ali možda ti se nisu sačuvali neki fileovi koje si imao na onom winu nakon instalacije ( nisam siguran da li stvara nesto u registry-u i slično ), skini ponovo, raditi će 100%, šta da ti kažem :D

Ne skida mi se opet jer nemam bas dobar net pa me mrzi da cekam 15gb da se skine, ali kad sam radio win7 i cuvao d particiju uvek je ulazio bez problema

Najbolje je da skines novi, tj najjednostavnije je

Galardo

*

mgWhosyGD

Citat: Galardo poslato Decembar 09, 2019, 20:36:07 POSLE PODNE
Pokusaj ono sto sam ti gore ja napisao...
Posto je novi klijent nasao sam neki program usao sam i sad skida nekih 500mb valjds ce da sredi sad

Kao sto i sam znas Windows 10 donosi novije znacajke pa je i time promijenjeno i ubaceno dosta fajlova,predlazem ti da skines opet LoL jer ovako mozda i mozes to popravit no vrlo teže..Kada vec radite sistem,ne preporucujem da cuvate particije i sl..Prebaci ono sto ti treba na CD a tokom instalacije formatiraj citav HDD i tj to..Ako nadjem rijesenje javim ti :-*
Doš'o da GunShopa vadi plaću prvu,ima punih dvjesta miliona na računu (:

Citat: Rejk.inc poslato Decembar 09, 2019, 20:56:15 POSLE PODNE
Kao sto i sam znas Windows 10 donosi novije znacajke pa je i time promijenjeno i ubaceno dosta fajlova,predlazem ti da skines opet LoL jer ovako mozda i mozes to popravit no vrlo teže..Kada vec radite sistem,ne preporucujem da cuvate particije i sl..Prebaci ono sto ti treba na CD a tokom instalacije formatiraj citav HDD i tj to..Ako nadjem rijesenje javim ti :-*

Ako nadjes resenje, javi

Mozda ti pomogne ovaj klip:

https://www.youtube.com/watch?v=guG0ihVSFsg