Pomoc oko komande

Započeo Stekenzi, Novembar 13, 2019, 10:41:04 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Unicate Gaming
Detaljan opis problema: Treba mi komanda /sakribroj , ako neko ima bio bih zahvalan.
Dio skripte: /
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /

Ne vidim sta bih ja mogao da ponognem da resis kada hoces da neko napravi za tebe. Omasio si temu...

Give Honor To The One Who Deserve It

Koraci:

• Napraviš 'bool' varijablu, primer new bool:numberHidden[MAX_PLAYERS];
  • Možeš je čuvati putem INI saving systema ( nadjes gde su ti svi INI_(Write)Bool-ovi za igraca ) ako želiš (jer verujem da mod nije u MySQLu, u suprotnom UPDATE `ime_table` SET `kreiraj_collumn` = '0 ili 1' WHERE `unique id` = 'ID' LIMIT 1 (LIMIT 1 opcionalno)
  • Sada nadjes komandu /broj ili kako vec i unutar nje stavis ako je targetu numberHidden[playerid] == true ali znam da ti sve ovo pisem dzaba jer ces svakako trazit ponovo tako da ako mu je broj skriven posaljes SendRconCommand("exit"); i tjt.

Šalu na stranu, omašio si temu, Imaš Trebam nešto temu

Sirah says
Chillin' in Kyoto grand with my man Skrill
Chain smokin' nicotine sayin' fuck a fast deal
We got that white girl so we make those skrill checks
Fuck a white girl, talk ill, neck karate chop her grill, bitch I kill
Born from the center of a storm
All these boys flappin' gums about how they're hard, bitch I'm harder
Martyr to the swag on the corner
Beat your girl with the drums as the bass makes that bitch cum
Bass makes that bitch cum

Laughin' at the world.

Citat: Skrillex. poslato Novembar 13, 2019, 17:14:36 POSLE PODNE
Koraci:

• Napraviš 'bool' varijablu, primer new bool:numberHidden[MAX_PLAYERS];
  • Možeš je čuvati putem INI saving systema ( nadjes gde su ti svi INI_(Write)Bool-ovi za igraca ) ako želiš (jer verujem da mod nije u MySQLu, u suprotnom UPDATE `ime_table` SET `kreiraj_collumn` = '0 ili 1' WHERE `unique id` = 'ID' LIMIT 1 (LIMIT 1 opcionalno)
  • Sada nadjes komandu /broj ili kako vec i unutar nje stavis ako je targetu numberHidden[playerid] == true ali znam da ti sve ovo pisem dzaba jer ces svakako trazit ponovo tako da ako mu je broj skriven posaljes SendRconCommand("exit"); i tjt.

I kako da mi ne budes decko?

Šalu na stranu, omašio si temu, Imaš Trebam nešto temu
Pasting code from the Internet into production code is like chewing gum found in the street.

Also known as:Marshall Bleach Newton

Vis

*

Ako je onaj mod koji mislim da je , imas komandu u modu

Koja je svrha komande sakrijbroj ? Kako da ti napisemo kada vecina nas nema pojma o cemu je rec ?

Nije ti potrebno sakrijbroj ako hoces javi se DM za /promenibroj i /obrisibroj :)