PORTAL | GHETTO RP

Započeo .focus, Septembar 29, 2019, 14:06:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

aa dobro je kao
Moderator: 2018 (( Development ))
Moderator: 2019 (( Forumske igre ))

Mnogo bolje od prethodne, moglo se malo poraditi na detaljima, dodati tranzicije kod mijenjanja boja na hoveranju na navbaru, nije toliko responzivna, trebao bi to srediti, takodjer kada hoveras preko logoa od servera kod IP-ova, blura se ikonica od SA:MP-a, vjerovatno neki sitni bug, cisto sumnjam da si na to ciljao. Footer izgleda monotono, ali ostalo je super. Svidja mi se ideja.

bilo je lijepo dok je trajalo.

Citat: Jason.R poslato Septembar 29, 2019, 14:06:33 POSLE PODNE

By Jason.R  & Mr.Programmer
http://www.ghetto-rp.com
By Jason.R & MR.Programer

Inace odlicno izgleda  8) ;D :D
Poslednja Izmena: Oktobar 01, 2019, 02:00:15 PRE PODNE od MR. Programer

Hello World, can I help you?
If it's true, send me a message

SreÄ'en mobile view i uraÄ'en mockup  8)

daddyDOT

*

Balkan SA:MP designer

Citat: Bašovski poslato Septembar 29, 2019, 23:32:29 POSLE PODNE
Mnogo bolje od prethodne, moglo se malo poraditi na detaljima, dodati tranzicije kod mijenjanja boja na hoveranju na navbaru, nije toliko responzivna, trebao bi to srediti, takodjer kada hoveras preko logoa od servera kod IP-ova, blura se ikonica od SA:MP-a, vjerovatno neki sitni bug, cisto sumnjam da si na to ciljao. Footer izgleda monotono, ali ostalo je super. Svidja mi se ideja.

U footer idu jos drustvene mreze i tjt, mozda se bude kasnije doradjivao za sad ne, kod menija hover msm da je dovoljan line na bottom, ispravio sam gresku za responsive, od sada jeste responsive, oko logoa za hover, bas sam gledao fazon je sto logo ima margin: 0 auto; da bi bio na centru jer je pozicija apsolute tako da ono margina ga jebe :D

Citat: daddy. poslato Oktobar 01, 2019, 06:57:54 PRE PODNE
Brutala, svaka cast obojici!

Hvala u moje i njegovo ime  8)
Poslednja Izmena: Oktobar 01, 2019, 14:24:11 POSLE PODNE od Fqris