Pitanje IPS Platforma

Započeo zlaja95, Avgust 19, 2019, 06:28:16 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Da li ima neko kakav predlog ili da mi posalje link ips platforme za forum izgled dizajna forum gdje bih mogao pronaci lepo dizajn foruma ?

Pozdrav, ne preporučujem IPS ukoliko ne platiš temu tj ne kupiš Official IPS i official temu zbog DMCA takedown-a (može da ti ugasi forum ko hoće i kako hoće i kad god hoće).
My tutorials: y_inline & y_dialog, Ternary Operator, y_flooding, y_bit, samp-logger, Pawn Plus I Deo ( Dynamic Strings ), Map Zones, TextDraw Buttons, y_iterate, easyDialog, samp-plugin-timerfix
My includes: TextDraw Buttons

Respect: Bunta, Vedran, Ivan Bagarić, Itz.Yansi, Rade Ćurić (ni ja ne verujem)
Biggest respect goes to: ADRFranklin

Citat: Vodka PlayObožavam te "skriptere" koji probleme rešavaju tako što menjaju mod svaka 2 dana, tako će sigurno naučiti.
Neko im nacrta u temi šta treba uraditi, al' ne vredi nisu svi za skriptanje.

Sad za sada nemam tih problema pokusavali su dosta stvari da odrade al smo zasticeni iskreno al bih htio malo drugaciju boju foruma tj izgled :) Ak neko ima nek neko paste link pm

Citat: zlaja95 poslato Avgust 19, 2019, 08:59:39 PRE PODNE
Sad za sada nemam tih problema pokusavali su dosta stvari da odrade al smo zasticeni iskreno al bih htio malo drugaciju boju foruma tj izgled :) Ak neko ima nek neko paste link pm
Iskreno - ne s**i.
Daj mi url foruma i poslat ću feedback pa da vidiš o čemu pričam..
Skill Arena je kupila IPS i onu temu zato je i koriste bez problema (primer).
Poslednja Izmena: Avgust 19, 2019, 09:09:23 PRE PODNE od VinlandRP
My tutorials: y_inline & y_dialog, Ternary Operator, y_flooding, y_bit, samp-logger, Pawn Plus I Deo ( Dynamic Strings ), Map Zones, TextDraw Buttons, y_iterate, easyDialog, samp-plugin-timerfix

Citat: Vodka PlayObožavam te "skriptere" koji probleme rešavaju tako što menjaju mod svaka 2 dana, tako će sigurno naučiti.

Citat: VinlandRP poslato Avgust 19, 2019, 09:07:46 PRE PODNE
Iskreno - ne s**i.
Daj mi url foruma i poslat ću feedback pa da vidiš o čemu pričam..
Skill Arena je kupila IPS i onu temu zato je i korisre.

Trazio sam temu a ne da se pametuje ovde idi umij se i dodi na forum i procitaj ponovo.

Dobro ja hoću ispasti čovek da te sačuvam muka jer znam od početka da ću ti dati link ka temama...

https://nulledbb.com/forum-IP-Board-Skins