Pitanje/Savet

Započeo Ruthless Pawno, Jul 29, 2019, 11:36:57 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Kako da napravim tipa , kad je A/GM na duty da mu ne moze spadati helt, i da ga ne mogu ubiti? da mu se konstantno vraca helt

Mozes namjestit health na neki velik broj, e sad neka neko drugi objasni ako bas zelis da mu je health 100 i da mu se vraca stalno kad ga udaraju..

Citat: Makavel1 poslato Jul 29, 2019, 11:59:45 PRE PODNE
Mozes namjestit health na neki velik broj, e sad neka neko drugi objasni ako bas zelis da mu je health 100 i da mu se vraca stalno kad ga udaraju..
To sam bio uradio, stavio sam umjesto 99,0 health stavio sam 9999999,0 health i opet mu spada hp

CADILAB

*

Balkan Underground Owner

Imas callback OnPlayerTakeDamage koji se poziva kad je igracu naneta steta, tu proveris da li je igrac na duznosti i stavi mu health na 100 opet, trebalo bi da funkcionise.

Evo ti primjer za ATH mod (to stavi neÄ'e ugl).
OnGameModeInit() {
    SetTimer("StaffHeal", 1000, true);
    ... bla bla
}

forward StaffHeal();
public StaffHeal() {
    foreach(new i: Player) {
        if(AdminDuty[i]) {
            SetPlayerHealth(i, 100); // Ovo zamjeni sa custom health dfunkcijom.
        }
    }
    return 1;
}

Citat: mmlinaric poslato Jul 31, 2019, 17:18:16 POSLE PODNE
OnGameModeInit() {
    ... bla bla
}

forward StaffHeal();
public StaffHeal() {
        if(AdminDuty[i]) {
        }
    }
    return 1;
}

Ne kapiram zasto pored callbacka za damage ti koristis/predlazes timer...

Citat: mmlinaric poslato Jul 31, 2019, 17:18:16 POSLE PODNE
OnGameModeInit() {
    ... bla bla
}

forward StaffHeal();
public StaffHeal() {
        if(AdminDuty) {
        }
    }
    return 1;
}

Koliko ustvari ima glupih ljudi, kao prvo najveca glupost jeste koristiti foreach svake jebene sekunde a da ne pricam ako server ima 50 igraca da li si svestan sta bi se desavalo ?
@tema

public OnPlayerTakeDamage(playerid, issuerid, Float:amount, weaponid, bodypart)
{
    if(issuerid != INVALID_PLAYER_ID)
    {
        if(PlayerInfo[issuerid][pAdmin] >= 1)
        {
            SetPlayerHealth(issuerid,100);
            SendClientMessage(playerid,-1,"Ne smes napadati administratore na duznosti");
        }
    }
    return 0;
}

smh

*

Citat: 002 poslato Jul 31, 2019, 20:00:46 POSLE PODNE
Koliko ustvari ima glupih ljudi, kao prvo najveca glupost jeste koristiti foreach svake jebene sekunde a da ne pricam ako server ima 50 igraca da li si svestan sta bi se desavalo ?
@tema

{
    {
        {
        }
    }
    return 0;
}

vEdRaN optimizator koji radi u single file-u, koristi for loop da loopuje kroz stvari gde moze Iterator i slicno

Nasao se ko ce da prica, idiot mutavi.

Citat: 002 poslato Jul 31, 2019, 20:00:46 POSLE PODNE
@tema

{
    {
        {
        }
    }
    return 0;
}

@002 ja sam mu pokazao primjer. Znam da se moglu i sa OnPlayerTakeDamage ali je ovo lakse za shvatiti pocetnicima

Citat: mmlinaric poslato Jul 31, 2019, 22:32:09 POSLE PODNE
@002 ja sam mu pokazao primjer. Znam da se moglu i sa OnPlayerTakeDamage ali je ovo lakse za shvatiti pocetnicima
jeste za lakse shvatiti ali ako jednom shvate pogresno celo vrijeme ce raditi pogresno, zamisli sutra se desi cudo , samp se vrati tamo gdje mu je mjesto i taj igrac bude imao 50-100 igraca i napravi 10ak ovakvih provjera , na 100 igraca to bi bila bruka i sramota

[Filterscript] Simple Treasure Hunt
[Filterscript] Sistem pecanja
[Filterscript] Meditacija
[Filterscript] Molitva
[Include] Alarm
[Include] Posao Taxi

Citat: Kleo poslato Jul 31, 2019, 22:36:14 POSLE PODNE
jeste za lakse shvatiti ali ako jednom shvate pogresno celo vrijeme ce raditi pogresno, zamisli sutra se desi cudo , samp se vrati tamo gdje mu je mjesto i taj igrac bude imao 50-100 igraca i napravi 10ak ovakvih provjera , na 100 igraca to bi bila bruka i sramota
Hahahahahahaha a to da

Citat: mmlinaric poslato Jul 31, 2019, 22:32:09 POSLE PODNE
Da li je bolje da njemu bude lakse ili da jednom nauci kako treba ?

Citat: smh poslato Jul 31, 2019, 21:40:44 POSLE PODNE
vEdRaN optimizator koji radi u single file-u, koristi for loop da loopuje kroz stvari gde moze Iterator i slicno

Nasao se ko ce da prica, idiot mutavi.
Jebo li ti Vedran majku smaratorsku onu, sta si se zakacio za mene koji kurac, umri govno malo.

Poslednja Izmena: Avgust 01, 2019, 21:00:48 POSLE PODNE od 002