Hitna Pomoc!

Započeo Legacyy, Februar 18, 2019, 22:15:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): In Game Je Problem!
Dio skripte: //
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): //
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): Ovako ja kad udjem u ingame u moj mod,znaci kao prvo nemam House System! i ja kad udjem meni se na kucama svim pojavi kod vrata onaj zuti marker kao sto mozete videti na slici dole i ja kad se priblizim tom markeru odnosno udjem u taj marker mene porta u interijer te kuce i unutra u kuci ako hocu da izadjem kod vrata mi opet stoji taj marker zuti kao u obicnom GTA San Andreas! i ja sam otvorio jednu ovakvu temu i meni su pomogli kad sam posle tog fixa usao sve je radilo i opet sam usao posle drugi dan i opet se tako pojavilo,ali sad je kako da kazem napolju kad sam vidim taj zuti marker kod vrata   i kad se priblizim njemu isto udjem u interijer te kuce ali ne mogu da izdjem vise u interijeru nema tog markera i ne mogu da izadjem ali napolju ima i mogu samo da udjem kako da fixam to i da uopste ne mogu da udjem u kucu ako me razumete..
prosli put su mi pomogli i rekli su mi da stavim ovo u skriptu:DisableInteriorEnterExits(); to da stavim pod ongamemodeinit i ja sam stavio,ali posle toga sam usao kad sam to ubacio i radilo je i posle sutra dan sam usao opet u igricu na moj mod i prvo nekih 5 sec nije bilo toga i posle tih 5 sekundi  su mi se pojavili ti zuti markeri kod svake kuce i ja mogu da udjem ali nmg da izadjem nema mi tog markera u kuci u interijeru ali napolju ima,kako ja sad da fixam to da ne mogu da udjem u kucu kad sam napolju nikako  i da mi se ne poojavljuje taj marker...

Slike: https://imgur.com/a/iqGqJXj

OnGameModeInit

DisableInteriorEnterExits();

@Zile42O  ako nisi gore procitao ja sam to vec ubacio ali opet mi se pojavljuju markeri napolju na kucama kako ti kazem kod vrata se pojavljuju i dalje markeri..

Proveri opet, nije moguce je da ti se pojavljuju samo tako. Proveri lepo skriptu.

@Zile42O  stvarno nema ni gde,pogledao sam skriptu sve i sve opet lepo uradio sve ali i dalje se pokazuje ako hoces u pm da ti posaljem link pw i amx fajla od mog moda da vidis ti,jer stvarno nmg nista naci?

Potrazi u skripti EnableInteriorEnterExits. Ako ima brisi

Citat: Legacyy poslato Februar 18, 2019, 23:03:23 POSLE PODNE
@Zile42O  stvarno nema ni gde,pogledao sam skriptu sve i sve opet lepo uradio sve ali i dalje se pokazuje ako hoces u pm da ti posaljem link pw i amx fajla od mog moda da vidis ti,jer stvarno nmg nista naci?
Jesi li siguran da si pod OnGameModeInit stavio DisableInteriorEnterExit();

@Deken  siguran sam,znaci stavio sam pod ongamemodeinit to i dalje ne radi.

@Shomy @Nodze @Armandooâ,,¢ @Łuk@ tagao sam vas jer vas smatram mnogo dobrim skripterima ;D

pa umete li da resite ovaj moj error ingame kad udjem ingame cekam 5-10 sec i posle toga odnosno posle tih 5-10 sec,mi se kod kuca svih kod vrata od kuca pojavi onaj zuti marker kao u obicnom GTA SA i ja kad pridjem tom markeru kad udjem u njega teleportuje me u kucu u taj interior a nemam ni jedan house system i to,rekli su mi da stavim pod ongamemodeinit ovo: DisableInteriorEnterExits(); i ja sam to stavio ali i dalje isto samo kad sam to stavio markeri mi se i dalje pojavljuju i mogu da udjem u kucu kad pridjem njima tj kad udjem u njih u taj zuti marker mene porta do interiora ali nmg vise da izadjem sad mi se u interioru vise ne pojavljuje taj marker zuti  ali zato mi se pojavljuje kad sam napolju kako da maknem da mi se ne pojavljuje to da ne mogu uci u taj interior da mi uopste nema tog markera zutog pregledo sam celu skriptu i sve je ok,postavio sam ovde temu i niko nije mogao da resi ovaj problem,posle toga sam odlucio ubaciti filter skriptu od kuca mozda to resi problem sve sam lepo uradio i probao ali opet errori pa sam makao tu filter scriptu mogu vam u pm poslati pwn i amx. fajl od mog moda da vi pregledate jer stvarno ja sam pregledo ali nema nista sto bi izazvalo taj error.
Poslednja Izmena: Februar 19, 2019, 21:50:51 POSLE PODNE od Legacyy

Brate jesil siguran da nemaš neki sistem koji ti pravi te žute markere? ako si stavio ono u ongamemodeinit, to bi trebalo biti riješeno ;)
| Nick | Viserys Targaryen |

@Armandooâ,,¢  siguran sam,ja sam to pregledao.Mozda nisam dobro ali sam pregledao.. slobodno ja ti mogu dati pwn i amx. fajlove u pm da  ti pogledaj ali kako ti hoces.

Citat: Armandooâ,,¢ poslato Februar 19, 2019, 21:52:10 POSLE PODNE
Brate jesil siguran da nemaš neki sistem koji ti pravi te žute markere? ako si stavio ono u ongamemodeinit, to bi trebalo biti riješeno ;)

stvarno sam pregledao sve,a i dalje mi se pokazuje to,ja ti mogu dati u pm pwn. i amx. fajl od mog moda da ti pogledas ako hoces,a ja nmg raditi house system dok ovo ne fixam.

Pošalji hajde da vidim
| Nick | Viserys Targaryen |