Problem u Streamer

Započeo S@vke, Novembar 24, 2018, 14:28:16 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Streamer
Dio skripte: [ pawn ][ /pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ][ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): ne treba

Izbacuje mi ovo i ne radi mi server ubacio sam nov plugin i include .inc i opet nece i compile sam ponovo..
*** Streamer Plugin: Include file version (0x26105) does not match plugin version (0x294) (script might need to be recompiled with the correct include file).

Nisi onda iste verzije uzeo include-a i plugina
Jasno ti pise:
Citat*** Streamer Plugin: Include file version (0x26105) does not match plugin version (0x294) (script might need to be recompiled with the correct include file).
Citat" include verzije ne odgovara plugin verziji "
Poslednja Izmena: Novembar 24, 2018, 14:37:15 POSLE PODNE od Hashtag.Purda

Citat: S@vke poslato Novembar 24, 2018, 14:36:40 POSLE PODNE
Jesam iz istog foldera je...
skini najnoviju verziju ( https://github.com/samp-incognito/samp-streamer-plugin/releases/tag/v2.9.4 ) i fino sve zamjeni ponovo, te onda compile napravi :)
Ne zaboravi mjenjati u pawno>includes i u plugins!

Citat: Hashtag.Purda poslato Novembar 24, 2018, 14:37:58 POSLE PODNE
skini najnoviju verziju ( https://github.com/samp-incognito/samp-streamer-plugin/releases/tag/v2.9.4 ) i fino sve zamjeni ponovo, te onda compile napravi :)
Ne zaboravi mjenjati u pawno>includes i u plugins!
tu verziju sam i skinuo i opet nije htelo zamenio sam sve lepo, imas fb ? da te dodam?

Citat: S@vke poslato Novembar 24, 2018, 14:39:24 POSLE PODNE
tu verziju sam i skinuo i opet nije htelo zamenio sam sve lepo, imas fb ? da te dodam?
Daj svoj fb nick, ja imam 5k frendova, moram obrisati prvo nekog da tebe dodam , inace na fb sam: "Purda Corelli" :)

Citat: Hashtag.Purda poslato Novembar 24, 2018, 14:40:26 POSLE PODNE
Daj svoj fb nick, ja imam 5k frendova, moram obrisati prvo nekog da tebe dodam , inace na fb sam: "Purda Corelli" :)
Nidza Skill Arena javio sam ti se u poruke. posalji mi zahtev.