Pomoc oko TD-ova

Započeo Ranko_, Novembar 24, 2018, 11:08:06 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Ubacim nove td-ove u athlone gm i stalno mi iskace error warning i fatal error. Moze li ko detaljnije da objasni kako da ubacim mozda gresim negde :(
Dio skripte: [ pawn ]vaš odgovor[ /pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ]vaš odgovor[ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): link slike
[FS]Menjac System
[FS]Anti-Bot System
[FS]Save Position System
[FS]Armed Body System
[FS]Report System
[FS]Admin Panel System
[FS]Tajna Komanda

postavi linije na kojima izbacuje eror

Evo izbacuje mi 4 errora i 1warning

C:\Users\SAMP\Desktop\Athlone Communy GameMod - Copy - Copy\gamemodes\ATH.pwn(17182) : error 001: expected token: "-string end-", but found "-identifier-"
C:\Users\SAMP\Desktop\Athlone Communy GameMod - Copy - Copy\gamemodes\ATH.pwn(17182) : warning 215: expression has no effect
C:\Users\SAMP\Desktop\Athlone Communy GameMod - Copy - Copy\gamemodes\ATH.pwn(17182) : error 001: expected token: ";", but found ")"
C:\Users\SAMP\Desktop\Athlone Communy GameMod - Copy - Copy\gamemodes\ATH.pwn(17182) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Users\SAMP\Desktop\Athlone Communy GameMod - Copy - Copy\gamemodes\ATH.pwn(17182) : fatal error 107: too many error messages on one line

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664	 	 	Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

4 Errors.
[FS]Menjac System
[FS]Anti-Bot System
[FS]Save Position System
[FS]Armed Body System
[FS]Report System
[FS]Admin Panel System
[FS]Tajna Komanda

Evo linije

Textdraw24 = TextDrawCreate(107.994194, 434.933349, "ukoliko vam je potrebna pomoc ~w~"/pitaj"");
[FS]Menjac System
[FS]Anti-Bot System
[FS]Save Position System
[FS]Armed Body System
[FS]Report System
[FS]Admin Panel System
[FS]Tajna Komanda

Textdraw24 = TextDrawCreate(107.994194, 434.933349, "ukoliko vam je potrebna pomoc ~w~/pitaj");

Sada ima jos 4 errora

C:\Users\SAMP\Desktop\Athlone Communy GameMod - Copy - Copy\gamemodes\ATH.pwn(21699) : error 017: undefined symbol "InGameTD"
C:\Users\SAMP\Desktop\Athlone Communy GameMod - Copy - Copy\gamemodes\ATH.pwn(21699) : warning 215: expression has no effect
C:\Users\SAMP\Desktop\Athlone Communy GameMod - Copy - Copy\gamemodes\ATH.pwn(21699) : error 001: expected token: ";", but found "]"
C:\Users\SAMP\Desktop\Athlone Communy GameMod - Copy - Copy\gamemodes\ATH.pwn(21699) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\UsersSAMP\Desktop\Athlone Communy GameMod - Copy - Copy\gamemodes\ATH.pwn(21699) : fatal error 107: too many error messages on one line

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664	 	 	Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

4 Errors.

Pogledao sam liniju i video sam da nisam lepo napisao,hvala na pomoci. Ako mi bude jos koji error ili warning javicu ti.
[FS]Menjac System
[FS]Anti-Bot System
[FS]Save Position System
[FS]Armed Body System
[FS]Report System
[FS]Admin Panel System
[FS]Tajna Komanda

Definisao sam kako mi je u modu bilo i opet ovo

C:\Users\Raka1\Desktop\Athlone Communy GameMod - Copy - Copy\gamemodes\ATH.pwn(21699) : error 017: undefined symbol "Textdraw"
C:\Users\Raka1\Desktop\Athlone Communy GameMod - Copy - Copy\gamemodes\ATH.pwn(21699) : warning 215: expression has no effect
C:\Users\Raka1\Desktop\Athlone Communy GameMod - Copy - Copy\gamemodes\ATH.pwn(21699) : error 001: expected token: ";", but found "]"
C:\Users\Raka1\Desktop\Athlone Communy GameMod - Copy - Copy\gamemodes\ATH.pwn(21699) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Users\Raka1\Desktop\Athlone Communy GameMod - Copy - Copy\gamemodes\ATH.pwn(21699) : fatal error 107: too many error messages on one line

4 Errors.
[FS]Menjac System
[FS]Anti-Bot System
[FS]Save Position System
[FS]Armed Body System
[FS]Report System
[FS]Admin Panel System
[FS]Tajna Komanda

C:\Users\Raka1\Desktop\Athlone Communy GameMod - Copy - Copy\gamemodes\ATH.pwn(21699) : error 017: undefined symbol "Textdraw" // nije ti definisan
C:\Users\Raka1\Desktop\Athlone Communy GameMod - Copy - Copy\gamemodes\ATH.pwn(21699) : warning 215: expression has no effect
C:\Users\Raka1\Desktop\Athlone Communy GameMod - Copy - Copy\gamemodes\ATH.pwn(21699) : error 001: expected token: ";", but found "]" //imas viska zagrade 
C:\Users\Raka1\Desktop\Athlone Communy GameMod - Copy - Copy\gamemodes\ATH.pwn(21699) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Users\Raka1\Desktop\Athlone Communy GameMod - Copy - Copy\gamemodes\ATH.pwn(21699) : fatal error 107: too many error messages on one line

Citat: rizla poslato Novembar 24, 2018, 11:52:25 PRE PODNE
C:\Users\Raka1\Desktop\Athlone Communy GameMod - Copy - Copy\gamemodes\ATH.pwn(21699) : error 017: undefined symbol "Textdraw" // nije ti definisan
C:\Users\Raka1\Desktop\Athlone Communy GameMod - Copy - Copy\gamemodes\ATH.pwn(21699) : error 001: expected token: ";", but found "]" //imas viska zagrade 

Prvi put ubacujem TD i ne ide mi bas u liniji puse InGameTD [ 1 ] a kada sam ubacivao td bilo mi je TextDraw0 TextDraw1 i tako dalje,sta da radim sada?
[FS]Menjac System
[FS]Anti-Bot System
[FS]Save Position System
[FS]Armed Body System
[FS]Report System
[FS]Admin Panel System
[FS]Tajna Komanda

Posalji linije dje ti izbacuje errore
BETA TEST IP : 94.23.208.199:9547
Fort Balkan RPG/DM
-----------------------------------------------------------------------------------
• Forum: www.fort-balkan.byethost9.com
• IP Servera: Uskoro
• Više o serveru: Work In PRogress
-----------------------------------------------------------------------------------
* Otvorenje foruma je 1. DECEMBRA u 19:00h !

Hoce li neko da mi ubaci TDove posto ja to ne znam probao sam da ubacim ali ne ide. Ako neko hoce poslacu mu u PM mod i td-ove
[FS]Menjac System
[FS]Anti-Bot System
[FS]Save Position System
[FS]Armed Body System
[FS]Report System
[FS]Admin Panel System
[FS]Tajna Komanda

Primer:
Ovo
new Text:InGameTD0;
new Text:InGameTD1;
new Text:InGameTD2;
new Text:InGameTD3;
new Text:InGameTD4;
new Text:InGameTD5;

mozes ovako da napravis
new Text:InGameTD[6];

i izmenes gde kreiras td ovako:
InGameTD [0]  = TextDrawCreate(0.000000, 0.000000, " ");
InGameTD [1]  = TextDrawCreate(0.000000, 0.000000, " ");
...
InGameTD [5]  = TextDrawCreate(0.000000, 0.000000, " ");

Slika govori vise od hiljadu reci: http://prntscr.com/lmdf49

Posalji meni mod i ja cu ti ubaciti,ali sljedeci put ne trazi pomoc za isto na ovom podforumu,jer je cilj da naucis to ubaciti nakon sto ti se ovdje pomogne :P